Agushka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Marta, ty Aresa tylko do krów nie puszczaj bo całe mleko wypije :evil_lol::evil_lol: ma chłopak praktykę z tą piłką :) Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Ania heh dziekujemy:loveu: Xiara cwiczy chlopak wkoncu facetem jest to miesnie musza byc:eviltong: Dobcia oj tak on ze wszytkim da rade ta duza pilka juz niestety tez jest przegryziona ale wytrzymala najdluzej:cool3: Chiquita hehe ta duza pilka tez jest jego zalezy od niego ktora wybierze tylko ze na spacery to racze wole z ta mniejsza wychodzic:lol: :lol: Agus oki faktycznie masz racje musze uwazac :D:D Quote
milena182 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Marta_Ares']Mój piłeczkomaniak:loveu: :loveu: :loveu: przeciez to strongmen :p Quote
chihuahua Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 SONDAZ!!! Co wieksze Ares czy pilka? A)ARES B)PILKA Czy pilka przetrwala? A)TAK B)NIE Quote
anka11 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 hehe :D Aresik wiekszy sie zdaje od pilki ;p pilka przetrwala chociaz moze z dziura.... i co?? jaka jest prawda?? ;p Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Hehe zgadza sie pilka est wieksza od Aresa a czy pretrwala to trudno powiedziec mala dziurka jest bo powietrze ucieka ale pilka ma juz kilka lat i zawsze na dworzu jest wiec to moze ze starosci:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cześć Martuś :*:*:* Super że spędziłaś wspaniałą niedziele z Marcinem :multi: :multi: :multi: Hahahaha ta fotka mnie rozbroiła :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anka11 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja tez zgadlam z jedna odpowedzia :lol::lol: z tym ze jakas dzirka moze byc ;p Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 heeeej ale superaśne foteczki!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Zabojcze fotki a pilka to juz wymiata xD Quote
Laguna007 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Przepiękny jestes;) i widać po siersi która się tak błyszczy zerównież zadbany:) :):) hi szkoda ze moja Sonia nieumie sie bawić piłeczką, tylko tak dziwnie na nią zerka. Pozdrawiamy gorąco i czekmay na następne zdjęcia;) Quote
a_ga.isk Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jejku jak ja uwielbiam pyszczek Aresika #loveu i ten jego usmiech ;) Quote
BBeta Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale u Was ładnie słoneczko świeci :loveu: Chyba, że to jakies starsze fotki :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Świetnie mu się uszy układają :loveu: Cóż za piękne zimowe fotki :lol: Quote
Marta_Ares Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Hejka dziekuje wszystkim za odwiedzinki :* wpadne do was poznym wieczorkiem bo za chwile Marcin przyjezdza do mnie:cool3: Nie wiem co zrobic z Aresem bo on strasznie na niego szczeka do tej pory tylko raz sie spotkali Ares byl na smyczy bo nam sie spieszylo wiec nie bylo czasu na dluzsze przywitanie, i na smyczy strasznie sie rzucal i szczekal:-( Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej Quote
milena182 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Marta_Ares']Hejka dziekuje wszystkim za odwiedzinki :* wpadne do was poznym wieczorkiem bo za chwile Marcin przyjezdza do mnie:cool3: Nie wiem co zrobic z Aresem bo on strasznie na niego szczeka do tej pory tylko raz sie spotkali Ares byl na smyczy bo nam sie spieszylo wiec nie bylo czasu na dluzsze przywitanie, i na smyczy strasznie sie rzucal i szczekal:-( Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej i co sie dziwisz przeciez zazdrosny jest zaluj ze nie widzialas jam moj Mąstr atakuje kolegó w mamy:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Marta_Ares napisał(a):Hejka dziekuje wszystkim za odwiedzinki :* wpadne do was poznym wieczorkiem bo za chwile Marcin przyjezdza do mnie:cool3: Nie wiem co zrobic z Aresem bo on strasznie na niego szczeka do tej pory tylko raz sie spotkali Ares byl na smyczy bo nam sie spieszylo wiec nie bylo czasu na dluzsze przywitanie, i na smyczy strasznie sie rzucal i szczekal:-( Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej hehe moja psica tez jest zazdrosna i to straznie...Zwłaszcza o facetów z dziewczynami mniej ale jak sie któraś go boi to tez daje popis...:cool3: Quote
chihuahua Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Marta pochwal sie troche swoim Marcinkiem!!!:cool1: Quote
Xiara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='chihuahua']Marta pochwal sie troche swoim Marcinkiem!!!:cool1: Pochwal się, pochwal :cool3: Quote
Recommended Posts