Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clo']no ja to postarams ie by psie niebo mial u mnie to moje zadanie:))[/QUOTE]

Najważniejsze że do schronu nie tarfi , a Ty Cioteczko staraj się staraj :loveu::loveu::loveu::loveu:
jeszcze raz dzięki , żeby transport szybko się znalazł i sruu Bardzika do domku :loveu:

Posted

nie wiem jak dziewczynom ale mi nie udało się nic załatwić w sprawie Barda transportu.
Myślę,że z jutrem to nieaktualne bo ta osoba nie odpisała do tej pory pomimo,że była na forum. więc pewnie nie...
trzeba szukać dalej

Posted

Jest opcja transportu Barda do Warszawy, ale właśnie w sobotę... :roll:
Psiaka trzeba by było odebrać z Wawy z ul. Puławskiej ok. godziny 13.
Clo, czy dałabyś radę odebrać małego? Czy sobota odpada?

Posted

[quote name='erka']Spróbuję zapytać koleżanki czy nie mogłaby go przetrzymać od soboty, tylko do kiedy?[/QUOTE]

chyba do niedzieli...bo Clo pisała, ze w sobotę jedzie na wesele...

Posted

[quote name='koosiek']Rozumiem, że byłyby to dwa dni? Wydaje mi się, że mogłabym go przetrzymać, muszę się jeszcze dopytać i będę wiedzieć wieczorem.[/QUOTE]

koosiek było by cudownie :loveu: Bo niewiadomo kiedy trafi się kolejna szansa na transport... Dopytaj czy Bard mógłby przenocować u Ciebie :)

Teraz czekamy na wiadomość od clo :p
Mam cichą nadzieję, że uda się wszystko zgrać..

Posted

niestety w sobote nie moge go odebrac..mam slub i wesele na ktore idzie tez moja mama wiec bard od razu by zostal sam bo nie mam z kim go zostawic:(dlatego wole niedziele jesli da rade ktos go przetrzymac..to w niedz nie am problemu odbiore go skad trzeba ale w sobote wolalabym nie ryzykowac bo moge sie nie wyrobic z niczym pozatym chcialabym miec czas z nim pobyc jak przyjedzie

Posted

niestety narazie nikt taki nie przychodzi mi do glowy..:(trzeba pisac do ludzi z dogo chyba poniewaz u mnie wiekszosc rodziny i znajomych bedzie na weselu tym wlasnie:(to przyjaciolka rodziny