chihuahua Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='haska_12'] Pięknie zdjęcie :loveu: Za malo powiedziane!!! Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Postanowilam Was odiwedzic:)..sliczne foteczki a Aresik wyglada jakby sie usmiechal:) Quote
ewelinabuck Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 dawno tu nie bylam Aresik jest cudoooowny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 witam:D śliczne foteczki:loveu: zapraszam do nas też sa nowe:D Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Hello. Wita Was nowa dogomaniaczka. Mam nadzieję, że uda mi się często do Was wpadac. Ależ ten Twój Ares poważny. Chociaż w oczach ma prawdziwe diabliki, po prostu samo cudeńko. Pozdr. Witamy w galerii Aresa :multi: :multi: :multi: :multi: zapraszamy czesciej, mam nadzieje ze jeszcze do nas wpadniesz:cool3: [quote name='haska_12'] Pięknie zdjęcie :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Cześć laska :cool3: Aresik, mały zdobywca :multi: Świetne fotki :loveu: [quote name='Xiara']Dobrze powiedziane :cool3: Super fotki! [quote name='Dobcia'] :loveu::loveu::loveu:prześliczny uśmiech:loveu: [quote name='chihuahua']Za malo powiedziane!!! DZIEKUJEMY!!!:loveu: :loveu: [quote name='a_ga.isk']Czesc Aresiki :D Jejku jak ja lubie patrzec w ten jego usmiechniety pyszczek ;) Ma w sobie jakis magnez ^^ A pozwol ze spytam, jaki Ares jest mniej wiecej wysoki ? ;) Pozdrawiam :) Witamy:lol: Ares ma ok 39 cm. Milo mi ze podoba Ci sie moje kundlisko:evil_lol: :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']1,5 roku ??:O ale on jest stary :diabloti: [quote name='Samturia']Aresik w wieku Łapy :D rówieśnicy :D kiedy się urodził? moja bodajrze 11.07.2005 :) U mnie nowe foteczkii :D Hejka;) Ares jest z maja 2005 r. Ze schroniska go wzielam jakos ok 21 czerwca. Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Nadia86 napisał(a):Postanowilam Was odiwedzic:)..sliczne foteczki a Aresik wyglada jakby sie usmiechal:) Witamy w galerii:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dziekujemy:oops: Ten maly diabel caly czas jest wesoly:cool3: ewelinabuck napisał(a):dawno tu nie bylam Aresik jest cudoooowny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hej dobrze ze wogole przyszlas:cool3: :cool3: dziekujemy za odwiedziny:loveu: :loveu: :loveu: Paulina_mickey napisał(a):witam:D śliczne foteczki:loveu: zapraszam do nas też sa nowe:D Witaj juz do Ciebie lece ogladac nowe foteczki:lol: :lol: Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Marta_Ares napisał(a):Hejka;) Ares jest z maja 2005 r. Ooo mój Oskareczek też :razz: Mój Oskar z 2 maja :cool1: A Ares? Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Cześć Marta :) Alez ja piękne fociszki prawie przegapiłam:cool3: Wojna wygrana - patrzcie na zwycięzcę :evil_lol: dumny i blady chociaż hmmm blady to nie wiem ale dumny napewno :) Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Reszte fotek: tu sie wkurza bo mu zabawke zabralam:evil_lol:: Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 i juz ze zdobycza:evil_lol: :loveu: :loveu:: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ty okropna właścicielko, własnego psa maltretujesz! Masz szczęście, że zabawkę oddałaś :evil_lol: Rozpływam sie jak patrzę na tego małego Aresa w bannerku :loveu: Quote
Koma Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Marta_Ares'] Jakiego ma Ares fajnego kolegę :lol: Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Rozpływam sie jak patrzę na tego małego Aresa w bannerku :loveu: eh kiedy to bylo....:shake: [quote name='Guffi']Nie mogę się na Niego napatrzyć:loveu: . :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Koma']Jakiego ma Ares fajnego kolegę :lol: Koma witamy w galeri:multi: :multi: dawno u nas nie bylas:cool3: Quote
milena182 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 mozna prosic o adres strony aresa na pupilach? Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jakie to niewinne i bezbronne było :loveu: A teraz... :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='haska_12'] Jakie to niewinne i bezbronne było :loveu: A teraz... :diabloti: hehehe świete słowa :D:D: Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='haska_12'] Jakie to niewinne i bezbronne było :loveu: A teraz... :diabloti: Eeee...tam! Teraz też jest niewinne i bezbronne:loveu: :diabloti: . Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Marta_Ares']i juz ze zdobycza:evil_lol: :loveu: :loveu:: witam ale ma śliczną zabaweczke:loveu: uwielbiam niebieski kolor:cool3: a Ares jak zawsze sweet:D Quote
haska_12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dzien dobry Marta :) Dzien dobry Ares :diabloti: Quote
anka11 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hej :) super fotki :D Aresik sliczny ;) pozdrowionka :) Quote
chihuahua Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Niewinny to Ares ma chyba tylko wyglad, a bezbronny to on juz chyba wogole nie jest ( Marin chyba o tym wie) Quote
Anecioreczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 jestem ciekawa co z Mojego 'Maleństwa' wyrosnie:evil_lol::roll: Quote
Recommended Posts