evel Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 evl się chętnie zrzeknie prowadzenia obu wątków na rzecz ladySwallow, gdyż evl jest do połowy października zaganiana jak dziki osioł, bo ma jakby to ując niezły zap... no wiecie co. Już piszę do moda. Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/192386-LINCOLN-bardzo-chce-%C5%BBY%C4%86!Daj-mu-szans%C4%99!Podaruj-chocia%C5%BC-jeden-dzie%C5%84-szcz%C4%99%C5%9Bliwego-%C5%BCycia!?p=15341310#post15341310 Lincoln rozdaje serduszka! 1 serduszko = 1 dzień ŻYCIA = 1 dzień SZANSY =[SIZE=6] 15zł Quote
IVV Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 sytuacja podbramkowa :( sunia w bardzo wysokiej ciazy http://www.dogomania.pl/threads/131337-Psy-z-Ostatniej-Szansy-Pomoc-wciąż-potrzebna!!!/page413 Quote
LadyS Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wątek już "mój", więc dziś zaktualizuję wszystko. Quote
teresz10 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Witam . Matrioszka Muzzy i Teresz .Mam dobre wieści Zaprosiłam do pomocy Muzzego- psiego fotografa i zrobił dzisiaj dużo zdjęć które postanowiliśmy umieścić na nowej stronie schroniska, którą zaktualizuje Lady S. Tam postaramy się wręcz podlinkować album picasa jeżeli się da aby było tych zdjęć jak najwięcej. Ja robiłam opisy wiek/kastracja i zachowanie - no i Matrioszka która ma częsty kontakt ze schroniskiem też przy opisach napewno pomoże. Mam prośbę aby pomóc w pozycjonowaniu strony schroniska w google potrzeba jest więcej ewejść na stronę,to linki: przekierowujący: www.schroniskonowodwor.eu i dokładny: www.schroniskonowodwor.vizz.pl . Jeden i drugi przechodzi do tej samej strony. Przy wpisaniu w Googlach "schronisko nowodwor" jest jako dziewiąta, przy "schronisko w nowodworze" - szósta. Więc póki co proszę o wejścia na stronę - i mam pytanie czy ktoś mógłby banerek zrobić tak aby go podlinkować właśnie do tej strony, abyśmy mogli rozreklamować tę stronę.? Chętnie bym wysłała taki banerek poprzez maile do znajomych, a może i wy? Chodzi głównie o to że mało ludzi w Lublinie w ogóle wie o tym schronie.....Myślę że damy radę i w ciągu kilku dni strona będzie zaktualizowana, i w miarę bieżąco prowadzona. Quote
tula Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ruszyła ankieta wybierająca wspólnego kandydata Dogomanii na KrakVet. Bardzo Was proszę o głosowanie na przytulisko Ali Orzechowskiej, na razie głosujemy na dogomanii, każdy głos na wagę złota, u p.Ali sytuacja tragiczna:( Na wątku wystarczy dodać wpis, które przytulisko wybieracie: http://www.dogomania.pl/threads/1925...sie%C5%84-2010 Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='tula']Ruszyła ankieta wybierająca wspólnego kandydata Dogomanii na KrakVet. Bardzo Was proszę o głosowanie na przytulisko Ali Orzechowskiej, na razie głosujemy na dogomanii, każdy głos na wagę złota, u p.Ali sytuacja tragiczna:( Na wątku wystarczy dodać wpis, które przytulisko wybieracie: http://www.dogomania.pl/threads/1925...sie%C5%84-2010 nie wystarczy zrobić wpisu, tylko trzeba oddać głos w ankiecie na górze wątku! Quote
bico Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Muzzy, mam nadzieję, że tutaj i na swoją stronę Psi Fotograf też wrzucisz trochę psich fotek;) Quote
Paulina_mickey Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/136979-Collie-husky-benki-kundliki-schronisko-w-Nowodworze%28ko%C5%82o-Lubartowa%29-25km-od-Lublina Dziewczyny ten stary wątek prowadziła Rybka, lady nawet w pierwszym poście wklejała link do niego, pamiętam, że wtedy Sylwia nam dużo pomagała i ogłaszała psy na tym blogu,który jest pierwszy w googlach po wpisaniu schronisko Nowodwór. Podzieliłyśmy się robotą i Kasiu(plastelinko) czy Ty pamiętasz jakie były dane do tego bloga?Bo ja miałam objąć naszą klasę w Ty jak dobrze pamiętam z Rybką uzupełniałyście bloga? http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fschronisko-nowodwor.bloog.pl%2F&rct=j&q=schronisko%20nowodw%C3%B3r&ei=zbCLTK2tOcOQswa7sv2LAg&usg=AFQjCNEOpHtWeR_rUdtVECKONqMde2hc7w&cad=rja Quote
LadyS Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Sprostowanie - strona schroniska nie jest taka nowa. Jest praktycznie już ponad pół roku, zainteresowanie było, dopóki był pomysł, a po jego realizacji wszyscy o stronie zapomnieli ;) Więc na stronie wszystko jest gotowe, informatyk w najbliższym czasie doda jeden dział i poprawi jeden błąd, który się tam pojawił. Jak mówiłam w rozmowie z teresz, gdy będę miała zdjęcia i opisy, będę na bieżąco aktualizować. Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Kawał dobrej roboty, zdjęcia Muzzego czynią cuda. Będę zaglądała na stronę. Plastelina jest daleko od domu i ma baaardzo ograniczony dostęp do internetu. Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 1.[SIZE="3"] SZANTA.Kobieta za granicę odfrunęła.Przed wyjazdem zadzwoniła i uprzejmie poinformowała, że chce ją oddać.; jak nie – wypuści ją na ulicę.I tak Stefcia trafiła do naszego schronu.Młoda.Po szczeniakach, bo cycuchy do kolan. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 2.Bernardyn [SIZE="3"]TOBIASZ. Choć w izolatce i z etykietą agresywnego, to agresywny nie jest.Spokojny.Nie szczeka.Obserwuje. Kierownik mówi, że już przysiadł na doopie i będą z niego ludzie . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Uploaded with ImageShack.us Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 o rany Stefa śliczna i jak smutna i kolejny benek :shake: a widziałaś może Birmę sznupkę? czy udało się z obcinaniem? Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 3. [SIZE="3"]WIFI. Biały lub biała.Duże stworzenie.Łagodne, przyglądające się.Płochliwe.Bardzo chce, ale się boi. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 4. Wyżeł[SIZE="3"] ARNOLD. Obca mu jest smycz.Wolny strzelec z pół i łąk.Spokojniutki.Przylepny.Nieśmiały. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 5.[SIZE="3"] WIKTOR.Owczarek niemiecki z izolatek.Postawny.Japiący.Świetny stróż. Uploaded with ImageShack.us 6.[SIZE="3"] SHAKIRA.Suka. Żywa.Młoda. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 7.Leonberger, jaki jest – każdy widzi.Spokojny.Zdziwiony.Zaskoczony. Po prostu [SIZE="3"]LEON Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 8.Ciapul straszliwy.Wszystkie kozy na niego skaczą, a on nic.Taka wielka niedojda.[SIZE="3"]RUSŁAN Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 9.Piękność.[SIZE="3"] RANDAL.Pogodny, żywy, łagodny.Młody. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 10.Tę mamuśkę z ostatniej sesji znamy.Szczeniaków już nie ma.Ona trafiła do boksu ogólnego.Spłoszona.Wystraszona.Niepewna.Chciałaby podejść, ale zawsze inny pies zastąpi jej drogę i wtedy robi odwrót.Jakieś 6 kilo wystraszonego ciałka. [SIZE="3"]MALWINKA;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 11.Ruda piękność.Przylepa.Klucha. Pro ludzka absolutnie.Znamy ją z boksu przy szczeniakach.Ostatnio ją wstawiałam.Fajna.Tłusta i nie w ciąży.Parówa pospolita do nadzwyczajnego kochania.:lol: [SIZE="3"]ALUTKA Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
matrioszka2 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 12.Tego pana też już znamy.Pisałam, że jest kompletne ADHD.Dlatego niech będzie[SIZE="3"] PERSEN (może imię go uspokoi).:lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts