hankasanok Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Florentynka']Na kiedy to musi być gotowe?[/QUOTE] no tak do 20 mysle zebysmy miały czas do dukarni to przekazać. mam w sumie 6 psów na dzien dzisiejszy. a u Was ile by było ?! Quote
Dzika_Figa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No na dzień dzisiejszy to 3-4 chyba, ale niech się dziewczyny wypowiedzą Quote
majuska Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Psy na plakat: Iga, Czaruś, Waluś, Fizia wciąż siedzi, no i nie wiem jak z niewyleczonym Rambo. Czyli faktycznie 4-5 psiaków Quote
Dzika_Figa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='majuska']Psy na plakat: Iga, Czaruś, Waluś, Fizia wciąż siedzi, no i nie wiem jak z niewyleczonym Rambo. Czyli faktycznie 4-5 psiaków[/QUOTE] Rambo też zrobię. A Czarek ma obserwatora na allegro. Quote
majuska Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [B]Przypominam się, że mam nowy numer telefonu, zwłaszcza mam na uwadze umieszczenia starego w ogłoszeniach i na stronkach o naszym przytulisku!!![/B] Quote
karolciasz28 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 O widzisz Majuska wiedziałam że mam coś zmienić, bo w ogłoszeniach Fizii podawałam i Twój i Beci. Ale jej ogłoszenia i tak wygasły. Także zrobię jej kilka nowych ( te z których jest największy odzew). Quote
hankasanok Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='majuska']Psy na plakat: Iga, Czaruś, Waluś, Fizia wciąż siedzi, no i nie wiem jak z niewyleczonym Rambo. Czyli faktycznie 4-5 psiaków[/QUOTE] ok, a wiec czekam na palakciki! Mam tez pare psiaków od karolciasz28 no i nasze! a czy jak bedziecie robic te piekne plakaciki to mogłabym prosic o zrobienie dwóch dodatkowy dla psiaków ktore ze tak powiem mam głęboko w sercu, to takie moje oczka w głowie?! jesli tak to komu mam przesłać zdjecia i dane? Quote
Dzika_Figa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Hanka - dawaj psiaki na [email][email protected][/email] Quote
hankasanok Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Hanka - dawaj psiaki na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] ok, dziekuje :p juz wysyłam moje perełki! Quote
Agula99 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Widzę, że dużo się u nas dzieje, a ja ostatnio nie mogłam wejść i cały czas mi mówiło że ja to nie ja!!! Fizia rośnie jak na drożdżach, dobrze że ma wujka Walka, tak dzisiaj z nim szalała że szok!!! A ja mam jedno pytanie do Majuski!! Majuska, co słychać u Puni??? Są jakieś wieści??? I proszę nie udawać, że nie widzisz mojego pytania!!! Bo malutka pojechała i cisza!!! Ja chcę wiedzieć co u PUNI????????Majuuuuskaaa słyszysz!!!!!!!!!!!!! Quote
Becia66 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Wszystko zanosi sie na to, że jutro Czaruś lub Fizia pojadą do domku do Rzeszowa. Decyzja jeszcze nie zapadła ktory z nich, wszystko okaże się na miejscu. Już sama nie wiem co lepiej. Adopcja Czarusia spowoduje, że nie będzie ,,zmian'' na wybiegu i wszystkie psiaki będą mogły chodzić razem przez cały dzień. Jednak na Fizię też już pora bo maluszek dorasta w przytulisku. Quote
Dzika_Figa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ooo to trzymam mocno kciuki, wszystko jedno za kogo, mam nadzieję, że ludzie wybiorą najbardziej im pasującego psa. Quote
Dzika_Figa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dziewczyny, może mi któraś dać konto? To puszczę przelew z magnetycznego na Rambo i Walusia. Quote
majuska Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Agula99'] A ja mam jedno pytanie do Majuski!! Majuska, co słychać u Puni??? Są jakieś wieści??? I proszę nie udawać, że nie widzisz mojego pytania!!! [/QUOTE] Przykro mi agatko, że uważasz, że celowo czegoś nie widze i Ci nie odpisuję, wiesz chyba, że miałam ostanio sporo na głowie, z pogrzebem ojca na czele i wszelkimi atrakcjami rodzinnymi temu towarzyszącymi w związku z tym do wielu spraw nie miałam i zresztą nadal nie mam głowy, za co bardzo Cie przepraszam. Jutro postaram się tam zadzwonić i napiszę co u Puni słychać. Quote
Becia66 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Dziewczyny, może mi któraś dać konto? To puszczę przelew z magnetycznego na Rambo i Walusia.[/QUOTE] Dzika_Figo, to majuska skarbnik. Nie wiem jak wam dziękować, tyle pracy włożyłyście w ten bazarek, że te nasze to pestka. Od samego ,,systemu domina'' głowa boli, a co dopiero to wszystko jeszcze namalować, wysłać....Biję pokłony dla was i dziękujemy z majuską bardzo w imieniu własnym jak i psiaków. :Rose::buzi: Quote
majuska Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Skasuj Beciu to konto;), już pisałam DZF PW Tak jest, bardzo , bardzo Wam dziękujemy!!!! Quote
Dzika_Figa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Przestańcie tak dziękować jak najęte, bo obie od Was uciekniemy... Quote
Agula99 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='majuska']Przykro mi agatko, że uważasz, że celowo czegoś nie widze i Ci nie odpisuję, wiesz chyba, że miałam ostanio sporo na głowie, z pogrzebem ojca na czele i wszelkimi atrakcjami rodzinnymi temu towarzyszącymi w związku z tym do wielu spraw nie miałam i zresztą nadal nie mam głowy, za co bardzo Cie przepraszam. Jutro postaram się tam zadzwonić i napiszę co u Puni słychać.[/QUOTE] Majuska, ale ja wcale nie miałam nic złego na myśli, to było tak żartem napisane, wiem że zawsze czytasz i odpisujesz!!! Nooo, już się tak nie nerwujsia :razz::roll::p:mad:, zresztą już dziś rozmawiałyśmy to dobrze o tym wiesz!!!! :) Quote
Dzika_Figa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 I co i co? Adoptowane któreś? Czekam jak na drożdżach (Andzike, musiałam, to idealnie oddaje stan mojego ducha)! Quote
majuska Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ja wiem , ja wiem, ale niech powiedzą te co wydawały, nie będę sie szarogęsić :) Quote
Recommended Posts