LadyS Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Kroook']E-S: Jak Cykor znalazł dom? I to DS? Lady Swallow: W takim razie przeznacz moja pulę pozostałą po Mani na najpilniejsze potrzeby wg uznania.[/QUOTE] Dobrze, nie ma sprawy. Cykor znalazł DS u rodziny sacred_PIRANHA. Quote
as_ko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='ladySwallow']Dobrze, nie ma sprawy. Cykor znalazł DS u rodziny sacred_PIRANHA.[/QUOTE] Jeju bardzo się cieszę że ten śliczny psiak znalazła kochającą rodzinkę, która go nauczy nie bać się człowieka i nie będzie musiał się już tułać po domach tymczasowych :) Pozdrawiam Asia Quote
LadyS Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='as_ko']Jeju bardzo się cieszę że ten śliczny psiak znalazła kochającą rodzinkę, która go nauczy nie bać się człowieka i nie będzie musiał się już tułać po domach tymczasowych :) Pozdrawiam Asia[/QUOTE] Witaj Asiu, miło Cię tu widzieć :) No Cykor na szczęście znalazł dom, jeszcze tylko mamy Mańka w hoteliku. Przed chwilą dzwoniła do mnie E-S i powiedziała, że jakieś dziewczynki znalazły sukę husky przywiązaną w lasku do drzewa od x dni. Wiadomość ma od bico. Pilnie potrzebujemy na dziś przetrzymania dla suki, trzeba kombinować tymczas. Quote
MaDi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kończy się kolejna moda na rasy, tym razem husky zapełniają schroniska... i to jak widać nie najgorsze miejsce, zdarza się niestety także las:placz: Quote
LadyS Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='andegawenka']LadyS co z sunią husky:roll:[/QUOTE] Nie wiem, musicie pisać do E-S. Quote
E-S Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='ladySwallow']Nie wiem, musicie pisać do E-S.[/QUOTE] Eeee, do Bico chyba, miała się z Beką dogadać.... nie dzwoniłam, już teraz też trochę późno żeby dzwonić ale dopiero niedawno dojechałam do Lublina. Ewa Quote
LadyS Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='E-S']Eeee, do Bico chyba, miała się z Beką dogadać.... nie dzwoniłam, już teraz też trochę późno żeby dzwonić ale dopiero niedawno dojechałam do Lublina. Ewa[/QUOTE] No to do Bico. Wiadomo już coś ogólnie? Quote
andegawenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 :nerwy:[quote name='MaDi']Cicho tu jakoś, znów dogo szwankuje:-([/QUOTE] To się nazywa naprawa....teraz już nic nie widzę:shake: Quote
MaDi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='andegawenka']:nerwy: To się nazywa naprawa....teraz już nic nie widzę:shake:[/QUOTE] Może i naprawa;), ale jak na razie tylko przeszkadza. Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 DZiewczyny co z Rotteczka? pomoglabym ja wyciagnac!czy ktos moze sie zorjentowac w jej sytuacji prosze. jest mala to na Mikropsach szybko znajdzie dom,a mikruski ostatnio ida jak cieple buleczki!!! prosze zainteresujcie sie nia a ja pomoge finansowo:lol: Quote
evel Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jeśli chodzi o tę sukę: [img]http://img337.imageshack.us/img337/1070/rottusia.jpg[/img] to ostatnio jej nie widziałam. Ona nie jest taka mała, jest po prostu wielkości 1/3 normalnego rottka, dlatego napisałam, że rottka-miniaturka ;) Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 tak o nia mi chodzilo, czy mozesz cos wiecej o niej napisac prosze Quote
evel Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 To jest suka, która na moje oko ma poniżej dwóch lat - na początku naszej przygody z Nowodworem chciała się bawić jak szczeniak, fikała koziołki, tuliła się i tak dalej. Potem nagle zniknęła, wróciła jednak do schronu - zaciążona :roll: komuś się widocznie odwidziała... Teraz jest chyba bardziej nieufna i szczekliwa, chociaż nie wiem jak w kontakcie bezpośrednim, bo nie wyciągałam jej z boksu. Waży pewnie z 15 kilo. Wielkości średniej jest raczej w sumie. Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 co mozna dla niej zrobic? czy bedziesz moze w najbizszym czasie w Nowo.? Jak myslisz jakie sa szanse na DT ? Quote
LadyS Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='IVV']co mozna dla niej zrobic? czy bedziesz moze w najbizszym czasie w Nowo.? Jak myslisz jakie sa szanse na DT ?[/QUOTE] Ostatnio, gdy byłyśmy w Nowodworze, to jej nie było. Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 znalazlam ja na watku informacyjnym z Nowo. czy mozecie sie upewnic co sie z nia dzieje, strasznie mi wpadla w oko;) i chcialabym jej pmoc to kto z tej lsty infor. jeszcze jest w schronie, a moze wiecie o jakims psiaku z Lublina lub Zamoscia ktory nie daje sobie rady. Quote
E-S Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='IVV']znalazlam ja na watku informacyjnym z Nowo. czy mozecie sie upewnic co sie z nia dzieje, strasznie mi wpadla w oko;) i chcialabym jej pmoc to kto z tej lsty infor. jeszcze jest w schronie, a moze wiecie o jakims psiaku z Lublina lub Zamoscia ktory nie daje sobie rady.[/QUOTE] Ivv kochane Ty serduszko złote, musimy pojechać co najmniej 2 osoby z aparatami i obróżkami i powyciągać pieski z klatek, wywiady zrobić z pracownikami i kierownikiem, obfotografować i wtedy będziemy wiedzieć. Ale na tygodniu jak każdy pracuje i studiuje i walczy w tym wrogim własnym obywatelom kraju o przetrwanie każdego dnia zębami i pazurami i żeby było za co tam pojechać i benzyny kupić - to jest fizycznie niemożliwe. Ja nawet w ten weekend pracuję od rana jak się okazało. Nie wiem jak pozostałe dziewczyny, czy mają auto, pieniądze na benzynę i czas żeby pojechać. Quote
LadyS Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='IVV']znalazlam ja na watku informacyjnym z Nowo. czy mozecie sie upewnic co sie z nia dzieje, strasznie mi wpadla w oko;) i chcialabym jej pmoc to kto z tej lsty infor. jeszcze jest w schronie, a moze wiecie o jakims psiaku z Lublina lub Zamoscia ktory nie daje sobie rady.[/QUOTE] Wiesz, możliwe jest, że ona była, np w budzie albo akurat na sterylce - mówię tylko, że ja jej nie widziałam, stąd jest nadal na wątku info. Nie wiemy, kiedy następna wizyta w schronie, póki co nie mamy czym z evl pojechać, więc pewnie się odwlecze. Z wątku obecnie nie ma jeszcze - Cykora, Manii, Marian jest w hotelu, Sonia jest w DS, suczka mix TTB, nr 31, miała jechać do domu, tak przynajmniej było pisane i mówione. Ostatnio nie widziałam też Jonasza. Miluś w DT u beki. Jutro zaktualizujemy z evl ten wątek info. Trudno powiedzieć, które psy są w potrzebie - to schronisko nie jest złe, warunki są nawet ok. Ostatnio w schronie bardzo płakał i gadał Zanek, Wafelek był przerażony, pewnie dlatego, że nowy. Big Ben też był, nieco zastraszony i w innym boksie. Poza tym - reszta czuje się jak u siebie. Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 wiem ze Zamosc to masakra,moze tam cos bardzo pilnego jest? cieszy mnie ,ze trzymacie reke na pulsie w Lublinie i macie sytuacje pod kontrola,to bardzo budujace. jutro zobacze aktualizacje info z Nowo. znajdziemy jakiegos bidulka do natychmiastowej pomocy Quote
E-S Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='IVV']wiem ze Zamosc to masakra,moze tam cos bardzo pilnego jest? cieszy mnie ,ze trzymacie reke na pulsie w Lublinie i macie sytuacje pod kontrola,to bardzo budujace. jutro zobacze aktualizacje info z Nowo. znajdziemy jakiegos bidulka do natychmiastowej pomocy[/QUOTE] Jezu ... aż się zaparłaś, dziewczyny, mobilizujta się, trza nowodworską bidę dla Ivv znaleźć, żeby dała upust uczuciom macierzyńskim :) Zaka błękitka długowłosego trzeba sprawdzić czy już po kastracji i czy mogę go poogłaszać. Ewa Quote
LadyS Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='E-S']Jezu ... aż się zaparłaś, dziewczyny, mobilizujta się, trza nowodworską bidę dla Ivv znaleźć, żeby dała upust uczuciom macierzyńskim :) Zaka błękitka długowłosego trzeba sprawdzić czy już po kastracji i czy mogę go poogłaszać. Ewa[/QUOTE] Zack miał być kastrowany, jak byłyśmy w schronie z evl, czyli jeszcze przed świętami, jakieś 3 tyg. temu. Quote
Madallena Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 IVV Nowodwor w porownaniu do Zamoscia to raj dla psow :( Tutaj potrzebne sa glownie ogloszenia a nie DT. DT sa pilne dla psow z Zamoscia :( Quote
Recommended Posts