Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
Jesteś pewna że będziesz mogła wejść z Mają na wystawe?

ja z Cerberem też idę i kilka znajomych ze swoimi miksami też idzie :) no i z tego co doszły mnie słuchy, to wpuszczą, n o a jeśli nie to mam nadzieję, ze ci co z psami będą pójdą na jakiś spacerek czy cuś :P

Posted

Cerber napisał(a):
Martuś mogę zrobić to dla Ciebie i pojechać na zlot!!!!! tylko nie wiem, czy jeszcze można się zgłaszać :]

Można, można. :cool3: :multi:

anetta napisał(a):
Jesteś pewna że będziesz mogła wejść z Mają na wystawe?

Ja czasami z Gingerką jeżdżę, ale tylko na wystawy w plenerze. Do hal raczej nie chcą wpuszczać, bo i tak jest tłok. ;)

Marta_Ares napisał(a):
To Wy jednak jedziecie???

Kurcze musze jeszcze zobaczyc jak z kasa bedzie
ale mozliwe ze przyjade:cool3:

Oj, dziewczyny nie trzymajcie mnie w napięciu. :evil_lol:

Posted

Witaaam

cos dawno nas tu nie bylo, ale to przez ten zapracowany weekend, treningi i wystawa:lol: a w miedzy czasie spacerki:loveu:
Na wystawie rozmawialam z hodowacami haszczakow i wszyscy trwierdzili ze suczka napewno rasowa, z takim tatuazem to najprawdopodobniej z Czech, bo jeden z hodowców mial kiedys czeska suczke i miala wlasnie same cyfry. Tylko ze Maja ma podobno linie bardziej sportową , dlatego jest smuklejsza od innych haszczakow, a siersc dopiero zaczyna dostawac:loveu: :loveu:
Na treningach zarówno Aresowi jak i Mai idzie coraz lepiej:multi: :multi: