wiq Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 fajosko se razem pływacie:loveu: miłego wypadu! Quote
Samturia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 przyszlam poscierac kurze... :cool3: milego wypoczynku! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wpadliśmy z Gizmo posprzątać... Bawcie się dobrze na tych wakacjach ;) Quote
chihuahua Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 No my tu na 3 zmiany pracujemy, tylko ciekawe ile placa za godzine... a to legalna praca ta u ciebie czy na czarno??? Quote
chihuahua Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 No w koncu znalazlam sie w twojej galerii, ale ile szukalam ( wykasowala mi sie):shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A my wpadliśmy posprzątać... I powiedzieć, że już nie możemy się doczekać, aż wrócisz :) Quote
Matusz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 to ja tez posprzątam ;) Marta wracajcie ! ;) Quote
olifka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A kiedy wracają? Przy okazji pościeram kurze :cool3: Quote
chihuahua Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Marta ja biore urlop do czwartku , takze nie wiem kto bedzie kwiaty podlewal, znajdzie sie ktos ?? Quote
Guffi Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 A mi się ostatnio śniło, że mnie Marta na te wakacje wzięła i jeszcze chciała ze mną spać w jednym łóżku, a TŻ na jakimś jachcie zostawiła:crazyeye::roflt: Quote
Marta_Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Cioteczki dziekuje za sprzatanie w galerii jestescie kochane :loveu: :loveu: :loveu: Wrocilam w piatek w nocy, ale odzywam sie dopiero teraz, przepraszam, ale narazie nie mam zdjec:angryy: :-( zepsulam moj kochany aparacik:placz::placz:. Tzn zdjecia sa na karcie czekam az ktos ze znajomych wroci i bede mogla sobie przegac fotki. Aparat spadl mi na beton to juz jego 3 upadek. Pierwszy raz kolezanka po imprezce w barze zmia wychodzila i robila nam fotke przewrocila sie i aparat wylecial jej z reki.... drugi raz wypadl koledze jak bylismy w Paryzu no i 3 teraz niestety teraz jakos tak feralnie ze nie chce sie wlaczyc:-( musze go do naprawy oddac:roll: A wracajac do wyjazdu bylo super:multi: :multi: :multi: :multi: bylismy we Władyslawowie a zwiedzilismy jeszcze Karwie, Jastrzebia Góre, Jastarnie, Hel i foczki:loveu: :loveu: mam pelno fotek bo aparat na szczescie zepsul sie ostatniego dnia na helu kiedy mielismy wyjezdzac. Guffi zaczynam sie bac Ty to masz sny.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olifka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Bardzo się cieszę że wyjazd się udał :loveu: No i w końcu jestescie!! Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 a o wujaszku sprzątającym to już zapomniałaś:shake::shake: o widzę, że byłaś tam gdzie ja, dokładnie tam gdzie ja tez byłem w Karwi, Jastrzębia Góra, Władysławowo no i Hel i foczki :loveu: Quote
furciaczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 witaj martusiu :) super ze wakacje sie udaly:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Cześć Marta! :loveu: Super, że jesteście! :multi: Szkoda aparatu - ale ważne, że wyjazd udany :) Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witajcie po przerwie:multi: Super, że wyjazd sie udał, czekamy na fotorelację:loveu: bylismy we Władyslawowie a zwiedzilismy jeszcze Karwie, Jastrzebia Góre, Jastarnie, Hel i foczki:loveu: :loveu: A do Ustronia to już się nie chcialo, co?:placz: Też nad morzem;) Pozdrawiamy! Quote
Dobcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy z powrotem!!! Fajnie, że wyjazd sie udał;) Czekamy na fotorelacje;) Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witaj Marta po tak dłuuugiej przerwie! :multi: Cieszę się, że wakacje były udane. :p Z niecierpliwością czekam na fotki. :cool3: Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Fotki dzisiaj juz powinny byc:multi: :multi: Własnie sie zgrywaja u kolezanki wiec niedlugo powinnam je miec:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Już nie możemy się doczekać :) A jak Ci tam po powrocie do domu? Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 ja to bym mogla tam zostac do konca wakacji:loveu: :loveu: Bardzo mi sie podobalo, kocham morze i te zachody slonca:loveu: :loveu: Po powrocie do domu Ares mnie na poczatku kompletnie olewal- tzn chodzi o sluchanie na dworzu, na szczescie teraz pomalu wszystko wraca do normy Quote
Recommended Posts