Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mala jest sliczna, ma dopiero 9 tygodni, a jest wieksza od moich...
ale sa problemy przy akceptacji, niby chcialam je polaczyc na neutralnym gruncie a i tak zaczęły sie bic:-(
czytam na forum o gerbilach ze to normalne zachowanie i najpierw musze przedzielic siatką klatke na pół zeby poznaly swoj zapach itp

Bardzo bym chciala ja zostawic bo jest naprawde urocza, ma swietne milutkie futerko, taki puszek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

i to umaszczenie mi sie bardzo podoba, ale jesli sie nie polubia bede zmuszona oddac bo nie mam 3 klatek:shake:

Posted

Agushka napisał(a):
toż przecież edytowałam, i to jak jeszcze :eviltong: Fajna Rudasińska :loveu:

o kurcze ja nie zrozumialam:oops: :oops: ja myslalam ze chodzi Ci o to czy mozna z przodu ten Twoj post dac (przed zdjecie) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
na tym zdjeciu to akurat jest ta starsza:evil_lol: :evil_lol: ciemniejsza

:splat: Ano racja, ta tapeta tak przykuła moją uwagę, że nie zauważyłam, że to ta ciemniejsza. :oops: :evil_lol:

Posted

No w końcu komp zaczął mi chodzić łaskawie...:roll: :shake: Myślałam że szału dostane...łech, łech, łech. I takim dziwnym trafem akurat na Twojej galerii wszystko się popsuło :evil_lol:

Jaka fajaaana ta koleżanka :cool3: I muszą się dogadać bo jak nie to :mad:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']:splat: Ano racja, ta tapeta tak przykuła moją uwagę, że nie zauważyłam, że to ta ciemniejsza. :oops: :evil_lol:
eheh no co nie aldna tapeta:evil_lol: :evil_lol::cool3:

[quote name='anetta']No w końcu komp zaczął mi chodzić łaskawie...:roll: :shake: Myślałam że szału dostane...łech, łech, łech. I takim dziwnym trafem akurat na Twojej galerii wszystko się popsuło :evil_lol:

Jaka fajaaana ta koleżanka :cool3: I muszą się dogadać bo jak nie to :mad:
no jak na mojej galeri?? toc to nie możliwe:eviltong:

no ja mam nadzieje ze sie dogadaja w koncu:roll:

[quote name='agaciaaa']http://images33.fotosik.pl/201/ed4c83cc877338f5.jpg śliczna ta fotka :loveu::loveu:

Nowa lokatorka bardzo fajniutka :) :loveu: mam nadzieje, że sie dogadają ;)
witam:razz:
dziekujemy:loveu: :loveu: :loveu: