erka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Od-Nowa , on jest już też zaszczepiony i ma książeczkę zdrowia:p. Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 o nieeeeeee. ... to ja poczekam do rana może jeszcze coś dopiszesz :diabloti: już 4 razy edytowałam :eviltong: Quote
clo Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 nie juz nic wiecej ani slowa!:P obiecuje!kochana jestes!przepraszam!:oops: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ok, to co powiedziałyście dopisałam do tekstu na poprzedniej stronie, jakby ktoś zechciał pomóc w ogłaszania na portalach Warszawskich to prosimy bardzo!! sponsora na allegro nie widać na horyzoncie... mam założony bazarek na Kielce, to może mogłabym przeznaczyć z niego na ta opłatę hym? założę ze swoich a potem zdefrauduję co erko? Quote
clo Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 moze ktos fundnie bardzikowi zeby nie trzeba bylo zabierac kieleckim psinom?tu liczy sie czas trzeba szybko oglaszac takze prosimy o wsparcie!:) Quote
clo Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 juz poprosilam nasza naczelna allegrowiczke lidan ktorej allegro zawsze przynosza naszym psom szczescie zeby bardzikowi jutro skleila wypas allegro uzywajac twojego tekstu od nowa:))wiec trzeba teraz trzymac kciuki!przyda sie jeszcze gumtree i alegratka:)jutro bede miec tez nowe zdjecia!ale te tez sa piekne co andzia dala Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 trzymam mocno kciuki w takim razie ;) czekam na nowe zdjęcia jakie macie najpopularniejsze strony ogłoszeniowe w Warszawie? Quote
koosiek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Bardzo się cieszę, że z Bardinim już lepiej :) Może to jednak była tylko kwestia stresu. U mnie chodził w szelkach, bo obrożę miał za dużą, a ja nie miałam w domu takiej małej. Nie było żadnego problemu z zakładaniem czy zapinaniem smyczy. Już pisałam, że zasponsoruję mu allegro, w piątek jestem wolna, to porobię też ogłoszenia. Jeśli chodzi o warszawskie serwisy, to ja korzystam z: [URL]http://www.warsza.pl[/URL] [URL]http://www.ogloszeniadrobne.warszawa.pl[/URL] A dzisiaj dostałam jeszcze info o jakimś nowym: [URL]http://www.warszawacity.pl[/URL] Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 no i pochwalilam dzien przed zachodem slonca..bardini jak zostal sam na chwile to wyrwal wtyczke od termostatu i omal nie umarl bo przegryzl kabel:(teraz trzeba bedzie kuc sciane i kafelki zeby wymienic ten grzejnik.jak zostal na moment zamkniety w kojcu to probowal go przeskoczyc...mama mowi ze on musi znalezc inny dt taki gdzie ktos nad nim popracuje..tu potrzebny jest ktos z duza iloscia czasu treser najlepiej..musze znalezc mu dt lub hotelik...ale przynajmniej po agresji ani sladu:)no i trzeba mocno mocno oglaszac..moze to cos da:))) Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ok jesli bardzik sie nie uspokoi u mnie w domu w koncu to prawdopodobnie od pon mam dla niego domowy dt inny wiec jest dobrze:) Quote
Eruane Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Trzymam kciuki, bo to naprawdę śliczny psiak. I na pewno bez dwóch zdań przydałoby mu się, żeby ktoś z nim pracował i spożytkował w sposób sensowny tą jego energię. Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 clo, a co to za dt?? jak z tym allegro?? Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 co do allegro to lidan mi jeszcze nie odp.moze nie bylo jej na dogo?kurcze..trzeba tez robic wyrozniona alegratke i gumtree fizie poprosze jak bedzie wolna..oglaszac gdzie sie da..a dt u amstafki u niej juz byly nasze psy i narazie napisala ze od pon pewnie by go wziela czekam az mi odp na kolejna wiad ale kto wie moze bard z kazdym dniem bedzie lepszy..;) Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 dla mnie najważniejsze, że już nie pokazuje zębów - z resztą da się jakoś radę:p uff...zmieniłam trochę w opisie...mam dodać, ze jednak nie lubi zostawać sam w domu? bo usunęłam...Ale w sumie myślę, że jemu to minie - tylko jemu potrzebna stabilizacja...a ciekawa jestem jakby sie zachowywał jakby miał jakiegoś psiego towarzysza do zabaw - może zajęłyby się sobą zamiast ścianami, kablami itd? Clo - jak myślisz? bo może i takiego domku mógłby szukać? Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 narazie nie pisz,ze nie lubi zostawac sam.nie ma po co ja najwyzej telefonujacym powiem o co chodzi ;)wazne by podkreslic ze jest w typie bordera!to zacheci ludzi do chociaz obejrzenia allegro mysle,ze spokojnie moze isc do domu z psami jesli sa lagodne ale sprawdze to jeszcze pewnie za jakis czas;) Quote
fizia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-liczny-kud-aty-BARD-w-typie-mini-border-colie-W0QQAdIdZ164847973[/URL] [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sliczny-kudlaty-BARD-w-typie-mini-border-colie,3382[/URL] [URL]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=48109[/URL] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Bard ty małpo wstrętna, wszyscy ci tu tyłek ratują a ty chcesz żywot zakończyć gryząc kable, no w tyłek powinien mały dostać jak nic :diabloti: Jak popołudnie mija Bardiniemu, mam nadzieję że nic nie zbroił małpiszonek . Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ja to az się boję tu zaglądać...:cool3::cool3::cool3: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 hym, następny w elektryka się bawi... skąd ja to znam :diabloti: nasza Tajga pruła kable przez miesiąc... co TZ wrócił z pracy, wyrwał pół buazerii i naprawił kolejnego dnia to samo :lol: wiem,że nie ma się z czego śmiać... to już śmiech przez łzy.. Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 fiziu dziekuje za ogloszenia!!!lidan narazie nie odp..chyba trzeba do ciotki _lary uderzyc o allegro...czy ktos moze?jest ktos kto by dorzucil do wyroznionego allegro dla bardzika?22lz chyba takie full wypas kosztuje.. co do tego jak mu mija popoludnie...to nei wiem jestem w pracy ale zaraz do mamy zadzownie to sie dowiem;)) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='clo'] co do tego jak mu mija popoludnie...to nei wiem jestem w pracy ale zaraz do mamy zadzownie to sie dowiem;))[/QUOTE] To czekamy na wieści , oby dobre ... [quote name='Od-Nowa']hym, następny w elektryka się bawi... skąd ja to znam :diabloti: nasza Tajga pruła kable przez miesiąc... co TZ wrócił z pracy, wyrwał pół buazerii i naprawił kolejnego dnia to samo :lol: wiem,że nie ma się z czego śmiać... to już śmiech przez łzy..[/QUOTE] No właśnie nie mogłam sobie przypomnieć które maleństwo gryzło kable :evil_lol: Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 otoz najnowsze wiesci s atakie ze zbieramy pilnie pewnie ok 200-250zl na pozabawienie bardiniego jajek!nie wiem dokladnie iel bedzie to kosztowac..musze sie dowiedziec ale musze to zrobic na dniach na cito;p hehe gwalci tzta mojej mamy nie strudzenie dzis wciaz:P Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='clo']otoz najnowsze wiesci s atakie ze zbieramy pilnie pewnie ok 200-250zl na pozabawienie bardiniego jajek!nie wiem dokladnie iel bedzie to kosztowac..musze sie dowiedziec ale musze to zrobic na dniach na cito;p hehe gwalci tzta mojej mamy nie strudzenie dzis wciaz:P[/QUOTE] :mdleje:no dostarcza emocji maluch dostarcza :shake: Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 hehe no musimy go ciachac nie ma wyjscia;p i o allegro blagam!:P Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='clo']hehe no musimy go ciachac nie ma wyjscia;p i o allegro blagam!:P[/QUOTE] przecie ma allegro:razz: Quote
Recommended Posts