Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, to co powiedziałyście dopisałam do tekstu na poprzedniej stronie, jakby ktoś zechciał pomóc w ogłaszania na portalach Warszawskich to prosimy bardzo!!

sponsora na allegro nie widać na horyzoncie...
mam założony bazarek na Kielce, to może mogłabym przeznaczyć z niego na ta opłatę hym?
założę ze swoich a potem zdefrauduję co erko?

Posted

moze ktos fundnie bardzikowi zeby nie trzeba bylo zabierac kieleckim psinom?tu liczy sie czas trzeba szybko oglaszac takze prosimy o wsparcie!:)

Posted

juz poprosilam nasza naczelna allegrowiczke lidan ktorej allegro zawsze przynosza naszym psom szczescie zeby bardzikowi jutro skleila wypas allegro uzywajac twojego tekstu od nowa:))wiec trzeba teraz trzymac kciuki!przyda sie jeszcze gumtree i alegratka:)jutro bede miec tez nowe zdjecia!ale te tez sa piekne co andzia dala

Posted

Bardzo się cieszę, że z Bardinim już lepiej :) Może to jednak była tylko kwestia stresu.

U mnie chodził w szelkach, bo obrożę miał za dużą, a ja nie miałam w domu takiej małej. Nie było żadnego problemu z zakładaniem czy zapinaniem smyczy.

Już pisałam, że zasponsoruję mu allegro, w piątek jestem wolna, to porobię też ogłoszenia.

Jeśli chodzi o warszawskie serwisy, to ja korzystam z:
[URL]http://www.warsza.pl[/URL]
[URL]http://www.ogloszeniadrobne.warszawa.pl[/URL]
A dzisiaj dostałam jeszcze info o jakimś nowym: [URL]http://www.warszawacity.pl[/URL]

Posted

no i pochwalilam dzien przed zachodem slonca..bardini jak zostal sam na chwile to wyrwal wtyczke od termostatu i omal nie umarl bo przegryzl kabel:(teraz trzeba bedzie kuc sciane i kafelki zeby wymienic ten grzejnik.jak zostal na moment zamkniety w kojcu to probowal go przeskoczyc...mama mowi ze on musi znalezc inny dt taki gdzie ktos nad nim popracuje..tu potrzebny jest ktos z duza iloscia czasu treser najlepiej..musze znalezc mu dt lub hotelik...ale przynajmniej po agresji ani sladu:)no i trzeba mocno mocno oglaszac..moze to cos da:)))

Posted

Trzymam kciuki, bo to naprawdę śliczny psiak. I na pewno bez dwóch zdań przydałoby mu się, żeby ktoś z nim pracował i spożytkował w sposób sensowny tą jego energię.

Posted

co do allegro to lidan mi jeszcze nie odp.moze nie bylo jej na dogo?kurcze..trzeba tez robic wyrozniona alegratke i gumtree fizie poprosze jak bedzie wolna..oglaszac gdzie sie da..a dt u amstafki u niej juz byly nasze psy i narazie napisala ze od pon pewnie by go wziela czekam az mi odp na kolejna wiad ale kto wie moze bard z kazdym dniem bedzie lepszy..;)

Posted

dla mnie najważniejsze, że już nie pokazuje zębów - z resztą da się jakoś radę:p uff...zmieniłam trochę w opisie...mam dodać, ze jednak nie lubi zostawać sam w domu? bo usunęłam...Ale w sumie myślę, że jemu to minie - tylko jemu potrzebna stabilizacja...a ciekawa jestem jakby sie zachowywał jakby miał jakiegoś psiego towarzysza do zabaw - może zajęłyby się sobą zamiast ścianami, kablami itd? Clo - jak myślisz? bo może i takiego domku mógłby szukać?

Posted

narazie nie pisz,ze nie lubi zostawac sam.nie ma po co ja najwyzej telefonujacym powiem o co chodzi ;)wazne by podkreslic ze jest w typie bordera!to zacheci ludzi do chociaz obejrzenia allegro

mysle,ze spokojnie moze isc do domu z psami jesli sa lagodne ale sprawdze to jeszcze pewnie za jakis czas;)

Posted

[URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-liczny-kud-aty-BARD-w-typie-mini-border-colie-W0QQAdIdZ164847973[/URL]

[URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sliczny-kudlaty-BARD-w-typie-mini-border-colie,3382[/URL]

[URL]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=48109[/URL]

Posted

Bard ty małpo wstrętna, wszyscy ci tu tyłek ratują a ty chcesz żywot zakończyć gryząc kable, no w tyłek powinien mały dostać jak nic :diabloti:

Jak popołudnie mija Bardiniemu, mam nadzieję że nic nie zbroił małpiszonek .

Posted

hym, następny w elektryka się bawi... skąd ja to znam :diabloti:
nasza Tajga pruła kable przez miesiąc... co TZ wrócił z pracy, wyrwał pół buazerii i naprawił kolejnego dnia to samo :lol:
wiem,że nie ma się z czego śmiać... to już śmiech przez łzy..

Posted

fiziu dziekuje za ogloszenia!!!lidan narazie nie odp..chyba trzeba do ciotki _lary uderzyc o allegro...czy ktos moze?jest ktos kto by dorzucil do wyroznionego allegro dla bardzika?22lz chyba takie full wypas kosztuje..

co do tego jak mu mija popoludnie...to nei wiem jestem w pracy ale zaraz do mamy zadzownie to sie dowiem;))

Posted

[quote name='clo']

co do tego jak mu mija popoludnie...to nei wiem jestem w pracy ale zaraz do mamy zadzownie to sie dowiem;))[/QUOTE]

To czekamy na wieści , oby dobre ...

[quote name='Od-Nowa']hym, następny w elektryka się bawi... skąd ja to znam :diabloti:
nasza Tajga pruła kable przez miesiąc... co TZ wrócił z pracy, wyrwał pół buazerii i naprawił kolejnego dnia to samo :lol:
wiem,że nie ma się z czego śmiać... to już śmiech przez łzy..[/QUOTE]

No właśnie nie mogłam sobie przypomnieć które maleństwo gryzło kable :evil_lol:

Posted

otoz najnowsze wiesci s atakie ze zbieramy pilnie pewnie ok 200-250zl na pozabawienie bardiniego jajek!nie wiem dokladnie iel bedzie to kosztowac..musze sie dowiedziec ale musze to zrobic na dniach na cito;p hehe gwalci tzta mojej mamy nie strudzenie dzis wciaz:P

Posted

[quote name='clo']otoz najnowsze wiesci s atakie ze zbieramy pilnie pewnie ok 200-250zl na pozabawienie bardiniego jajek!nie wiem dokladnie iel bedzie to kosztowac..musze sie dowiedziec ale musze to zrobic na dniach na cito;p hehe gwalci tzta mojej mamy nie strudzenie dzis wciaz:P[/QUOTE]
:mdleje:no dostarcza emocji maluch dostarcza :shake: