malagos Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ............czego sobie życzmy w tym nowym roku:) Quote
malagos Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Nie bedę miała dostępu do komputera do g.15, jakby co, telefon podalam w sygnaturze :) Quote
E-S Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Napisałam PW do Evl, w sprawie transportu łączonego jamniczki Atlanty /tego szkieletorka/. Ewa Quote
AngelikaXD Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 W sobote z tego co wiem na tymczas do Lublina jedzie Słoneczko. Tylko niewiem kto ją zabiera? Teresz? Quote
malagos Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Czy jest mozliwosć wyciągniecia jutro amniczki? Spac przez nią nie mogę.... Dziewczyny, odezwijcie się! Na poniedziałek przewidują -18 st.! Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jutro? Niech dzisiaj ja ktos wezmie i przenocuje !!! Quote
malagos Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ale widzisz, Maddalena, same do siebie piszemy........ Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 :) pewnie dziewczyny spia albo jeszcze swietuja :) Quote
LadyS Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja się odezwę - nie mam jak pojechać po jamniczkę i wiem, że części dziewczyn również nie ma na miejscu. Quote
evel Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Też się odezwę - nie mam możliwości, ale jutro w schronie miała być teresz, jej numer jest w pierwszym poście tego wątku. Miała wyciągać Słoneczko. Teraz niech mi ktoś odpowie na moje pytanie - kto pokryje koszty DT? Bo my nie damy rady. Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 DT to koszty karmy. czyli 7 kg miesiecznie? (nie wiem ile je jamnik?) Nie dacie rady zebrac paru groszy? Nie chcecie skorzystac z takiej szansy? Quote
evel Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Mamy długi, na dzień dzisiejszy to ponad 300zł. Wszystkie środki (większość z nas nie pracuje, jesteśmy studentkami) i możliwości (typu bazarki itp.) przeznaczamy na psy, które już teraz mamy pod opieką, za chwilę trzeba szczepić Cykora, mamy dług za Milusię - dla mnie wyciąganie na hurra i nie branie pod uwagę konsekwencji jest strasznie krótkowzroczne - psy pojadą, super, pójdą do domów, super ale długi zostaną i będą coraz większe i większe. Niestety tutaj rozum musi wziąć górę nad emocjami. Moim zdaniem. Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Uwazam, ze masz bardzo zle podejscie do calej sprawy. To nie jest motywacja dla nas wszystkich... zalatwiamy, kombinujemy a tu takie pesymistyczne podejscie :( Po pierwsze, nie mozemy miec jamniczki na sumieniu. Po drugie jest okazja aby dac jej szanse - jest bezplatny DT za karme - taka okazja moze sie nie powtorzyc. Po trzecie pojawilo sie duzo osob zainteresowanych losem jamniczki. Jamnicza skarpeta oferowala pomoc. Po czwarte jamniczka nie am dlugow i zrobmy wszystko aby ich nie miala! Nie rozumiem Twojego podejscia... Emocje? sa! ale rozum tez jest biorac pod uwage szanse jakie ma jamniczka. Psow jest tak duzo w roznych krancach Polski a jamniczka sciagnela na watek duzo dziewczyn, ktore maja co robic u siebie w rejonach. Twoje podejscie jest nie na miejscu. Zobacz jakie zamieszanie zrobilo sie wokol jamniczki i korzystaj z tego! Quote
danka1234 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 evl,wyciągnijcie tą jamnisie, nie martwcie sie o koszty,wezmiemy je na siebie tylko ja ratujcie puki jest jeszcze taka mozliwosc. Nie bedziecie miały zadnych długów zwiazanych z jamniczka,po prostu przekazcie ja nam pod opieke. Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='danka1234']evl,wyciągnijcie tą jamnisie, nie martwcie sie o koszty,wezmiemy je na siebie tylko ja ratujcie puki jest jeszcze taka mozliwosc. Nie bedziecie miały zadnych długów zwiazanych z jamniczka,po prostu przekazcie ja nam pod opieke.[/QUOTE] I ponawiam prośbę, odnajdźcie wszystkie jamnikowate pieski w Waszym schronie. Jeżeli macie zdjęcia jamnikowatych wstawcie je na wątek. Quote
E-S Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystko jest organizowane, ja jestem pod tel. 790-755-998 alarmowym jakby co. Quote
plastelina Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No właśnie E-S Ty pisałaś chyba kilka stron temu że mogłabyś podrzucić psiaka do Lublina lub Zamościa ? Czyli jamniczka idzie na Dt do Malagos, tak? czy jakiś inny piesek? Dziewczyny zrozumcie nasze ograniczenia,większosc z nas nie pracuje, częśc dziewczyn mieszka w wynajmowanych mieszkaniach, jasne możemy radośnie upychać psy na Dt gdzie się tylko da, tylko w sytuacji jak nie będziemy płacić to chyba taka pomoc nam się szybciutko skończy prawda? Bazarek na psy z nowodworu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176654-kolczyki-rA-A-ne-rzeczy-do-malowania-na-NowodwA-r-do-14-01?p=13794638#post13794638[/url] Rodzice Maciusia też zriliła bazarek, później wkleję jego link, bardzo dziękujemy:) Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Słuchajcie Teresz nie ma neta. Więc się nie wypowie. Podałam jej numer malagos, bo tylko telefonicznie w tym momencie można się dogadać. Quote
E-S Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='plastelina']No właśnie E-S Ty pisałaś chyba kilka stron temu że mogłabyś podrzucić psiaka do Lublina lub Zamościa ? Czyli jamniczka idzie na Dt do Malagos, tak? czy jakiś inny piesek? Dziewczyny zrozumcie nasze ograniczenia,większosc z nas nie pracuje, częśc dziewczyn mieszka w wynajmowanych mieszkaniach, jasne możemy radośnie upychać psy na Dt gdzie się tylko da, tylko w sytuacji jak nie będziemy płacić to chyba taka pomoc nam się szybciutko skończy prawda? Bazarek na psy z nowodworu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176654-kolczyki-rA-A-ne-rzeczy-do-malowania-na-NowodwA-r-do-14-01?p=13794638#post13794638[/url] Rodzice Maciusia też zriliła bazarek, później wkleję jego link, bardzo dziękujemy:)[/QUOTE] Mogę podrzucić gdzie trzeba jamniki, Teresz jutro rano będzie w Nowodworze, zabierze sunie, o ile będą (bo czy jeszcze są - tego nie wie nikt), ma mój nr tel, także gdyby sama nie mogła w Lublinie wydać suczek, albo będzie trzeba je gdzieś dalej dowieźć, albo stan psów będzie taki, że tylko weterynarz i podróż wykluczona, to ja jestem pod tel żeby pomóc. Czy z transportem czy finansowo u weta. Tak się umówiłyśmy. Ewa Quote
leni356 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Do Malagos ma jechać jedna jamniczka, ta szkieletor. Jest jeszcze druga?? gdzie ona pójdzie? Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='E-S']Mogę podrzucić gdzie trzeba jamniki, Teresz jutro rano będzie w Nowodworze, zabierze sunie, o ile będą (bo czy jeszcze są - tego nie wie nikt), ma mój nr tel, także gdyby sama nie mogła w Lublinie wydać suczek, albo będzie trzeba je gdzieś dalej dowieźć, albo stan psów będzie taki, że tylko weterynarz i podróż wykluczona, to ja jestem pod tel żeby pomóc. Czy z transportem czy finansowo u weta. Tak się umówiłyśmy. Ewa[/QUOTE] Super! Przy okazji dwa bazarki dla Oliwki [url]http://www.dogomania.pl/threads/176614-Chcesz-mieAE-swojego-pupila-na-papierze-WstAE-p-zobacz-kup-Do-08-01[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/176602-Banerki-na-zamA-wienie-Zbieramy-na-utrzymanie-Oliwki-uratowanej-od-pseudo-Do-15-01[/url] Proszę o podnoszenie. Quote
E-S Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='leni356']Do Malagos ma jechać jedna jamniczka, ta szkieletor. Jest jeszcze druga?? gdzie ona pójdzie?[/QUOTE] Bianka0 i Danka1234 napisały, że biorą "JE" pod opiekę, te obie jamnikowate. Np post 1442. Jadę teraz na trochę do pracy. Ewa Quote
danka1234 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='bianka0']I ponawiam prośbę, odnajdźcie wszystkie jamnikowate pieski w Waszym schronie. Jeżeli macie zdjęcia jamnikowatych wstawcie je na wątek.[/QUOTE] dołączam sie z prosba o odpowiedz na to pytanie, Quote
Recommended Posts