Marta_Ares Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Dozwolone od lat 18 :evil_lol: http://images33.fotosik.pl/294/54ac4e5489b5cf3cmed.jpg http://images33.fotosik.pl/294/9d386ba8f6fdd315med.jpg Tu jeszcze w kołnierzu: I bez: ogolona łapka po kroplówce Quote
Pianka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Wiec polozylam sie z nim na podlodze... wiec spalam bardzo wygodnie. :turn-l: Widać, że Aresik już się dobrze czuje:loveu: Quote
łapeczek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Witam sie ... piekne foty ... pieski rowniez ... pozdrawiam i zapraszam do siebie Quote
Dobcia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Niezła niespodzianka z Mają;) Dobrze, że tak ładnie poszło. Dzielny Aresik:lol: Quote
eria Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Anka_ZG']ojej a co sie Aresikowi stalo??[/quote] zrobiono mu wydmuszki hihihi akonto wielkanocy 2009 :evil_lol: Quote
wiq Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 super, że się udało :) ja po sterylkach też spałam na podłodze :lol: ale numer.. to poprzedni właściciel nie wiedział, że jest wycięta?.. Quote
łapeczek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 wig - musialo ci byc srasznie wygodnie na tej podłodze ;] Quote
łapeczek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='wiq']mnie się tam wszędzie dobrze śpi :D[/quote] aaaaaa no to fajnie .... a jakis sen mialas ??? bo jak w nowym miejscu sie spi to trzeba zapamietac sen ... Quote
agaciaaa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Cześć Marta :) ciesze sie, że już po wszystkim i jest ok :) ale z Mają to mieliście numer :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Marta_Ares']niom, bardzo sie balam tej narkozy:shake: nie ma zdjec, z psa mi sie beda nabijac:mad: :mad: Juz bez kolnierza chodzi, narazie jest ze mna wiec zwracam uwage czy cos tam nie majstruje, probowal na poczatku, ale kilka razy powiedzialam ze nie wolno, postraszylam "antena" i jest spokoj:evil_lol: Tylko juz mi sie rozkokosił:roll: zaczał wskakiwac na łózko i po schodach, biegac a nie spokojnie wchodzic. Jak chodzi to co jakis czas tak siada na tylku jakby cos go uwierało/bolało czy to normalne??[/QUOTE] to normalne logan przez 2 pierwsze dni w ogole nie chodzil na spacerach potrafil siedziec na sniegu ja musialam go wyciagac zeby troche chodzil i sie zalatwil a potem juz rowno zgarnial snieg kolnierzem z osiedla:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 http://images31.fotosik.pl/293/0be3eb9fe421a05d.jpg Abażur i dwie żarówy. :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aresiku wracaj szybciutko do formy. :p Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='deer_1987']ale spiacy psiak ;)[/quote] niom pewnie po tabletkach:roll: chociaz on zawsze w domu byl nie przytomny tylko na dworzu ożywał:evil_lol: [quote name='Pianka']:turn-l: Widać, że Aresik już się dobrze czuje:loveu:[/quote] co w tym smiesznego:mad: [quote name='łapeczek']Witam sie ... piekne foty ... pieski rowniez ... pozdrawiam i zapraszam do siebie[/quote] Witam w galerii:multi: Napewno do Was wpadniemy Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Dobcia']Niezła niespodzianka z Mają;) Dobrze, że tak ładnie poszło. Dzielny Aresik:lol: Ja tez poczulam duza ulge po wszystkim, ze sie wszystko udało i ze sie ladie wybudził:loveu: [quote name='eria']zrobiono mu wydmuszki hihihi akonto wielkanocy 2009 :evil_lol: No kolejna co mi sie z psa nabija:mad: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='łapeczek']Eria ty to masz pomysly .... haha ;] no wlasnie:eviltong: [quote name='Acctiually']Witamy bezklukowca:) Ale był klosz:Phihi A witamy:eviltong: klosz jest nadal na noc Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='wiq']super, że się udało :) ja po sterylkach też spałam na podłodze :lol: ale numer.. to poprzedni właściciel nie wiedział, że jest wycięta?..[/quote] hehe raczej nie wiedział, albo specjalnie nic nie mowił, moze myslał ze oni chca ja na szczeniaki:roll: [quote name='łapeczek']wig - musialo ci byc srasznie wygodnie na tej podłodze ;][/quote] ja tam wogole sie nie wyspałam:shake: [quote name='agaciaaa']Cześć Marta :) ciesze sie, że już po wszystkim i jest ok :) ale z Mają to mieliście numer :evil_lol:[/quote] Witam;) Oj tak ale dobrze ze jej nie otworzyli zaoszczedzili jej bolu po szyciu. [quote name='łapeczek']ej jaki numer ??? gadaj ktos !!![/quote] hehe trzeba troche czytac:eviltong: Maja(husky mojego Tzta) miala miec sterylke, ale po ogoleniu brzucha okazało sie ze ma blizne taka jak po sterylce. USG pokazalo ze byla juz raczej sterylizowana:eviltong: [quote name='Paulina_mickey']I jak tam Aresek ??[/quote] A juz coraz, w domu chodzi raczej bez kolnierza, probuje sie troche ciumac ale go pilnuje Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='diabelkowa']to normalne logan przez 2 pierwsze dni w ogole nie chodzil na spacerach potrafil siedziec na sniegu ja musialam go wyciagac zeby troche chodzil i sie zalatwil a potem juz rowno zgarnial snieg kolnierzem z osiedla:evil_lol: to dobre, Ares juz dzisiaj lepiej:loveu: Troche jeszcze siada ale juz nei tak czesto jak wczoraj, a jak czyms sie zainteresuje ludzie, inne psy itp to lecie (na wyciaganej smyczy) i wogole nie siada:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']http://images31.fotosik.pl/293/0be3eb9fe421a05d.jpg Abażur i dwie żarówy. :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aresiku wracaj szybciutko do formy. :p No mam nadzieje ze za niedlugo bede mogla wstawiac zdjecia z toru agility:evil_lol: Quote
łapeczek Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 AAAaaaa ale numer .... to chya dobrze ze juz byla po sterylce Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='łapeczek']AAAaaaa ale numer .... to chya dobrze ze juz byla po sterylce[/quote] napewno lepiej, zaoszczedzilo jej to bolu Quote
Recommended Posts