Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia&Rika']hej, mam pytanie.
np na tym zdjęciu: http://images32.fotosik.pl/430/eb4f0894403d61f0.jpg

jakiego używasz trybu na aparacie? to jest makro czy po prostu tak wspaniale zdjęcia wychodzą? ty masz chyba sony h5 - czyli nie lustrzankę, prawda? a zdjęcia na prawdę świetne. pytam bo się zastanawiam nad kupnem h5:eviltong:

hejka tak zgadza sie to h5, jest to tzw hybrydowy aparacik czyli przejsciowka miedzy cyfrowka zwykla, a lustrzanka.
Ma troche mozliwosci jeszcze prze ze mnie nie odkrytych:roll:
ale mozna nim zrobic calkiem ladne zdjecia, tylko jak dla mnie ( w porownaniu do lustrzanek nadal troszke za wolno robi zdjecia:cool3:) Ale nie wymagajmy tego samego co ma lustro.

te zdjecia zamazanym tle to robie albo w trybie portretu, albo automat, albo w ruchu i z minimalnym zoomem wtedy tak ladnie wyostrza psa, a reszta zostaje rozmazana

[quote name='psiara1996']ale wypas fotki :-o wow , wow wow wooow :razz::loveu:
a no piekna pogoda byla, to co nie co wyszlo:evil_lol:

[quote name='Owczarkowa']

dzieeekiujemy:loveu:

Posted

hmm ciezko mi powiedziec widac mniej wiecej na zdjeciach jak w rychu wychodza fotki, wiadomo wyjda nieraz zamazane, ale w wiekszosci, ladnie ostre, kolory naturalne. Z lampa tez szybko robi zdjecia, dosyc szybko jak na cyfrowke sie laduje lampa