Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrowiej, zdrowiej. Aresa wymiziaj. x3 Jemu też dużo zdrowia.
Tak, ja bym długo nie mogła dojść do siebie, po tym...
Słodziackie, wiosenne foty. ;>

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC04585.jpg
te rozne zdjecia z efektami mi sie najbardziej podobaja :D
dziekuje:p

[quote name='Arden']Zdjęcia śliczne :) Ale nie zazdroszczę przygody :shake: Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie... w końcu pies musi iść na spacer porządny :diabloti:
I z doświadczenia potwierdzam że takie rzeczy się odnawiają, musisz być ostrożna :(

Mogę spytać, tak z ciekawości, co studiujesz? :) Pewnie pisałaś, ale ja z moim dostępem do internetu prawdopodobnie przeoczyłam :oops:

Czarnej tez potrafi odwalić i nagle startuje za samochodem - dlatego na rower tylko do lasu, i nigdy na smyczy, bo już raz jak była na smyczy to jak poleciała za motylkiem to ja oczywiście (razem z rowerem) za nią :diabloti:, i troszkę się wystraszyła :roll: Za to lubi robić inne głupie numery, więc zawsze jak z kimś jadę do uprzedzam, że ona generalnie nie przebiega przed rowerem, ale trzeba uważać - ostatnio mojemu koledze zatrzymała się i USIADŁA żeby podrapać się za uchem centralnie pod kołami. Zdążył zahamować, wielkiego plusa u mnie złapał za ostrożność

Dziekuje, eh nastraszyliscie mnie z tym nawracaniem po skręconej kostce:-(
tym bardziej ze dużo jezdze na rowerze, rolkach, zima na łyżwach, nie dosyc ze na reke musze uwazac to teraz jeszcze na noge:angryy:

Ja tez jechalam do lasu, a dokladniej na polna droge, ale zeby tam dojechac to musze przejsc przez obwodnice (bo ktos madry zrobil obwodnice w miescie:angryy: :angryy: zamiast poza jego granicami) a potem mam juz pola i lasy gdzie prawie wogole nie ma ludzi wiec pies wiekszosc czasu sam biega, ale tez nieraz potrafi wbiec prosto pod kola:roll:

[quote name='SZPiLKA23']Teraz Ares wyglada troche jak owieczka ;)
[quote name='Owczarkowa']

to w koncu zajaczek czy owieczka:eviltong: :evil_lol:

[quote name='Kibaa']Zdrowiej, zdrowiej. Aresa wymiziaj. x3 Jemu też dużo zdrowia.
Tak, ja bym długo nie mogła dojść do siebie, po tym...
Słodziackie, wiosenne foty. ;>

dziekujemy:loveu:

[quote name='BlackSheWolf']hej :)
I jak tam noga ? :)
niestety nadal boli:shake: jakos kustykam:evil_lol:, staram sie chociaz opierac na tej nodze, ale jest ciezko..

Jutro jedziemy na trening:multi: :multi: :multi: Ja będe robić fotki (chociaz wolalabym pobiegac:-() a Tzt bedzie musial sobie jakos poradzić z 2 psami:lol:

takze jutro będa fotki z agility

Posted

O kurcze :shake: Ale przygoda...:shake:
Była ręka, szyja? a teraz noga.
Całe szczęście nic poważnego się nie stało.

Portrery Mayki cudowne :loveu::loveu:

Posted

Witam
Zwracam sie do Was z prosbą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jutro zamawiamy taśmy i chciałabym komplet dla Aresa smycz + obroża, który kolor dla niego??

Ja byłabym za czarnym bo chce tym razem coś bardziej męskiego:lol:
czarna w zółte albo czerwone łapki
albo ciemna zieleń w pomarańczowe łapki (ale duzo juz mamy tego pomaranczowego:lol:)

Posted

http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC04563.jpg
Jaki profesjonalny sprzet do bikejoringu. :cool3:

http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC04614.jpg
Ale się popluł. :evil_lol:

http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC04633.jpg
No to hop! :multi:

Izuuus napisał(a):
Wg mnie czarna w czerwone ;)

Popieram. ;)

Dobrze, że tylko tak skończyła się przygoda z rowerem. :shake:
Też miałam kiedyś skręconą kostkę, więc wiem jaki to ból. Na szczęście po kilku dniach przestała mnie boleć na tyle, że mogłam chodzić. :p
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :kciuki: :kciuki:

Posted

Witam

dziekuje za pomoc wezmę jednak tylko na obroże tą czarną w czerwone łapki:loveu:

A ja dzisiaj znowu byłam w szpitalu, bo noga caly czas bolala, poprawa jedynie moze jakas minimalna:roll:
i dostałam gips na 10 dni:-(, jakby nie mozna było odrazu tego zrobić:angryy: Mam tez jakies zastrzyki w brzuch przez 10 dni, przeciwko zakrzepom....:roll:
I znowu kolejny tydzien moge sobie pomarzyc o spacerach i treningach z Aresem.

We weekedn byliśmy na treningach, Tztowi swietnie szło bieganie z dwoma psami:loveu: :loveu: Bardzo mu za to dziękuje, przynajmniej przez 2 dni Ares sobie troche pobiegał:multi:

Szelki od Gops:loveu: rogzy dla Aresa, te drugie dla Mayki