as_ko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='matrioszka2']As_ko , sprężyłam się.:cool3: Zapraszam na zakupy : http://www.dogomania.pl/threads/186114-Tu-jest-wszystko.Taniocha.Na-nowodworskie-.-Do-30-maja-g.19.00?p=14723180#post14723180 Eee no to super, widzę że po nocach siedziałaś ale bazarek jest pierwsza klasa. Ja od dzisiaj zabieram się za część tych pięknych rzeczy przesłanych przez IVV...dłuuuugo mi się zejdzie. Quote
IVV Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 dobrze ze juz wszystko dotarlo:) bedzie kasa na nastepne psie bidki:) Quote
IVV Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 czy znacie kogos z okolic Lubina? jest duuuuuuuuuuuzy problem - http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Powódź!/page162 Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 as_ko napisał(a):Eee no to super, widzę że po nocach siedziałaś ale bazarek jest pierwsza klasa. Ja od dzisiaj zabieram się za część tych pięknych rzeczy przesłanych przez IVV...dłuuuugo mi się zejdzie. As-ko, został na komodzie jeszcze kocyk z wiewiórką jeden. Kolor: bordowy. Quote
as_ko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 E-S napisał(a):As-ko, został na komodzie jeszcze kocyk z wiewiórką jeden. Kolor: bordowy. To jakoś odbiorę z biżuterią, albo jakoś tam się omówimy. Quote
zuzlikowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wybaczcie,ale bezsilność to straszne uczucie,a patrzenie na "adopcję" zastosowaną w Dobrocinie...i przyzwolenie na dalsze takie adopcje ze strony włodarzy...powodują,że zwracam się z prośbą do Was...zajrzyjcie! http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy?p=14727377#post14727377 http://www.dogomania.pl/threads/179244-Zd%C4%85%C5%BCy%C4%87-na-czas...!-Pseudoschronisko-Umieralnia-w-Dobrocinie!-Ponad-100ps%C3%B3w-czeka..!?p=14727152#post14727152 DOBROCIŃSKIE WĄTKI ZAMIERAJĄ...w Dobrocinie też nic się nie dzieje...CZY NASTĘPNE PSIAKI ZOSTANĄ WYADOPTOWANE DO DOŁU, bo wszyscy zapomną, znudzą się...bo inne nieszczęścia odciągną uwagę??? W CIENIU KOŚCIELNYCH WIEŻ PRZYBĘDZIE MOGIŁ...WYADOPTOWANYCH PSÓW... Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='IVV']dziewczyny znacie moze kogos kto kocha ta rase i moze pomoc? http://www.dogomania.pl/threads/186078-Pixie-i-Dixie-bordoże-siostry-proszą-o-dom-i-wsparcie... Patia, założycielka wątku Metamorfozy ma w avatarku takiego faflaka. Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Uwaga - zwierzaki z Sandomierza się topią a przytulisko pęka w szwach ... potrzebują pomocy, z Lublina nie ma tam jak dojechać, bo mosty pozamykane na Wiśle: http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w! Quote
LadyS Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='E-S']Uwaga - zwierzaki z Sandomierza się topią a przytulisko pęka w szwach ... potrzebują pomocy, z Lublina nie ma tam jak dojechać, bo mosty pozamykane na Wiśle: http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w! Wrzuciłam na Facebooka. Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 As-ko jakby Ci to powiedzieć ... ta wiewiórka, która została przez przeoczenie i ten jeżyk co były przy kocykach co ja go chcę kupić jak już wycenisz, tzn. chciałam ... Bugi wlazł do pokoju i ... cóż. Cześć ich pamięci [*] Muszę teraz kupić tych denatów, flaki wypruł, łapki i uszka poodgryzał :( Quote
as_ko Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 E-S napisał(a):As-ko jakby Ci to powiedzieć ... ta wiewiórka, która została przez przeoczenie i ten jeżyk co były przy kocykach co ja go chcę kupić jak już wycenisz, tzn. chciałam ... Bugi wlazł do pokoju i ... cóż. Cześć ich pamięci Muszę teraz kupić tych denatów, flaki wypruł, łapki i uszka poodgryzał :( No nie mogę...a takie ładne były, po prostu Bugiemu spodobały się obie maskotki, nie mógł się zdecydować i w ten sposób obydwie zostają u was :D Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 as_ko napisał(a):No nie mogę...a takie ładne były, po prostu Bugiemu spodobały się obie maskotki, nie mógł się zdecydować i w ten sposób obydwie zostają u was :D Tak, tylko jakby tak Bugiego podliczyć ... te ładowarki, kable, buty, narzuty, miski zjedzone, zabawki, to wiesz ... bezcenny pies po prostu, chciałam 1 kocyk kupić z jeżykiem ... dobrze, że ciuchów psich nie dorwał, kocyki były na samym wierzchu. Myślałam, że na balkonie siedzi i się na koty czai, a ten ... No nic, i tak wpłacę za to co zeżarł na psy "nasze" nowodworskie. Quote
mshume Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ewcia, a gdzie mozna te kocyki obejrzec? Dla mojego księciulka bym kupiła...[quote name='E-S']Tak, tylko jakby tak Bugiego podliczyć ... te ładowarki, kable, buty, narzuty, miski zjedzone, zabawki, to wiesz ... bezcenny pies po prostu, chciałam 1 kocyk kupić z jeżykiem ... dobrze, że ciuchów psich nie dorwał, kocyki były na samym wierzchu. Myślałam, że na balkonie siedzi i się na koty czai, a ten ... No nic, i tak wpłacę za to co zeżarł na psy "nasze" nowodworskie.[/QUOTE] Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Zrobię zdjęcie i wyślę Ci mailem, nie mogę wstawiać na dogo, bo limity wyczerpałam wszystkie na fotograficznych portalach, muszę kolejne konta sobie tam pozakładać i jakąś inną skrzynkę pocztową z mailem na te okoliczność, żeby 50 $ nie płacić. W dolcach chcą !!! :mad: bezczele. Chyba że As-ko porobiła już foty kocykom z zabawkami i wstawi. Edit: kocyki są polarowe, rozmiar 90/75 cm Quote
as_ko Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='E-S']Zrobię zdjęcie i wyślę Ci mailem, nie mogę wstawiać na dogo, bo limity wyczerpałam wszystkie na fotograficznych portalach, muszę kolejne konta sobie tam pozakładać i jakąś inną skrzynkę pocztową z mailem na te okoliczność, żeby 50 $ nie płacić. W dolcach chcą !!! :mad: bezczele. Chyba że As-ko porobiła już foty kocykom z zabawkami i wstawi. Edit: kocyki są polarowe, rozmiar 90/75 cm[/QUOTE] Zaraz wrzucę zdjęcia, właśnie miałam Cię prosić ewo o wymiary tych kocyków jak już Bugi rozpakował :) Quote
mshume Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja wstawiam na imidzszaka bez logowania i potem kopiuje kod FORUM i wklejam na dogo. Nie mam konta :)[quote name='E-S']Zrobię zdjęcie i wyślę Ci mailem, nie mogę wstawiać na dogo, bo limity wyczerpałam wszystkie na fotograficznych portalach, muszę kolejne konta sobie tam pozakładać i jakąś inną skrzynkę pocztową z mailem na te okoliczność, żeby 50 $ nie płacić. W dolcach chcą !!! :mad: bezczele. Chyba że As-ko porobiła już foty kocykom z zabawkami i wstawi. Edit: kocyki są polarowe, rozmiar 90/75 cm[/QUOTE] Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mshume']Ja wstawiam na imidzszaka bez logowania i potem kopiuje kod FORUM i wklejam na dogo. Nie mam konta :)[/QUOTE] Aaa, dzięki mistrzu :) Ale mail poszedł. Quote
as_ko Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja wrzucę i tutaj, może komuś się akurat spodoba: 1. Z torebeczką x 1 2. Z wiewiórką x 1 3. Z gąską x 5 4. Z jeżykiem x 2 Cena jeszcze nie ustalona, jakby ktoś miał propozycję co do ceny to piszcie :) Jakby ktoś się zdecydował na któryś to tez proszę o pw bo będę je na allegro wystawiać niedługo. Quote
mshume Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ewa, as-ko, dziekuje za zdjecia. Komplety są piękne, na pewno coś kupię. :)Jeszcze czekam aż ubranka pokażecie, moze mojej wygadanej tymczasi coś sprawię ;) Quote
evel Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Kocyki boskie a gąska rewelka! Zu by z niej od razu wypruła flaki, ale cóż ;) Quote
as_ko Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Kocyki wycenione zostały na 30 zł/szt. Czekam na chętnych, będę wystawiać je na allegro. Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Żeby nie zaśmiecać tego wątku, ubranka pokazujemy tu: http://www.dogomania.pl/threads/142433-PI%C4%98KNY-BUGI-ju%C5%BC-na-wieki-w-DT-) na co nie będzie dogomaniackich chętnych - idzie na allegro i bazarki. Quote
Recommended Posts