marlenka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 graynew napisał(a):Ja w sprawie suni. Jest potencjalny domek kolo Milicza. ElzaMilicz ma go sprawdzic. Ludzie chca koniecznie sunie nie psa oczywiscie Onkowata. Jak Elza sprawdzi domek i potwierdzi ze jest ok to mozna tam psa w ciemno dac. Bo ona ich bedzie pilnowac :) Tylko teraz wyjde na ignoranta :oops:gdzie sa Boguszyce?? Jak to daleko od Wroclawia?? No i od razu pisze, ze znalazlam jeszcze pare suczek do przedstawienia im zeby sami wybrali. CZy wasza Sare tez pokazac??? Oczywiście ze tak . Boguszyce są koło Rawy Mazowieckiej ( łódzkie) Quote
sleepingbyday Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Elza Milicz doskonale wie, o jaki schron chodzi, spoks :-) Quote
graynew Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 no to w takim razie super. daje jej pare linkow i niech jedzie sprawdzic tych ludzi i pokazac im sunie. Trzymajcie kciuki :) Quote
marlenka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 graynew napisał(a):no to w takim razie super. daje jej pare linkow i niech jedzie sprawdzic tych ludzi i pokazac im sunie. Trzymajcie kciuki :) Trzymamy !!! Quote
graynew Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No Marlenka powinni Ci placic za trzymanie kciukow :D Sara ma nowy domek. Podobno warunki rewelacja sama bym sie tam wyadoptowala z opisu Elzy. Dom wielki ogrod ze stawem i kaczkami ogrodzonym zeby zima pies nie wpadl do wody :) Ludzie od zawsze zapsieni. Z duza miloscia do czworonogow i duza kasa. Bedzie miec Sara jak u Pana Boga za piecem. Nalezy jej sie :D Elza ja juz klepnela w schronisku i podobno wszystko jest dograne. Wiec mozna oglosic zwyciestwo :loveu: Dziekuje wszystkim za pomoc. Lubie takie akcje :p Quote
agnest Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jezuniu kamień z serca. Niech tylko zdjęcia dadzą to już spac spokojnie będę.:multi: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 super!!!! ale się tadek zapłacze, bo miał na sarę chrapkę :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To fantastycznie, ze takie happy end. Czekam tylko na potwierdzenie, ze pojechala no i tradycyjnie jakies zdjecie, ze wszystko ok.:p Quote
Anna_33 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Potwierdzam :-) Rozmawialam z Elza, Sara pojedzie do tego domu. Mozemy juz odtrabic na wiwat i...brac sie za nastepne boguszyckie onki )) Macie szczesliwa reke do tych psiakow :-) Quote
Cantadorra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To ile jest tych boguszyckich on-ow? :-o Quote
graynew Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Super ze Ania sie pokazala i napisala. Bo ja oczywiscie nie do konca zapamietalam nick i nie chcialam gafy szczelic :oops: bo Elza mowila, ze z Toba rozmawiala. A co do Onkow to jak sa rownie ladne jak Sara to powinno isc rownie szybko ;) i za to trzymam kciuki. Jest jeszcze jeden domek kolo Wrocławia ktory chce ONke do 2 lat?? MAcie tam jeszcze jedna taka??? To by sie je moze za jednym zamachem wzielo :lol: Quote
bros Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 graynew cudowne wieści :bigcool::Cool!::bluepaw: dziękuję :loveu: Quote
Anna_33 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 W typie Onka mamy pieski, ale onka do 2 lat? nie przychodzi mi do glowy...co wcale nie znaczy, ze nie mamy ))) skonsultuje z dziewczynami. Mamy za to duzego szczeniaka..jakby ktos reflektowal, na onka raczej nie wyrosnie, ale piekny jest i bedzie duzy :-) Musimy mu bardzo szybko dom znalezc, bo zaczyna sie cichutki robic..no i moze od starszych oberwac ( Quote
marlenka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Ja się poryczałam jak przeczytałam ze Sara ma domek . A Tadek wszystkim pokazuje zdjęcia Saruni , taszczy ze soba mojego laptopa , odpala i mówi to Mój pies . Ale pewnie się ucieszy z tego . Kiedy Sarunia jedzie ??? Pewnie już jej nie zdąze zobaczyć :-( ale życzę jej jak najlepiej niech wreszcie będzie kochana przez swojego człowieka . Quote
mgie Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 no domek jest a teraz ta Pani z Wrocka się zdecydowała:razz: dajcie coś na zamianę. Onka do 2 lat. Quote
marlenka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='mgie']no domek jest a teraz ta Pani z Wrocka się zdecydowała:razz: dajcie coś na zamianę. Onka do 2 lat.[/QUOTE] Szarik jest onkoaty i młodziutki tylko do ułozenia bo zjada drzwi jak długo sam zostanie kurcze nie mogę wkleić linku Quote
marlenka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146961 to jest klink dla Szarika , kurcze jak domów nie było tak teraz się posypały . Quote
mgie Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 wysłałam propozycje Szarika i chyba coś z tego będzie ... :):): Quote
Cantadorra Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Tak bym chciala, zeby Szariczkowi sie powiodlo. A jak nie jemu, to zeby jakis inny psiak na tym skorzystal! Kazdy domek na wage zlota! Quote
mgie Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Podobno Szarrkiem interesuje się ktoś bardzo mocno. :cool3: Dzisiaj ma być wizyta. Jak napisze tej Pani z Wrocka,że trzeci onek,który się jej podobał znalazł dom to nie uwierzy haha Quote
marlenka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Co z Sarunia , czy jż grzeje Dupkę w nowym domu ?? Coś cicho na watkach boguszyckich psów , nikt nie zagląda . Quote
ElzaMilicz Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Sara już w domu. Przyjechała dopiero dziś, bo się nam transporcik rozchorował. :roll: Jes słodką sunią. Zdjęcia za ok. 2 godziny. ;) Quote
marlenka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Sara już w domu. Przyjechała dopiero dziś, bo się nam transporcik rozchorował. :roll: Jes słodką sunią. Zdjęcia za ok. 2 godziny. ;) czyli już moge zrobić uffffff???? Tak czekałam żeby ta śliczna wyjechała z Boguszyc . Dziękuję Eliza za odpowiedź jeszcze klika foteczek z nowego domku i czasami jakies słówko co sie z Sarunią dzieje . Quote
graynew Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Marlenka ELza to Ela a nie ELiza :D Ja tez sie ciesze, ze Sara juz na miejscu !!! czekamy na zdjecia!!! Quote
mgie Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 graynew skontaktowałaś się z ta Panią z Wrocka? to jeszcze aktualne? Gratuluje Sarze domku ! :multi: Quote
Recommended Posts