Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka okrągła stronka Wam stuknęła :multi::multi:

:: FiGa :: napisał(a):
To trzeba opić :lol:

:drinking: :drinking: :drinking:

Mogę z Tobą?:lol::lol:

:drinking::drinking::drinking:

Posted

Szkoda mi Mayki :-( Dobrze że oko się goi.
A właścicielce podwójny mandacik się należy :diabloti: Za ten wcześniejszy wybryk.

U mnie w domu to nic się nie marnuje, jakieś kubeczki po jogutrach, śmietankach...Wszystko idzie do wylizania :evil_lol::evil_lol:

Są szele:multi::loveu:...nadgryzione :evil_lol:

Posted

Witamy

oj u nas cos ostatnio chorowity okres:-( jak nie Mayki oczko, to znowu myszoskoczek i porazenie mozgowe prawdopodobnie:-( :shake: chociaz po 2 zastrzykach i kropelkach na wzmocnienie jest juz lepiej i zaczal troszke chodzic, jest nadzieja na poprawe:multi:

dzisiaj znowu jak wrocilam z egzamniu, mielismy isc z Tztem na spacer z Aresem i Mayka, ale okazalo sie ze Aresisko chore:shake:
Charczal tak jakby caly czas i pluł slina:shake:, okazalo sie ze to jakas wirosowka wiekszosc psow z klubu gdzie bylismy na treningu tydzien temu chore:shake:

zapalenie gornych drog oddechowych, powiekszone wezly, dostal odrazu zastrzyk z antybiotykiem, w srode na kontorle, a on sie bidulek meczy caly czas:-( charcze, proboje wypluc, tak co chwila, na chwile zasnal i mial troche spokoju, ale teraz znowu sie obudzil i to samo:-(

ja biegam za nim po domu i wycieram, bo pluje slina wszedzie

echh ciezka noc przed nami

wczesniej u weta nie mial goraczki teraz chyba ma, bo cieply jest caly, i pije duzo

Posted

Dziekuje wszystkim:multi:
dzisiaj juz na szczescie troszke lepiej, mniej "kaszle", w nocy troche spal, ale jak sie budzil to go strasznie kaszel meczyl:-(
Jutro idziemy na kontrole i jak nie przestanie kaszlec, ma cos na to dostac.

Mam sporo zdjec z niedzielnego spaceru, na ktorym niezle sie wyszalał, pozniej wcinal snieg, tarzal sie w nim:lol: wiec moze to tez sie przyczyniło do tego....