Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Florentynka']Na kiedy to musi być gotowe?[/QUOTE]

no tak do 20 mysle zebysmy miały czas do dukarni to przekazać. mam w sumie 6 psów na dzien dzisiejszy. a u Was ile by było ?!

Posted

[quote name='majuska']Psy na plakat:
Iga, Czaruś, Waluś, Fizia wciąż siedzi, no i nie wiem jak z niewyleczonym Rambo.
Czyli faktycznie 4-5 psiaków[/QUOTE]

Rambo też zrobię.
A Czarek ma obserwatora na allegro.

Posted

O widzisz Majuska wiedziałam że mam coś zmienić, bo w ogłoszeniach Fizii podawałam i Twój i Beci. Ale jej ogłoszenia i tak wygasły. Także zrobię jej kilka nowych ( te z których jest największy odzew).

Posted

[quote name='majuska']Psy na plakat:
Iga, Czaruś, Waluś, Fizia wciąż siedzi, no i nie wiem jak z niewyleczonym Rambo.
Czyli faktycznie 4-5 psiaków[/QUOTE]

ok, a wiec czekam na palakciki! Mam tez pare psiaków od karolciasz28 no i nasze!
a czy jak bedziecie robic te piekne plakaciki to mogłabym prosic o zrobienie dwóch dodatkowy dla psiaków ktore ze tak powiem mam głęboko w sercu, to takie moje oczka w głowie?! jesli tak to komu mam przesłać zdjecia i dane?

Posted

Widzę, że dużo się u nas dzieje, a ja ostatnio nie mogłam wejść i cały czas mi mówiło że ja to nie ja!!!
Fizia rośnie jak na drożdżach, dobrze że ma wujka Walka, tak dzisiaj z nim szalała że szok!!!
A ja mam jedno pytanie do Majuski!! Majuska, co słychać u Puni??? Są jakieś wieści??? I proszę nie udawać, że nie widzisz mojego pytania!!! Bo malutka pojechała i cisza!!! Ja chcę wiedzieć co u PUNI????????Majuuuuskaaa słyszysz!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wszystko zanosi sie na to, że jutro Czaruś lub Fizia pojadą do domku do Rzeszowa. Decyzja jeszcze nie zapadła ktory z nich, wszystko okaże się na miejscu. Już sama nie wiem co lepiej. Adopcja Czarusia spowoduje, że nie będzie ,,zmian'' na wybiegu i wszystkie psiaki będą mogły chodzić razem przez cały dzień. Jednak na Fizię też już pora bo maluszek dorasta w przytulisku.

Posted

[quote name='Agula99']
A ja mam jedno pytanie do Majuski!! Majuska, co słychać u Puni??? Są jakieś wieści??? I proszę nie udawać, że nie widzisz mojego pytania!!! [/QUOTE]

Przykro mi agatko, że uważasz, że celowo czegoś nie widze i Ci nie odpisuję, wiesz chyba, że miałam ostanio sporo na głowie, z pogrzebem ojca na czele i wszelkimi atrakcjami rodzinnymi temu towarzyszącymi w związku z tym do wielu spraw nie miałam i zresztą nadal nie mam głowy, za co bardzo Cie przepraszam.
Jutro postaram się tam zadzwonić i napiszę co u Puni słychać.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Dziewczyny, może mi któraś dać konto? To puszczę przelew z magnetycznego na Rambo i Walusia.[/QUOTE]

Dzika_Figo, to majuska skarbnik.
Nie wiem jak wam dziękować, tyle pracy włożyłyście w ten bazarek, że te nasze to pestka. Od samego ,,systemu domina'' głowa boli, a co dopiero to wszystko jeszcze namalować, wysłać....Biję pokłony dla was i dziękujemy z majuską bardzo w imieniu własnym jak i psiaków. :Rose::buzi:

Posted

[quote name='majuska']Przykro mi agatko, że uważasz, że celowo czegoś nie widze i Ci nie odpisuję, wiesz chyba, że miałam ostanio sporo na głowie, z pogrzebem ojca na czele i wszelkimi atrakcjami rodzinnymi temu towarzyszącymi w związku z tym do wielu spraw nie miałam i zresztą nadal nie mam głowy, za co bardzo Cie przepraszam.
Jutro postaram się tam zadzwonić i napiszę co u Puni słychać.[/QUOTE]
Majuska, ale ja wcale nie miałam nic złego na myśli, to było tak żartem napisane, wiem że zawsze czytasz i odpisujesz!!! Nooo, już się tak nie nerwujsia :razz::roll::p:mad:, zresztą już dziś rozmawiałyśmy to dobrze o tym wiesz!!!! :)