Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [url=http://www.dogomania.pl/threads/178466-Szczecin-Vincet-prosi-o-wsparcie-na-dalsze-leczenie?p=13964281#post13964281]kociaka[/url], który doświadczył bardzo wiele złego.
Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. [url=http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=898192988]Pomóż sfinansować jego leczenie.[/url]
Dziękuję

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja także ponownie przepraszam za offa, ale nieco zmieniły się potrzeby.
Konieczny i pilny transport dla bezdomnego psiaka, na którego czeka już ciepły kąt i pełna micha, a biedak koczule pod Lublinem bez żadnego schronienia na tym mrozie.
[B]Transport na trasie Lubnlin-Warszawa.[/B]
Pytam u Was, bo może macie jakieś ziwerzątko do przetransportowania natej trasie.

Posted

[quote name='ladySwallow']Czyli pies nie jedzie do Krakowa?[/QUOTE]
Miał jechać do Krakowa,ale tam byłby w zewnętrznym boksie, a udało się załatwić pobyt w mieszkaniu w Warszawie. Ale transport potrzebny. Podobno ktoś jedzie jutro z amstafką właśnie z Lublina do Warszawy. Byłoby fantastycznie,możemy się do łożyć z kasą.

Posted

[B]Słuchajcie, popołudniu musimy odebrać szczyla z lecznicy. Nie mamy transportu, nie mamy DT. Skończy się na tym, ze szczeniak wróci z powrotem do schroniska. Szukajcie czegoś choćby na kilka nocy...[/B]

Posted

Lady i Teresz pojechały po szczeniora i zawiozą go gdzieś na tymczas.

Elik psa wiezie Amkasia(?)chyba , może napisz na wątku amstafki.
Poza tym czy któraś z Was kojarzy bokserkę rudą z białymi plamami przywieziona do schroniska ze szczeniakiem, w ciągu ostatniego 1-1,5 miesiąca? ktoś wystawił jej ogłoszenia w necie z numerem Teresz, ale ani ona ani ja nie kojarzymy takiej suni.

Posted

Astka szczeniła się w schronie, więc nie była z nimi przywieziona.
Szczeniak zapewne bezpieczny.Szczegóły przekaże lady , jak pojawi się na dogo.Pewnie jeszcze w drodze, albo rozgrzewa zgrabiałe palce (inaczej nic nie napisze :cool3: )

Posted

No więc tak:

- szczeniak bezpieczny w DT do poniedziałku, pojawiła się propozycja DT karoliny_g_k w Warszawie
- takiej astki rudo-białej ja również nie kojarzę
- mshume, kudłaczowi można założyć wątek - on jest dosyć ostry do psów, miał jechać na tymczas i z tego powodu nie pojechał

Posted

A cos wiecej o kudlatym:
ile ma lat, jakiej mniej wiecej wielkosci, toleruje dzieci, koty.Jak dlugo jest w schronisku? Kastrowany? To znaczy,ze jest agresywny?
Jak mu zalozycie watek to ja zamowie banerek i zrobie ogloszenia :)

Posted

Nie jest kastrowany, nie mamy jak sprawdzić dzieci ani kotów, nie sądzę, żeby ktoś swoimi ryzykował, znaczy ogólnie większość z nas nie ma. Ale się zaplątałam :lol: W schronisku na pewno gdzieś od wakacji albo i lepiej.

[B]POTRZEBUJEMY PILNIE FINANSÓW NA WETA DLA SPANIELA![/B] Nie podobają mi się jego rany na plecach, w dodatku pies musi chodzić w bluzce, bo się gryzie do krwi... :-( Wezmę go do weta, który nie liczy sobie bajońskich sum za samo "dzień dobry" tylko do takiego, co bierze pieniądze za same leki, ale i tak pewnie pies dostanie antybiotyk, coś na odrobaczanie i nie wiem co jeszcze... HELP.

Posted

Nie jest agresywny do ludzi. Ogólnie on się raczej gryzie z jednym samcem z tego, co widziałam. Wielkości - taki do pół łydki może? Z łbem max do kolana moim zdaniem...

Posted

[quote name='mshume']Ponawiam prośbę: możecie napisać coś więcej o kudłaczu czarnobiałym? A może dostałby swój wątek? On bardzo ładny jest.[/QUOTE]

Kudłacz jest po obcięciu kłaków z zadka i wygląda całkiem fajnie.Wcześniej miał wielki tyłek(tak wyglądało to futro) i wyglądał niekształtnie.Teraz jest o wiele lepiej ale fryzjerowanie by mu się przydało.Chyba gdzieś wcześniej pisało że ustawia psy.Dawałam mu z ręki karmę,przy mnie nie odganiał innych i nie ustawiał,pierwszy przy ogrodzeniu.Jeśli chcesz go poogłaszać trzeba zrobić dokładny wywiad.