Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

graynew napisał(a):
Ja w sprawie suni. Jest potencjalny domek kolo Milicza. ElzaMilicz ma go sprawdzic. Ludzie chca koniecznie sunie nie psa oczywiscie Onkowata.
Jak Elza sprawdzi domek i potwierdzi ze jest ok to mozna tam psa w ciemno dac. Bo ona ich bedzie pilnowac :)
Tylko teraz wyjde na ignoranta :oops:gdzie sa Boguszyce?? Jak to daleko od Wroclawia??
No i od razu pisze, ze znalazlam jeszcze pare suczek do przedstawienia im zeby sami wybrali. CZy wasza Sare tez pokazac???

Oczywiście ze tak . Boguszyce są koło Rawy Mazowieckiej ( łódzkie)

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Marlenka powinni Ci placic za trzymanie kciukow :D
Sara ma nowy domek. Podobno warunki rewelacja sama bym sie tam wyadoptowala z opisu Elzy.
Dom wielki ogrod ze stawem i kaczkami ogrodzonym zeby zima pies nie wpadl do wody :) Ludzie od zawsze zapsieni. Z duza miloscia do czworonogow i duza kasa. Bedzie miec Sara jak u Pana Boga za piecem. Nalezy jej sie :D
Elza ja juz klepnela w schronisku i podobno wszystko jest dograne. Wiec mozna oglosic zwyciestwo :loveu:

Dziekuje wszystkim za pomoc. Lubie takie akcje :p

Posted

Potwierdzam :-) Rozmawialam z Elza, Sara pojedzie do tego domu. Mozemy juz odtrabic na wiwat i...brac sie za nastepne boguszyckie onki ))
Macie szczesliwa reke do tych psiakow :-)

Posted

Super ze Ania sie pokazala i napisala. Bo ja oczywiscie nie do konca zapamietalam nick i nie chcialam gafy szczelic :oops: bo Elza mowila, ze z Toba rozmawiala.
A co do Onkow to jak sa rownie ladne jak Sara to powinno isc rownie szybko ;) i za to trzymam kciuki. Jest jeszcze jeden domek kolo Wrocławia ktory chce ONke do 2 lat?? MAcie tam jeszcze jedna taka??? To by sie je moze za jednym zamachem wzielo :lol:

Posted

W typie Onka mamy pieski, ale onka do 2 lat? nie przychodzi mi do glowy...co wcale nie znaczy, ze nie mamy ))) skonsultuje z dziewczynami.
Mamy za to duzego szczeniaka..jakby ktos reflektowal, na onka raczej nie wyrosnie, ale piekny jest i bedzie duzy :-)
Musimy mu bardzo szybko dom znalezc, bo zaczyna sie cichutki robic..no i moze od starszych oberwac (

Posted

Ja się poryczałam jak przeczytałam ze Sara ma domek . A Tadek wszystkim pokazuje zdjęcia Saruni , taszczy ze soba mojego laptopa , odpala i mówi to Mój pies . Ale pewnie się ucieszy z tego . Kiedy Sarunia jedzie ??? Pewnie już jej nie zdąze zobaczyć :-( ale życzę jej jak najlepiej niech wreszcie będzie kochana przez swojego człowieka .

Posted

[quote name='mgie']no domek jest a teraz ta Pani z Wrocka się zdecydowała:razz:
dajcie coś na zamianę. Onka do 2 lat.[/QUOTE]

Szarik jest onkoaty i młodziutki tylko do ułozenia bo zjada drzwi jak długo sam zostanie kurcze nie mogę wkleić linku

Posted

Podobno Szarrkiem interesuje się ktoś bardzo mocno. :cool3:
Dzisiaj ma być wizyta.

Jak napisze tej Pani z Wrocka,że trzeci onek,który się jej podobał znalazł dom to nie uwierzy haha

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Sara już w domu. Przyjechała dopiero dziś, bo się nam transporcik rozchorował. :roll:
Jes słodką sunią.
Zdjęcia za ok. 2 godziny. ;)

czyli już moge zrobić uffffff???? Tak czekałam żeby ta śliczna wyjechała z Boguszyc . Dziękuję Eliza za odpowiedź jeszcze klika foteczek z nowego domku i czasami jakies słówko co sie z Sarunią dzieje .