Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Bouszycach przebywa sunia , śliczna , onkowata , straszna pieszczocha .
Sara według p. Marzeny ma około 5 lat , jest potulna , ładnie chodzi na smyczy , nie reaguje na inne psy (przechodząc koło posesji ) natomiast szybko jadący samochód burzy jej krew w żyłach , połknęła by go w całości :evil_lol:
Oto i ona

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak jatadek tak kocha, to niech tu wejdzie i sie wątkiem zajmie :evil_lol:

Słuchaj Olo juz sie zalogował i w wekend siedzi i czyta wątki , jakby Tadek jeszcze siedział to ja mogę skończyć swoją działalnośc na dogo , nie dadzą mi dojść do kompa chociaż Tadek podczytuje czasami . On by ją z chęcia zabrał stamtąd a nie powiem pasują do siebie oj pasują . Zresztą jak Donacja wstawi wszystkie zdjęcia to sama zobaczysz .

Posted

Marlena Ty gapo wkleiłaś nie podlinkowany banner..czego nie krzyczysz?:evil_lol:
Proponuje napisac w tytule,że to o owczarka chodzi.Może jakiś miłośnik onków wpadnie.

Posted

[quote name='mgie']

Marlena Ty gapo wkleiłaś nie podlinkowany banner..czego nie krzyczysz?:evil_lol:
Proponuje napisac w tytule,że to o owczarka chodzi.Może jakiś miłośnik onków wpadnie.

Ja wogóle jestem gapa jeśli chodzi o dogo :evil_lol: zaraz go podlinkuje . Dzieki Mgie ze nademną "czuwasz":loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

marlenka, piszesz że dzisiaj będzie miała ogłoszenia. Nie wiem czy moje info się przyda, ale jak byłam 2 czy 3 tygodnie temu, to wlazła do nas do powieszczenia i była bardzo żywa, dziewczyny się śmiały że ma ADHD. Latała, wąchała cała zadowolona, później drapała w drzwi, żeby ją wypuścić. Po pół godzinie jak tylko drzwi się otworzyły przyszła znów. Tyle mogę podpowiedzieć i mam zdjęcia marne w porównaniu z tym waszym na spacerze ale wklejam. Ciężko jej było robić bo wybiegała mi z kadru. Aha. Z tego co wiem to ostatnio ktoś monitował, że coś ma z uszami. Nie pamiętam kto.

Po za tym ma na imię tak samo jak moja kochana onka :loveu:

Posted

Tak to ona . Taka żywiołowa , biegała i wąchała już nie mówiąc że Donacji próbowała aparat nosem wytracić i buzi w same usta Donacja od Sary dostała .Teraz parę moich fotek sa średniej jakości ale jaki sprzęt takie zdjęcia :evil_lol:

Posted

Nikt nie zagląda do Saruni . :-(:-(:-( Nikt prócz mnie sie nie cieszy że mała wydrukowana w metrze i telefon dzwoni czesto może się w końcu uda . Nikt nie trzyma kcikasów ??:placz:

Posted

[quote name='sleepingbyday']jkabys nie dzwoniła, to bym tu zjarzała, a tak już wiedziałam. mozesz mieć pretensje tylko do siebie :diabloti:

tuptusia tez nie chciałas wydać i co - domek zrezygnował. normalnie jak tak można :roll:?

Ciotka zmień dilera albo bierz połówkę :evil_lol: NUGAT on się nazywa
A telefony są ale takie beznadziejne :-( dzwoni pani i drze mi sie w słuchawkę
" Pani w gazecie psa znalazłam , jaki duży , bo ja na łancuch chciałam zeby ino groźny był " To powiedziałam że Sara jest tak groźna że poprzedniego psa zagryzła dlatego w schronisku siedzi :evil_lol: Zaraz dostanę pewnie opier.. od Was ale nie wytrzymałam , moja koleżanka jak to usłyszała to prawie zkrzesła spadła

Posted

nie da rady... nugat mi sie merda z tuptulcem i widze, że to nie przechodzi.... cholera wie, dlaczgeo akurta oni mi sie tak w supełek zawiązali...

jak zmienię dilera, to ci sie wpływy do budżetu domowego zmniejszą :evil_lol: