Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']Wydaje mi się, że to są zdjęcia tej samej suki. Tylko mówię - wydaje mi się, że ją brali na sterylkę aborcyjną, ale pewna w 100% nie jestem.
Ale momento, która to, bo Matroszka wkleiła dwie, która miała miec tą sterylkę, ta:
[quote name='matrioszka2']

To zdaje się jest suka, tak ?

czy ta:

[quote name='matrioszka2']
A z suczek to jest tu jeszcze taka, może nie najpiękniejsza, ale coś w sobie ma (do Mańka)

Napisz jeszcze, wpuścili Was może do szpitalika ? Bo mam nadzieję, że Zakowi się nic złego nie stało ... :( że może po kastracji tam jest :(

A, chcieli go strzyc, może go nie poznałyście ??? Martwię się o niego ...

Posted

Chodzi mi o tę maliznę. Do szpitalika, znaczy salki pooperacyjnej, zaglądałam, ale niedokładnie i psów tam nie oglądałam - na pierwszy rzut oka Zacka nie widziałam. Nie widziałam też nic wystrzyżonego, raczej bym zwróciła uwagę. Mógł więc albo być na kastracji akurat, bo trwały zabiegi, albo siedzieć w budzie, albo akurat ja go nie zauważyłam.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Chodzi mi o tę maliznę. Do szpitalika, znaczy salki pooperacyjnej, zaglądałam, ale niedokładnie i psów tam nie oglądałam - na pierwszy rzut oka Zacka nie widziałam. Nie widziałam też nic wystrzyżonego, raczej bym zwróciła uwagę. Mógł więc albo być na kastracji akurat, bo trwały zabiegi, albo siedzieć w budzie, albo akurat ja go nie zauważyłam.

Ooo, to dzięki. Wobec tego jak, za 10 dni po Przylepkę ? Głosy za, głosy przeciw ? Inne kandydatury ?

Posted

Wiadomo, że jestem za. Przylepa do Mańka.Jak wywalimy (-licie) Mańka do domu, to do Przylepy może tę rudziaszkę ?
Tylko ja poproszę w sobotę.Pojadę z Tobą na sesję.I nie bladym świtem.I włóż tym razem coś takiego, żebyś była nieprzemakalna.:evil_lol:

Posted

Super,że tak szybko działacie, dziękuje Wam za to, jak się ogarnę trochę ze swoimi psiurami postaram się pomóc fizycznie. A na razie chociaż podbijam do góry:roll:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Wiadomo, że jestem za. Przylepa do Mańka.Jak wywalimy (-licie) Mańka do domu, to do Przylepy może tę rudziaszkę ?
Tylko ja poproszę w sobotę.Pojadę z Tobą na sesję.I nie bladym świtem.I włóż tym razem coś takiego, żebyś była nieprzemakalna.:evil_lol:

Kurde! Ale ja w sobotę wracam z Warszawy dopiero ... A będę spać u Madalleny, więc wicie rozumicie, przed 12 nie wstanę :) W niedzielę?
A poza tym - dadzą nam ją tak po sterylce kilka dni ???
Może w sobotę za tydzień ją zwiniemy ?

Posted

Ewa - czy Ty jesteś w stanie wziąć, jadąc do Warszawy, tego pekina? On idzie na DT jutro i czeka na transport, ale wiem, że wieziesz ze sobą ONkę z Zamościa - pytam więc zawczasu, czy dałabyś radę, bo jeśli nie, to szukamy od razu czegoś innego.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ewa - czy Ty jesteś w stanie wziąć, jadąc do Warszawy, tego pekina? On idzie na DT jutro i czeka na transport, ale wiem, że wieziesz ze sobą ONkę z Zamościa - pytam więc zawczasu, czy dałabyś radę, bo jeśli nie, to szukamy od razu czegoś innego.

Pekina bez problemu nawet jesli kłapie to wezmę, on mniejszy ode mnie i szelki Zdrapki na niego będą w sam raz. Wyjeżdżam w czwartek w nast. tyg. tak 16-17. Pekin będzie na przednim siedzeniu, ONka z tyłu. Bugi niestety rozdarł mi pokrowiec samochodowy tak na nim wisiał ... no ale nic. Jeśli wcześniej niczego nie znajdziecie - transportu znaczy się - to wezmę.

Matrioszka, to umówmy się wstępnie za tydzień na sobotę. Jeszcze potwierdzę, bo w tej mojej robocie nigdy nie wiem co mi może wypaść.

Posted

E-S napisał(a):
Pekina bez problemu nawet jesli kłapie to wezmę, on mniejszy ode mnie i szelki Zdrapki na niego będą w sam raz. Wyjeżdżam w czwartek w nast. tyg. tak 16-17. Pekin będzie na przednim siedzeniu, ONka z tyłu. Bugi niestety rozdarł mi pokrowiec samochodowy tak na nim wisiał ... no ale nic. Jeśli wcześniej niczego nie znajdziecie - transportu znaczy się - to wezmę.

Matrioszka, to umówmy się wstępnie za tydzień na sobotę. Jeszcze potwierdzę, bo w tej mojej robocie nigdy nie wiem co mi może wypaść.

Ok, w takim razie jak nic nie znajdziemy, to będziemy Ci dostarczać w odpowiednie miejsce Pekina. Dzięki :)

Posted

Nie śniło Ci się.Osa napisała, że Gremlinkę można im przywieźć.Prawdopodobnie E-S pojedzie od nas na warszawską misję - z ONką i pekinem.Pekin z Nowodworu.Jak dowiozą Gremlinkę ze Śląska - nie wiem.

Posted

Kroook napisał(a):
Lady Swallow - w sobotę rano jadę do Warszawy - mogłabym zabrać pekińczyka.

O, to super wiadomość! Zaraz napiszę na wątku :)

Posted

LadyS; weszłam na watek Pekińczyka, napisałam, że jak nie mogą, go odebrać w Warszawie to my możemy dowieźć go na miejsce - chyba Kętne, dobrze znalazłam? Bo wieczorem jedziemy w tamte okolice, tylko musiałabym bym go dostać w sobotę około 9 w Lublinie, Osa pisała, że nawet transporterek mają, co by mi pasowało. Jak Ty to widzisz?

Posted

Kroook napisał(a):
Aaa, czyli cały transport teraz to ugadywać przez Osę, tzn. poczekać aż się ktoś do mnie odezwie?

Tak myślę, jutro ma być pies u jej znajomej w Lublinie - myślę więc,że nie będziecie miały problemu z dogadaniem się co do soboty :)

Posted

Dzisiaj trochę mi się życie skomplikowało i w związku z tym mam problemy finansowe, mogę wziąć czarną suczkę na DT do końca czerwca do siebie, ale potrzebuję wtedy waszej pomocy finansowej na karmę i weta :(