clo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 no ja to postarams ie by psie niebo mial u mnie to moje zadanie:)) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='clo']no ja to postarams ie by psie niebo mial u mnie to moje zadanie:))[/QUOTE] Najważniejsze że do schronu nie tarfi , a Ty Cioteczko staraj się staraj :loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze raz dzięki , żeby transport szybko się znalazł i sruu Bardzika do domku :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 nie ma odpowiedzi jeszcze. nie ma tam podanego,żadnego innego kontaktu jak tylko pw do tej osoby od transportu. pozostaje więc czekać Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 andzia69, jak możesz dopisz w tytule że szukany jest transport Kielce -Warszawa jak najszybciej Quote
Rudzia-Bianca Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Od-Nowa']andzia69, jak możesz dopisz w tytule że szukany jest transport Kielce -Warszawa jak najszybciej[/QUOTE] Tak niewiele już potrzeba Bardowi Quote
clo Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 czy wiadomo juz kiedy bard dojedzie?moge go jutro odebrac ale sobota odpada bo mam slub i wesele kolezanki Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 nie wiem jak dziewczynom ale mi nie udało się nic załatwić w sprawie Barda transportu. Myślę,że z jutrem to nieaktualne bo ta osoba nie odpisała do tej pory pomimo,że była na forum. więc pewnie nie... trzeba szukać dalej Quote
agnieszka24 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jest opcja transportu Barda do Warszawy, ale właśnie w sobotę... :roll: Psiaka trzeba by było odebrać z Wawy z ul. Puławskiej ok. godziny 13. Clo, czy dałabyś radę odebrać małego? Czy sobota odpada? Quote
GoskaGoska Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 chyba trzeba pisac pv do dziewczyn z wa-wy czy by która odebrala i przetrzymala 1 dzien , bo tak na wátku to raczej nikt tego nie doczyta:roll: Quote
agnieszka24 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Gosia, a mogłabyś napisać? :roll: Niestety nie mam teraz czasu na to by poszukać takich osób :shake: Przygotowuję się do egzaminu, a dogo strasznie mnie rozprasza :diabloti: Quote
erka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Spróbuję zapytać koleżanki czy nie mogłaby go przetrzymać od soboty, tylko do kiedy? Quote
andzia69 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='erka']Spróbuję zapytać koleżanki czy nie mogłaby go przetrzymać od soboty, tylko do kiedy?[/QUOTE] chyba do niedzieli...bo Clo pisała, ze w sobotę jedzie na wesele... Quote
agnieszka24 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bard mógłby w sobotę o 10 pojechać do Wawy, tylko nie wiadomo czy clo będzie mogła go odebrać o 13 ... Dobrze by było gdyby ktoś z Wawy odebrał Barda i przenocował go. Quote
erka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Niestety nie mogę się dodzwonić do koleżanki, nie wiem, czy nie ma zmienionego nr tel:shake:. Quote
koosiek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Rozumiem, że byłyby to dwa dni? Wydaje mi się, że mogłabym go przetrzymać, muszę się jeszcze dopytać i będę wiedzieć wieczorem. Quote
agnieszka24 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='koosiek']Rozumiem, że byłyby to dwa dni? Wydaje mi się, że mogłabym go przetrzymać, muszę się jeszcze dopytać i będę wiedzieć wieczorem.[/QUOTE] koosiek było by cudownie :loveu: Bo niewiadomo kiedy trafi się kolejna szansa na transport... Dopytaj czy Bard mógłby przenocować u Ciebie :) Teraz czekamy na wiadomość od clo :p Mam cichą nadzieję, że uda się wszystko zgrać.. Quote
clo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 niestety w sobote nie moge go odebrac..mam slub i wesele na ktore idzie tez moja mama wiec bard od razu by zostal sam bo nie mam z kim go zostawic:(dlatego wole niedziele jesli da rade ktos go przetrzymac..to w niedz nie am problemu odbiore go skad trzeba ale w sobote wolalabym nie ryzykowac bo moge sie nie wyrobic z niczym pozatym chcialabym miec czas z nim pobyc jak przyjedzie Quote
agnieszka24 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Czyli teraz szukamy dobrej duszyczki, które mogłaby odebrać Barda i przewaletować go do niedzieli ;) Clo nie znasz może kogoś z W-wy, kto mógłby nam w tym pomóc? Quote
clo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 niestety narazie nikt taki nie przychodzi mi do glowy..:(trzeba pisac do ludzi z dogo chyba poniewaz u mnie wiekszosc rodziny i znajomych bedzie na weselu tym wlasnie:(to przyjaciolka rodziny Quote
Od-Nowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 napisałam do kilku znajomych! jak tylko coś będzie dam znać! ;) Quote
clo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ok w razie co czekam i podaje swoj nr 509 173 446 jakby nie bylo mnie na dogo Quote
Od-Nowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jedna sumienna osoba się zastanawia :cool1: jak tylko da znać to będę trąbić Quote
erka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 W każdym razie chłopak jedzie do Warszawy:lol:, bo nawet jeżeli koosiek nie będzie mogłą go przechować, to ja też mam wyjście awaryjne;). Quote
Od-Nowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 to nękać ludzi nadal czy już nie?:cool3: Quote
Recommended Posts