LadyS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Wydaje mi się, że to są zdjęcia tej samej suki. Tylko mówię - wydaje mi się, że ją brali na sterylkę aborcyjną, ale pewna w 100% nie jestem. Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='ladySwallow']Wydaje mi się, że to są zdjęcia tej samej suki. Tylko mówię - wydaje mi się, że ją brali na sterylkę aborcyjną, ale pewna w 100% nie jestem. Ale momento, która to, bo Matroszka wkleiła dwie, która miała miec tą sterylkę, ta: [quote name='matrioszka2'] To zdaje się jest suka, tak ? czy ta: [quote name='matrioszka2'] A z suczek to jest tu jeszcze taka, może nie najpiękniejsza, ale coś w sobie ma (do Mańka) Napisz jeszcze, wpuścili Was może do szpitalika ? Bo mam nadzieję, że Zakowi się nic złego nie stało ... :( że może po kastracji tam jest :( A, chcieli go strzyc, może go nie poznałyście ??? Martwię się o niego ... Quote
LadyS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Chodzi mi o tę maliznę. Do szpitalika, znaczy salki pooperacyjnej, zaglądałam, ale niedokładnie i psów tam nie oglądałam - na pierwszy rzut oka Zacka nie widziałam. Nie widziałam też nic wystrzyżonego, raczej bym zwróciła uwagę. Mógł więc albo być na kastracji akurat, bo trwały zabiegi, albo siedzieć w budzie, albo akurat ja go nie zauważyłam. Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ladySwallow napisał(a):Chodzi mi o tę maliznę. Do szpitalika, znaczy salki pooperacyjnej, zaglądałam, ale niedokładnie i psów tam nie oglądałam - na pierwszy rzut oka Zacka nie widziałam. Nie widziałam też nic wystrzyżonego, raczej bym zwróciła uwagę. Mógł więc albo być na kastracji akurat, bo trwały zabiegi, albo siedzieć w budzie, albo akurat ja go nie zauważyłam. Ooo, to dzięki. Wobec tego jak, za 10 dni po Przylepkę ? Głosy za, głosy przeciw ? Inne kandydatury ? Quote
matrioszka2 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Wiadomo, że jestem za. Przylepa do Mańka.Jak wywalimy (-licie) Mańka do domu, to do Przylepy może tę rudziaszkę ? Tylko ja poproszę w sobotę.Pojadę z Tobą na sesję.I nie bladym świtem.I włóż tym razem coś takiego, żebyś była nieprzemakalna.:evil_lol: Quote
LadyS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Po Przylepkę, o ile dobrze zrozumiałam i miała dziś sterylkę... Jeśli nie, to będzie właśnie wyszczeniona. Quote
MaDi Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Super,że tak szybko działacie, dziękuje Wam za to, jak się ogarnę trochę ze swoimi psiurami postaram się pomóc fizycznie. A na razie chociaż podbijam do góry:roll: Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 matrioszka2 napisał(a):Wiadomo, że jestem za. Przylepa do Mańka.Jak wywalimy (-licie) Mańka do domu, to do Przylepy może tę rudziaszkę ? Tylko ja poproszę w sobotę.Pojadę z Tobą na sesję.I nie bladym świtem.I włóż tym razem coś takiego, żebyś była nieprzemakalna.:evil_lol: Kurde! Ale ja w sobotę wracam z Warszawy dopiero ... A będę spać u Madalleny, więc wicie rozumicie, przed 12 nie wstanę :) W niedzielę? A poza tym - dadzą nam ją tak po sterylce kilka dni ??? Może w sobotę za tydzień ją zwiniemy ? Quote
LadyS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ewa - czy Ty jesteś w stanie wziąć, jadąc do Warszawy, tego pekina? On idzie na DT jutro i czeka na transport, ale wiem, że wieziesz ze sobą ONkę z Zamościa - pytam więc zawczasu, czy dałabyś radę, bo jeśli nie, to szukamy od razu czegoś innego. Quote
matrioszka2 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Ewa, miałam na myśli jakąkolwiek sobotę. Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ladySwallow napisał(a):Ewa - czy Ty jesteś w stanie wziąć, jadąc do Warszawy, tego pekina? On idzie na DT jutro i czeka na transport, ale wiem, że wieziesz ze sobą ONkę z Zamościa - pytam więc zawczasu, czy dałabyś radę, bo jeśli nie, to szukamy od razu czegoś innego. Pekina bez problemu nawet jesli kłapie to wezmę, on mniejszy ode mnie i szelki Zdrapki na niego będą w sam raz. Wyjeżdżam w czwartek w nast. tyg. tak 16-17. Pekin będzie na przednim siedzeniu, ONka z tyłu. Bugi niestety rozdarł mi pokrowiec samochodowy tak na nim wisiał ... no ale nic. Jeśli wcześniej niczego nie znajdziecie - transportu znaczy się - to wezmę. Matrioszka, to umówmy się wstępnie za tydzień na sobotę. Jeszcze potwierdzę, bo w tej mojej robocie nigdy nie wiem co mi może wypaść. Quote
LadyS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 E-S napisał(a):Pekina bez problemu nawet jesli kłapie to wezmę, on mniejszy ode mnie i szelki Zdrapki na niego będą w sam raz. Wyjeżdżam w czwartek w nast. tyg. tak 16-17. Pekin będzie na przednim siedzeniu, ONka z tyłu. Bugi niestety rozdarł mi pokrowiec samochodowy tak na nim wisiał ... no ale nic. Jeśli wcześniej niczego nie znajdziecie - transportu znaczy się - to wezmę. Matrioszka, to umówmy się wstępnie za tydzień na sobotę. Jeszcze potwierdzę, bo w tej mojej robocie nigdy nie wiem co mi może wypaść. Ok, w takim razie jak nic nie znajdziemy, to będziemy Ci dostarczać w odpowiednie miejsce Pekina. Dzięki :) Quote
matrioszka2 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 E-S , ja też nie znam dnia, ani godziny ...:cool3: Póki co sobotami swobodnie dysponuję.Niedziele są tylko dla rodziny. Quote
malagos Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Czy mi sie sniło, czy jest w Kocim Świecie miejsce dla Gremlinki? Czy macie juz pomysł na transport do Warszawy? Quote
matrioszka2 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Nie śniło Ci się.Osa napisała, że Gremlinkę można im przywieźć.Prawdopodobnie E-S pojedzie od nas na warszawską misję - z ONką i pekinem.Pekin z Nowodworu.Jak dowiozą Gremlinkę ze Śląska - nie wiem. Quote
malagos Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 To jednak mi sie pokiełbasiło, skojarzyłam Grmlinkę z Nowodworem.... Dopiero teraz mnie olśniło, ze ona ze Śląska! Quote
Kroook Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Lady Swallow - w sobotę rano jadę do Warszawy - mogłabym zabrać pekińczyka. Quote
LadyS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Kroook napisał(a):Lady Swallow - w sobotę rano jadę do Warszawy - mogłabym zabrać pekińczyka. O, to super wiadomość! Zaraz napiszę na wątku :) Quote
Kroook Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 LadyS; weszłam na watek Pekińczyka, napisałam, że jak nie mogą, go odebrać w Warszawie to my możemy dowieźć go na miejsce - chyba Kętne, dobrze znalazłam? Bo wieczorem jedziemy w tamte okolice, tylko musiałabym bym go dostać w sobotę około 9 w Lublinie, Osa pisała, że nawet transporterek mają, co by mi pasowało. Jak Ty to widzisz? Quote
LadyS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Myślę, że nie byłoby problemu - Pekina ma wziąć do siebie znajoma Osy, więc myślę, że jeśli się z nią dogadasz, to nie będzie problemu :) Quote
Kroook Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Aaa, czyli cały transport teraz to ugadywać przez Osę, tzn. poczekać aż się ktoś do mnie odezwie? Quote
LadyS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Kroook napisał(a):Aaa, czyli cały transport teraz to ugadywać przez Osę, tzn. poczekać aż się ktoś do mnie odezwie? Tak myślę, jutro ma być pies u jej znajomej w Lublinie - myślę więc,że nie będziecie miały problemu z dogadaniem się co do soboty :) Quote
IVV Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 tak Matrioszka masz racje,ja uwielbiam takie budujace zamieszanie:) Quote
as_ko Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dzisiaj trochę mi się życie skomplikowało i w związku z tym mam problemy finansowe, mogę wziąć czarną suczkę na DT do końca czerwca do siebie, ale potrzebuję wtedy waszej pomocy finansowej na karmę i weta :( Quote
Recommended Posts