Becia66 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 A oto nasza szczęsliwa [B]Lola[/B] w nowym domku.....:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/386/lola25.jpg[/IMG] [IMG]http://img808.imageshack.us/img808/8027/lola23.jpg[/IMG] [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/2134/14391974.jpg[/IMG] [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/2254/44976300.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Rzeczywiście widać na pycholu to szczęście, a juz te dwie ostatnie foty to pełnia szczęścia, kumpel, łąka i błoto:diabloti: Quote
Becia66 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ona mieszka z tym kumplem....:lol: właśnie chodziło o to, żeby psy miały siebie nawzajem do towarzystwa. Quote
Florentynka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No to długo nie posiedziała w przytulisku. Zresztą wiadomo było - młoda, piękna i w typie rasy. Koledze też się wyraźnie spodobała. Quote
majuska Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Dostałam taką informacje na maila: ( Becia chyba też ) "poszukuję pieska, który zaginął ponad tydzień temu (koniec stycznia-początek lutego)w okolicach Nowego Żmigrodu. Pies pobiegł za samochodem więc mógł przebyć długą drogę i na chwilę obecną może być wszędzie. Piesek ma ok 2-3 lat,jest średniej wielkości, ma gładką, jasną sierść, klapnięte na końcach uszka, nos jakby lekko wytarty-różowawy, piesek jest kastrowany, miał obrożę zwykłą oraz przeciwpchelną (o ile ich nie zgubił). Być może ktoś go widział bądź przygarnął - będę wdzięczna za wszelkie informacje." Fotki psiaka: [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2006/s8004751.jpg[/IMG] [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/7516/sam0424kt.jpg[/IMG] Okolice Żmigrodu to okolice Jasła Quote
Becia66 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 majuska - to by trzeba na Mielec wkleić bo tam trafiają wyłapane psiaki z okolic Jasła. Quote
karolciasz28 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Kajtuś: [B]cafeanimal, olx, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, ojej, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, szerlok, rzeszowiak, kraków ogłoszenia24, rzeszów24 [/B] Quote
Becia66 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dziękujemy ci bardzo karolciu...:buzi: To że siedzi na klatce nie znaczy ze bezpieczny i mu dobrze, jemu domku ciepłego trzeba i ludzia do miziania. Quote
Agula99 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No proszę i nikt mi nie mówi, że są już foty Lolki!! A ja czekam i czekam, tylko ostatnio nie miałam czasu tutaj zaglądnąć. Lola wygląda na szczęśliwą, a jaka śliczna, jak wyładniała!! :) Ale się cieszę!!! :) :) :) Quote
Agula99 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A w ogóle dzwoniła do mnie Pani z TV i jutro o 14:55 w programie Między kuchnią a salonem ma być wzmianka o naszym Kajtusiu z klatki! Normalnie szok! Ktoś wysłał informacje o Kajtusiu do TVN z moim numerem i pani zadzwoniła. Kto żyw niech jutro ogląda! Zobaczymy! A kto wie, kto to wysłał, niech się przyzna!!! :) ;) Quote
karolciasz28 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 O Boże naprawę! A tak nawiasem mówiąc [SIZE=1]to ja wysłałam Kajtusia[/SIZE] ;-):oops::evil_lol:Właśnie w między kuchnią a salonem co piątek są porady Pani Sumińskiej to pomyślałam że to może być szansa dla naszego Kajteczka:) ależ się cieszę! Quote
Agula99 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Karolcia, jak zobaczyłam Twój nick tutaj tak właśnie pomyślałam czy to nie Ty czasami!!! No to niezła jazda, mi trochę szczena opadła! Bo Pani mi mówi, że dzwoni w sprawie tego maila co go wysłałam, a ja nie mam pojęcia o żadnym mailu i dlaczego ktoś dzwoni do mnie z TV!??? Superrrr, śmiałam się z tego potem strasznie!! No ale zobaczymy, może coś to pomoże??? Oglądajmy jutro, zobaczymy!!! Właśnie jutro ma być w programie pani Sumińska ( która gorąco pozdrawiam, uwielbiam tą kobietę) i ma mówić o tym czy adoptować psy ze schroniska!! I ma byc wzmianka wtedy o naszym Kajtusiu!! Ja się już nie mogę doczekać!!! Dzięki Karolcia, odwaga to podstawa!!!! :) :) :) Quote
karolciasz28 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Oby ta niespodzianka tylko szczęście Kajtkowi przyniosła! Agatko zaroszenie przyjęłam,a właśnie miałam wysyłać a TY mnie uprzedziłaś. :) No to czekamy do jutra. :thumbs: Quote
Becia66 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Tak , poświadczam że to Karolciasz28 zrobiła nam tę niespodziankę....:loveu: Quote
figa33 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 trzymam kciuki za Kajtka !!!!!!!!!! niby ma wielbiciela na allegro , ale jakiegoś baardzo cichutkiego...:shake: Quote
Agula99 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Beciu, a co z tym sprawdzeniem tego domku dla Szarika??? Wiem, daleko, ale jak na razie też telefonów brak! Zero zainteresowania, a przecież to taka kochana psina!! Jak dotąd z 3 osoby zadzwoniły, niby wiedzą do czego szczeniak jest zdolny, ale w końcu końców mają się zastanowić i nigdy się nie odzywają!! Szkoda :( Quote
Agula99 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wielbiciel na allegro??? No to niech się wreszcie zdeklaruje!!! Chociaż czasami to ciężko o dobrego człeka, co by się zlitował nad takim smutasem, bo Kajtuś jest strasznie smutny. W końcu ile się można błąkać, "niby" mieć dom, a nie mieć. Nasza Pani weterynarz mówiła, że może być z nim ciężko, tyle lat na klatce, zawsze wolność, bieganie, ale ja wierzę, że znajdzie się ktoś z domkiem, ogródkiem (byle dobrze ogrodzonym) i że Kajtuś dobrze się tam poczuje. Quote
Becia66 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Agula99']Beciu, a co z tym sprawdzeniem tego domku dla Szarika??? :([/QUOTE] niestety nikogo w tamtych okolicach nie mamy. A 60 km od Krakowa to za daleko żeby prosić stamtąd kogoś o sprawdzenie domku. Czy Szarik ma jeszcze aktualne ogłoszenia ? Quote
majuska Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Te moje są aktualne, myślę, że należy zachować spokój, na pewno w sprawie szczeniaka ktos się odezwie, w sumie to nie kojarzę, Figuś czy robiłaś Szarikowi allegro?? Bo chyba przydałoby mu się, jakbyś tak wolną chwilkę znalazła to będziemy wdzięczne. Quote
figa33 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 jejku , Szarikowi , nie .... dziś nadrobię Quote
karolciasz28 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Patrzcie jakiego maila dostałam:angryy::angryy::angryy::angryy: [COLOR=black][B]Wy idioci wielcy obrońcy zwierząt !!!!!!!! Ten kto to pisze, ten kto kazał to napisać jest bezdusznym idiotką. Ludzie w tym bloku to bestie bez serca!!!! Czy choć jedna rodzina nie może wziąść tego psa do mieszkania ???? Bo co bo brudny to wody nie macie? Nie macie nędznych groszy na odpchlenie? Taka smutna historia, taki biedny pies to co kur***tak ciężko się nim zająć. Naprawdę mnie wzruszyłeś drogi pisarzu psich opowieści ale to Ty powinieneś spać na klatce i żebrać jedzenia !!!!!!!!!!!!!!!!! że niby bierzesz na litość ? Żal mi was, a za kopanie psa to zaraz zadzwonię do straży miejskiej niech się wami zajmą wy KRETYNI !!!!!!!! [/B][/COLOR] Quote
majuska Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Matko jedyna.....ale ktoś poziom prezentuje:shake: Wykasuj to karolciu ze skrzynki i zapomnij, szkoda wogóle takimi debilizmami sobie głowę zaprzątać Quote
karolciasz28 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Był Kajtuś, to teraz zaciskamy mocno kciuki za domek! Quote
Recommended Posts