Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to u nas zadne nie ma prawka, ja chce zapisac sie do klubu na agility ale to wlasnie sama z dwoma psami autobusem, przesiadka, drugi autobus :evil_lol:

a u Was tez jest cos takiego ze w srodkach komunikacji miejskiej jedna osoba moze jechac z jednym psem??

anetta napisał(a):
Marta, a może Ty spróbujesz agility ze swoimi gryzoniami? :evil_lol::cool3:

hehe wlasnie to proponowalam na forum agility, ale trenerka stwierdzila ze jeszcze zostalyby przez cos upolowane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale widzialam kiedy na youtube agility gerbili:lol:

Asia & Ginger napisał(a):
http://images50.fotosik.pl/47/0fc646496de2d0b9.jpg
Jaki uśmiechnięty pysio! :loveu: :loveu: :loveu:
I Ty to nazywasz resztkami śniegu? :-o

ale to akurat tam pozawiewalo z pol:eviltong: zobacz ze na innych fotkach dookola prawie sama ziemia

Dobcia napisał(a):
Cześc:loveu:

Śliczne myszoskoczki, szczególnie ten łaciaty:lol:

hehe jak na resztki śniegu, całkiem go sporo jeszcze:cool3:

witaamy:loveu:
a dziekujemy dziekujemy, ten laciaty niestety straszny dzikusek z zoologa:shake:

anitaaa i bartis napisał(a):
Fajne zdjątka Aresika :multi:

dziekujeemy:loveu: :loveu:

eria napisał(a):
http://images50.fotosik.pl/47/0fc646496de2d0b9.jpg
radość w oczach na tym zdjęciu - bezcenna :loveu:

hehe, oj on ma fiola na punkcie tego sniegu, na sile go sciagam do domu, jak cale lapy ma pooblepiane kulkami lodowymi:shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a u Was tez jest cos takiego ze w srodkach komunikacji miejskiej jedna osoba moze jechac z jednym psem??

Nie, ja moge do pociagu, bussa itd wziac ile psow chce za darmo :diabloti: ale to jednak uciazliwe jest z dwoma gdzies dalej jechac i sie przesiadac..

Posted

Korzystając z chwili wolnego (co ja mowie...) siedze ostatnio cale dnie przed kompem, w szkole na zajeciach, pozniej w domu prace zaliczeniowe, przygotowania do kolokwium wszystko na kompie juz mam go zdecydowanie dosyc...:shake:
Ale trzeba sobie co jakis czas przerwy robic i np na dogo wchodzic:evil_lol: :evil_lol:

na tej fotce to wlasnie jest glutek:evil_lol: :eviltong: :eviltong: zauwazylam go dopiero na kompie jak zrzucilam zdjecia:lol:

i kolejne z tamtego spaceru: