Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mi się ostatnio śniło, że mnie Marta na te wakacje wzięła i jeszcze chciała ze mną spać w jednym łóżku, a TŻ na jakimś jachcie zostawiła:crazyeye::roflt:

Posted

Cioteczki dziekuje za sprzatanie w galerii jestescie kochane :loveu: :loveu: :loveu:

Wrocilam w piatek w nocy, ale odzywam sie dopiero teraz, przepraszam, ale narazie nie mam zdjec:angryy: :-( zepsulam moj kochany aparacik:placz::placz:. Tzn zdjecia sa na karcie czekam az ktos ze znajomych wroci i bede mogla sobie przegac fotki. Aparat spadl mi na beton to juz jego 3 upadek. Pierwszy raz kolezanka po imprezce w barze zmia wychodzila i robila nam fotke przewrocila sie i aparat wylecial jej z reki.... drugi raz wypadl koledze jak bylismy w Paryzu no i 3 teraz niestety teraz jakos tak feralnie ze nie chce sie wlaczyc:-( musze go do naprawy oddac:roll:

A wracajac do wyjazdu bylo super:multi: :multi: :multi: :multi: bylismy we Władyslawowie a zwiedzilismy jeszcze Karwie, Jastrzebia Góre, Jastarnie, Hel i foczki:loveu: :loveu: mam pelno fotek bo aparat na szczescie zepsul sie ostatniego dnia na helu kiedy mielismy wyjezdzac.

Guffi zaczynam sie bac Ty to masz sny.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a o wujaszku sprzątającym to już zapomniałaś:shake::shake:

o widzę, że byłaś tam gdzie ja, dokładnie tam gdzie ja
tez byłem w Karwi, Jastrzębia Góra, Władysławowo no i Hel i foczki :loveu:

Posted

Witajcie po przerwie:multi: Super, że wyjazd sie udał, czekamy na fotorelację:loveu:

bylismy we Władyslawowie a zwiedzilismy jeszcze Karwie, Jastrzebia Góre, Jastarnie, Hel i foczki:loveu: :loveu:
A do Ustronia to już się nie chcialo, co?:placz: Też nad morzem;)
Pozdrawiamy!

Posted

ja to bym mogla tam zostac do konca wakacji:loveu: :loveu: Bardzo mi sie podobalo, kocham morze i te zachody slonca:loveu: :loveu:
Po powrocie do domu Ares mnie na poczatku kompletnie olewal- tzn chodzi o sluchanie na dworzu, na szczescie teraz pomalu wszystko wraca do normy