Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale super ze macie wyjazd :):)

My też w tym roku mamy zamiar sie zabrac nad morze ja nie byłam juz... 7 lat :mdleje: Atoskowi (*) obiecałam ze poedziemy nad morze, ale nie zdazylismy, więc chociaż Mushu niech zobaczy ten... bezkres wody :D

Posted

Wróciliśmy :evil_lol: wcześniej nie miałam zbytnio czasu, żeby napisać,

Oczywiście tak jak przypuszczaliśmy pogody zbyt dobrej nad morzem nie mieliśmy, aż 1 dzień było słońce :roll: na szczęście nie padało, więc pomimo niepogody korzystaliśmy z wyjazdu, we Władku zero problemów z psem czy to na plaży czy na ulicy czy w barach/ restauracjach gdzie jedliśmy czyli nic sie nie zmienilo od ostatniej wizyty :loveu: jednego dnia wybraliśmy się na pieszą wycieczkę plażą, jak się później okazało poszliśmy ok 10km :evil_lol:
zdjęć mam sporo, ale wstyd wstawiać- ciemny pies, białe fale, zachmurzenie lub ostre słońce - nie wyszło z tego nic dobrego :shake: za mało czasu, żeby popróbować różne ustawienia.

Posted

Ale fajnie :) A woda bardzo zimna? ;)

I nie bałaś się, że Wam ucieknie aport? :) Ja się zastanawiam właśnie, czy nie powinnam naszego na jakąś cienką linkę wziąć, na wszelki wypadek :eviltong:

Posted

E tam pogoda... grunt, że Areskowi się podobało :)

Jak tak patrzę na jego zdjęcia to stwierdzam, że Ares musi mieć w przodkach fokę :lol: Ciągle w wodzie siedzi ;P

A aporcik bardzo fajny. ^^

Posted

[quote name='cockermaister']Piękny Ares na tle fal :loveu::loveu:
i super na nim mięta wygląda :cool3::loveu:
dziękuje :loveu:

[quote name='Izabela124.']Widać, że Aresowi morze bardzo się podobało :)
oj bardzo :diabloti: pierwsze wejście na plaże- pomimo, że jeździmy co roku zachowywał się jakby pierwszy raz był, zaczął biegać, szaleć, kopać:evil_lol:

[quote name='evel']Ale fajnie :) A woda bardzo zimna? ;)

I nie bałaś się, że Wam ucieknie aport? :) Ja się zastanawiam właśnie, czy nie powinnam naszego na jakąś cienką linkę wziąć, na wszelki wypadek :eviltong:
woda lodowata Marcin pływał, jak się jakoś nie odważyłam, a dodam, że woda dla mnie nie straszna i uwielbiam pływać, gdyby bylo cieplej na dworzu to pewnie bym też weszła.

wiesz co na wszelki wypadek możesz sobie wziąć, ja w sumie ryzykowałam bo rzucałam nawet jak duze fale były, ale zawsze przy brzegu w miarę i fale znosiły aport na brzeg.

[quote name='Kaaasia']Ares wodniak pewnie zadowolony z wycieczki :lol:
dawno go takiego szczęśliwego nie widziałam, jak szalał na plaży :loveu: :loveu:

[quote name='magdabroy']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/wakacje 2012/DSC00680.jpg wygląda jak szczeniaczek :loveu:

Czemu Ares jest na lince?
na wszelki wypadek, jakby straż miejska/ policja wybrała się na plaże, kupiłam w budowlanym jakąś cieniutką linkę dolożyłam karabińczyk i pies jest niby na smyczy (nikt nie powiedział ze muszę ją trzymać w ręku :diabloti:)

[quote name='dorka1403']ja chceeee nad morzeeeeeeeeeeeee :placz: załamały mnie te zdjęcia.....
zazdroszczę przez wielkie Z!!!!

p.s. czekam na moje obrozki :D
ja uwielbiam morze, więc jak nadarzyła się okazja na wyjazd to z ogromną chęcią pojechałam :loveu:
mam cichą nadzieję, że uda się wyskoczyć w tyn roku jeszcze na parę dni...

[quote name='Ty$ka']E tam pogoda... grunt, że Areskowi się podobało :)

Jak tak patrzę na jego zdjęcia to stwierdzam, że Ares musi mieć w przodkach fokę :lol: Ciągle w wodzie siedzi ;P

A aporcik bardzo fajny. ^^

hehe bardzo możliwe z tą foką :diabloti:

[quote name='DomixX']Po tych zdjęciach widać, że Ares jest w swoim żywiole :lol:
Bardzo fajne zdjęcia.
oj tak to jest coś co on na prawdę kocha i może pływać do upadłego:evil_lol:

[quote name='Anecioreczek']żeby nie odpłynoł :D

ależ wam zazdroszcze ale skoron sprawdziliście władysławowo , to może i ja się w tym roku tan wybiorę z Muszyskiem :)

hehe tak pewnie dla tego :P

wiesz co ogolnie w sezonie to we Władku ejst multum ludzi, nam się udalo i były jeszcze pustki, ale we Wladku w sezonie z psem byłam conajmniej 3 razy i nie było tak źle nigdy nikomu pies nie przeszkadzał

Posted

coś dla ochłody :diabloti:
ostatnio mamy dość dużo pracy, do tego dochodzą inne sprawy i tak jakoś wyszło, że od kilku dni śpimy po 3-4 godziny więc dzisiaj wieczorem był czas na mały relaks :loveu: