Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_ko napisał(a):
Eee no to super, widzę że po nocach siedziałaś ale bazarek jest pierwsza klasa.
Ja od dzisiaj zabieram się za część tych pięknych rzeczy przesłanych przez IVV...dłuuuugo mi się zejdzie.

As-ko, został na komodzie jeszcze kocyk z wiewiórką jeden. Kolor: bordowy.

Posted

E-S napisał(a):
As-ko, został na komodzie jeszcze kocyk z wiewiórką jeden. Kolor: bordowy.

To jakoś odbiorę z biżuterią, albo jakoś tam się omówimy.

Posted

Wybaczcie,ale bezsilność to straszne uczucie,a patrzenie na "adopcję" zastosowaną w Dobrocinie...i przyzwolenie na dalsze takie adopcje ze strony włodarzy...powodują,że zwracam się z prośbą do Was...zajrzyjcie!

http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy?p=14727377#post14727377

http://www.dogomania.pl/threads/179244-Zd%C4%85%C5%BCy%C4%87-na-czas...!-Pseudoschronisko-Umieralnia-w-Dobrocinie!-Ponad-100ps%C3%B3w-czeka..!?p=14727152#post14727152

DOBROCIŃSKIE WĄTKI ZAMIERAJĄ...w Dobrocinie też nic się nie dzieje...CZY NASTĘPNE PSIAKI ZOSTANĄ WYADOPTOWANE DO DOŁU, bo wszyscy zapomną, znudzą się...bo inne nieszczęścia odciągną uwagę???

W CIENIU KOŚCIELNYCH WIEŻ PRZYBĘDZIE MOGIŁ...WYADOPTOWANYCH PSÓW...

Uploaded with ImageShack.us

Posted

As-ko jakby Ci to powiedzieć ... ta wiewiórka, która została przez przeoczenie i ten jeżyk co były przy kocykach co ja go chcę kupić jak już wycenisz, tzn. chciałam ... Bugi wlazł do pokoju i ... cóż.
Cześć ich pamięci
[*]
Muszę teraz kupić tych denatów, flaki wypruł, łapki i uszka poodgryzał :(

Posted

E-S napisał(a):
As-ko jakby Ci to powiedzieć ... ta wiewiórka, która została przez przeoczenie i ten jeżyk co były przy kocykach co ja go chcę kupić jak już wycenisz, tzn. chciałam ... Bugi wlazł do pokoju i ... cóż.
Cześć ich pamięci

• Muszę teraz kupić tych denatów, flaki wypruł, łapki i uszka poodgryzał :(

• No nie mogę...a takie ładne były, po prostu Bugiemu spodobały się obie maskotki, nie mógł się zdecydować i w ten sposób obydwie zostają u was :D

Posted

as_ko napisał(a):
    No nie mogę...a takie ładne były, po prostu Bugiemu spodobały się obie maskotki, nie mógł się zdecydować i w ten sposób obydwie zostają u was :D

Tak, tylko jakby tak Bugiego podliczyć ... te ładowarki, kable, buty, narzuty, miski zjedzone, zabawki, to wiesz ... bezcenny pies po prostu, chciałam 1 kocyk kupić z jeżykiem ... dobrze, że ciuchów psich nie dorwał, kocyki były na samym wierzchu. Myślałam, że na balkonie siedzi i się na koty czai, a ten ...
    No nic, i tak wpłacę za to co zeżarł na psy "nasze" nowodworskie.

Posted

Ewcia, a gdzie mozna te kocyki obejrzec? Dla mojego księciulka bym kupiła...[quote name='E-S']Tak, tylko jakby tak Bugiego podliczyć ... te ładowarki, kable, buty, narzuty, miski zjedzone, zabawki, to wiesz ... bezcenny pies po prostu, chciałam 1 kocyk kupić z jeżykiem ... dobrze, że ciuchów psich nie dorwał, kocyki były na samym wierzchu. Myślałam, że na balkonie siedzi i się na koty czai, a ten ...
    No nic, i tak wpłacę za to co zeżarł na psy "nasze" nowodworskie.[/QUOTE]

Posted

Zrobię zdjęcie i wyślę Ci mailem, nie mogę wstawiać na dogo, bo limity wyczerpałam wszystkie na fotograficznych portalach, muszę kolejne konta sobie tam pozakładać i jakąś inną skrzynkę pocztową z mailem na te okoliczność, żeby 50 $ nie płacić. W dolcach chcą !!! :mad: bezczele.
    Chyba że As-ko porobiła już foty kocykom z zabawkami i wstawi.

Edit: kocyki są polarowe, rozmiar 90/75 cm

Posted

[quote name='E-S']Zrobię zdjęcie i wyślę Ci mailem, nie mogę wstawiać na dogo, bo limity wyczerpałam wszystkie na fotograficznych portalach, muszę kolejne konta sobie tam pozakładać i jakąś inną skrzynkę pocztową z mailem na te okoliczność, żeby 50 $ nie płacić. W dolcach chcą !!! :mad: bezczele.

Edit: kocyki są polarowe, rozmiar 90/75 cm[/QUOTE]
    Zaraz wrzucę zdjęcia, właśnie miałam Cię prosić ewo o wymiary tych kocyków jak już Bugi rozpakował :)

Posted

Ja wstawiam na imidzszaka bez logowania i potem kopiuje kod FORUM i wklejam na dogo. Nie mam konta :)[quote name='E-S']Zrobię zdjęcie i wyślę Ci mailem, nie mogę wstawiać na dogo, bo limity wyczerpałam wszystkie na fotograficznych portalach, muszę kolejne konta sobie tam pozakładać i jakąś inną skrzynkę pocztową z mailem na te okoliczność, żeby 50 $ nie płacić. W dolcach chcą !!! :mad: bezczele.

Edit: kocyki są polarowe, rozmiar 90/75 cm[/QUOTE]

Posted

[quote name='mshume']Ja wstawiam na imidzszaka bez logowania i potem kopiuje kod FORUM i wklejam na dogo. Nie mam konta :)[/QUOTE]

Aaa, dzięki mistrzu :) Ale mail poszedł.

Posted

Ja wrzucę i tutaj, może komuś się akurat spodoba:
    1. Z torebeczką x 1

2. Z wiewiórką x 1

3. Z gąską x 5

4. Z jeżykiem x 2

Cena jeszcze nie ustalona, jakby ktoś miał propozycję co do ceny to piszcie :)
    Jakby ktoś się zdecydował na któryś to tez proszę o pw bo będę je na allegro wystawiać niedługo.

Posted

Ewa, as-ko, dziekuje za zdjecia. Komplety są piękne, na pewno coś kupię. :)Jeszcze czekam aż ubranka pokażecie, moze mojej wygadanej tymczasi coś sprawię ;)