as_ko Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='beka']Dziewczyny czy taki onkowaty szczyl jest nadal w schronie? był ze sczeniakami, czy moze juz na ogólnych?[/QUOTE] Ostatnio jak była Matrioszka w schronie to miał być chyba przenoszony do boksów ogólnych, ale potem już nikt w Nowodworze nie był :( Quote
mamanabank Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Witajcie, Pamietacie jeszcze Saszę jużaczkę? Ukazało się dzisiaj jej ogłoszenie w małopolskim Metrze, miałam mnóstwo telefonów, niestety na zdjęciu zamieszczonym w gazecie, Sasza chyba wygląda na mniejszą, bo wszyscy się dziwią, że jest duża. Dwie starsze panie strasznie się na nią uparły, ale nie spełniają warunków dla bezpiecznej adopcji. W sumie telefonów miałam siedem, może jeszcze ktoś zadzwoni? :-) Jestem w szoku, wszyscy dzwonią z jednego ogłoszenia w gazecie papierowej. Quote
MaDi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Pamiętamy, a co się dziwić jak to taka piękność:loveu: Podeślij nam link do wątku. Quote
mamanabank Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ona nie ma osobnego wątku na dogo, jest tylko na jużakach w potrzebie, banerek w moim podpisie. A tutaj jest jej wątek Emirowy [url]http://emir.eev.pl/viewtopic.php?t=504&highlight=lena[/url] Jeszcze jedna Pani do mnie zadzwoniła, tym razem z Warszawy (więc to Metro musiało być ogólnopolskie), przekierowałam ją do Fundacji. Zobaczymy co z tego będzie Quote
MaDi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Zajrzyjcie potrzebna każda pomoc: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190092-NIELEGALNA-HODOWLA-W-KALISZU-Pom%C3%B3%C5%BCmy-razem[/url] Co z Bono? Quote
as_ko Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='MaDi']Zajrzyjcie potrzebna każda pomoc: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190092-NIELEGALNA-HODOWLA-W-KALISZU-Pom%C3%B3%C5%BCmy-razem[/url] Co z Bono?[/QUOTE] Tragedia tam się dzieje :( gdyby nie to że jest sierpień a nie październik to wzięłabym na DT jakąś łagodna bidę ;( Quote
MaDi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='as_ko']Tragedia tam się dzieje :( gdyby nie to że jest sierpień a nie październik to wzięłabym na DT jakąś łagodna bidę ;([/QUOTE] Tam są nawet szczeniaki, mam pełną listę na PW ponad 40 psów:shake: Quote
tula Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='mamanabank']Witajcie, Pamietacie jeszcze Saszę jużaczkę? Ukazało się dzisiaj jej ogłoszenie w małopolskim Metrze, miałam mnóstwo telefonów, niestety na zdjęciu zamieszczonym w gazecie, Sasza chyba wygląda na mniejszą, bo wszyscy się dziwią, że jest duża. Dwie starsze panie strasznie się na nią uparły, ale nie spełniają warunków dla bezpiecznej adopcji. W sumie telefonów miałam siedem, może jeszcze ktoś zadzwoni? :-) Jestem w szoku, wszyscy dzwonią z jednego ogłoszenia w gazecie papierowej.[/QUOTE] Bardzo się cieszę że w końcu wydrukowali Saszę w Metrze, tyle razy ją ogłaszałam na cafeanimal, ale jakos wcześniej się nie udawało dostac do druku. Mam nadzieję że jakiś domek będzie tym odpowiednim, Mamanabank pisz proszę jak będziesz coś wiedziała:) Quote
mamanabank Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Oczywiście, że będę pisała :-) Nie wiem, jakie zdjęcie jest w Metrze, ale większość osób myśli, że Sasza jest małym psem, w ostatnim telefonie pani zapytała czy Sasza jest taka jak Westik na wielkość :-D Quote
bico Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [B][SIZE=3]Jako, że Nowodwór to podlubelski schron, wrzucam takie info, może się przyda do pomocy w szukaniu nowych domów dla psów. [/SIZE] [SIZE=3]Bezpłatna oferta sesji zdjęciowej do ogłoszeń adopcyjnych: [url]http://psifotograf.hostcenter.pl/[/url] [/SIZE] [/B] Quote
tula Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='mamanabank']Oczywiście, że będę pisała :-) Nie wiem, jakie zdjęcie jest w Metrze, ale większość osób myśli, że Sasza jest małym psem, w ostatnim telefonie pani zapytała czy Sasza jest taka jak Westik na wielkość :-D[/QUOTE] Redakcja zamieściła zdjęcie mordki, nie wiem czemu bo na cafeanimal daję kilka zdjęć, na początku zawsze te gdzie widać całego psiaka, może jednak trafi się domek który będzie chciał zaadoptować, piękną, dużą Saszę:) Gdyby jednak tak się nie stało to nadal będę ją oczywiście ogłaszała. Quote
MaDi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='bico'][B][SIZE=3]Jako, że Nowodwór to podlubelski schron, wrzucam takie info, może się przyda do pomocy w szukaniu nowych domów dla psów. [/SIZE] [SIZE=3]Bezpłatna oferta sesji zdjęciowej do ogłoszeń adopcyjnych: [URL]http://psifotograf.hostcenter.pl/[/URL] [/SIZE] [/B][/QUOTE] Widzę,że Muzzy szaleje, wspaniała idea. Quote
as_ko Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Wybieram się we wtorek albo w środę do schroniska, wprawdzie do Lubartowa jadę busem ale potem mam nadzieję że Matrioszka będzie mogła mnie stamtąd odebrać i razem pojedziemy do Nowodworu. Chcę być w Lubartowie ok. 9.00. Może są jeszcze jacyś chętni żeby się razem wybrać? Quote
plastelina Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja bym chętnie pojechała we wtorek. Jeśli jechałybyście w środę to byłabym wdzięczna gdybyś odebrała te dokumenty. Quote
matrioszka2 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='as_ko']wprawdzie do Lubartowa jadę busem ale potem mam nadzieję że Matrioszka będzie mogła mnie stamtąd odebrać i razem pojedziemy do Nowodworu. [/QUOTE] I tego się trzymajmy.:evil_lol: Ja w poniedziałek w pracy mam swoje wielkie entre (od 17 czerwca na wolnym) i nie wiem, co zastanę;),tzn. nie wiem, jaką zmianę mi wyznaczą. Myślę, że to będzie środa. Quote
MaDi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja też chętnie pojadę, wolę we wtorek, ale środa też może być. To jaki plan? Mam nadzieję ,że wyjazd z samego rana bo później pewnie będzie upał. Quote
LadyS Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Co do dyskusji z wątku Reksia - piszę się jako chętna na wyjazdy, ale dopiero od drugiej połowy września. Jeśli zbierze się nas odpowiednia liczba, to wypadnie, że każda osoba będzie miała wyjazd raz w miesiącu. To byłoby najlepsze, żeby móc aktualizować w miarę psiaki. Quote
as_ko Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No to jest nas 4 na razie, które zgodziły się jeździć do schronu. A kto zająłby się prowadzeniem strony? Quote
LadyS Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='as_ko']No to jest nas 4 na razie, które zgodziły się jeździć do schronu. A kto zająłby się prowadzeniem strony?[/QUOTE] Strona jest, aktualizacją zajmuje się Servet Cetin, bo on ją robił, tj. załatwiał i zakładał. Obecnie mamy problem z domeną, ale to kwestia dni. Przede wszystkim - wy trzy pozostałe możecie od teraz jeździć? Żadnych urlopów itd? Quote
matrioszka2 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Od jutra wracam do pracy, a jeśli urlop, to w domu.Dlatego jeszcze więcej możliwości odwiedzania schroniska. Quote
LadyS Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Stronę właśnie aktualizujemy, więcej zrobimy po środzie, jak będziecie w schronie. Po niedzieli będzie na domenie [url]www.schroniskonowodwor.eu[/url] - firma zrobiła sobie z nas jaja i musimy przełożyć domenę na inną. Po urlopie naszego informatyka będzie też dodany dział Adoptowane i zmieniony skrypt, bo na razie data przyjęcia wyświetla się jako data dodania psa. Aktualizacje będziemy robić tak często, jak będzie potrzeba. [url]http://schroniskonowodwor.vizz.pl[/url] Quote
MaDi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja z zazwyczaj jestem w stanie wyskrobać trochę czasu aby pojechać do Nowodworu. Tylko jest jeden duuuży problem brak prawa jazdy. Quote
as_ko Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ZAPRASZAM na nowy bazarek :) na Nowodworskie psiaki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190576-MEGA-BAZAR!-NOWE!-Bi%C5%BCuteria-torebki-psie-rzeczy-obrazki-akwarelki!-Do-1.09!?p=15156135#post15156135[/url] Quote
Recommended Posts