Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']ej czemu nic nie piszecie o naszym nowym logo, podoba się ?[/QUOTE]

bardzo intrygujące i efektowne, myślę że wielu zaglądnie do nas z zaciekawieniem i o to chodzi.

Posted

[quote name='karolakola']Dziewczyny...dzięki Wioluszce i Niedźwiadowi mamy nowe logo . TADAM !

[URL]http://i.imgur.com/4BZZLil.png[/URL][/QUOTE]

bardzo ładne logo , po prostu super !

Posted

Mamy, jak dzisiaj go przywieźli to aż zdębiałam!!! Na szczęście jest fajny, miły, dał się zapiąć ładnie i poszliśmy na spacer, ładnie szedł, a tak to nie wiem co mam dodać, płakał strasznie, szkoda bidaczka :(

Posted

zapomniałam napisać, że byłam wczoraj rano w przytulisku ale w strugach deszczu i kontakt z psiakami miałam prawie żaden. Natomiast umówiona byłam z panem z Czudca który robi ogrodzenia i prosiłam o pomoc w uszczelnieniu góry wybiegu weselnego. Gościu wydaje sie konkretny i z grubsza powiedział co zamierza, ma zrobić wycenę i da mi znać w przyszłym tygodniu. Może Elvis będzie mógł wreszcie bez kontroli posiedzieć pod chmurką.

Posted

Do nowych domków pojechali dzisiaj [B]Rudy[/B] oraz [B]Ali[/B]. Powodzenia kochane psiaki.
I żeby nie było tak bardzo pięknie to mamy nową suczkę, na szczęście niewielką. Źle się dzieje, co jakiś pies ubędzie zaraz przychodzi następny, za nic nie możemy rozładować tłoku w przytulisku i poprawić komfort pozostałym psiakom.

[IMG]http://images65.fotosik.pl/976/e09c7216b928649bgen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images64.fotosik.pl/999/f5bf95cb94099977gen.jpg[/IMG]

Posted

Moje mordki kochane! Ale się cieszę i mam nadzieję, że to jest prawdziwy happy end!
Oby tak dalej! W poniedziałek jadę na wizytę PA do Zaczernia. Domek z polecenia doktor Uli, która pracuje z naszą wetką. Pani już sama do mnie dzwoniła i zapraszała, a na celowniku jest nasz Happy. Magda mówiła, że przyjechała go oglądać cała trzypokoleniowa rodzina. Niedawno odszedł ich ukochany piesek...Trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='Becia66']słyszałam o tym ale pamiętaj że to za wcześnie na adopcję, Happy dopiero ma 6 tygodni i dobrze żeby z mamą posiedział jeszcze ze dwa.[/QUOTE]
Wiem o tym Beciu, na razie to tylko wizyta PA, będą musieli jeszcze troche poczekać. Jak pojadę, to on będzie miał 7 tydzień.

Posted

[quote name='ariete2503']. Magda mówiła, że przyjechała go oglądać cała trzypokoleniowa rodzina.[/QUOTE]

Najbardziej z tego zdania podoba mi się słowo "trzypokoleniowa" , wiecie o co chodzi?? ;) :diabloti:

Posted

[quote name='Agula99']Najbardziej z tego zdania podoba mi się słowo "trzypokoleniowa" , wiecie o co chodzi?? ;) :diabloti:[/QUOTE]
1. Babcia (może i dziadek jeszcze) 2. Mama i 3. Córka :lol:

Posted

[quote name='Becia66'] Natomiast umówiona byłam z panem z Czudca który robi ogrodzenia i prosiłam o pomoc w uszczelnieniu góry wybiegu weselnego. Gościu wydaje sie konkretny i z grubsza powiedział co zamierza, ma zrobić wycenę i da mi znać w przyszłym tygodniu. Może Elvis będzie mógł wreszcie bez kontroli posiedzieć pod chmurką.[/QUOTE]
Super! Beciu - jak zwykle trzymasz rękę na pulsie! Oby się udało w końcu z tym wybiegiem "pod Elvisa". Trzymam kciuki!

Posted

Dziewczyny trzeba ruszyć z jakąś ostrą kampanią reklamową, bo zaczyna się robić u nas nie wesoło, nie mamy miejsca, psów więcej niż boksów, dobrze, że sa te wybiegi i że jakiś może siedzieć z innym na wybiegu razem jak Aisza i Bajer, nowa sunia już siedzi w kontenerze, tą ostatnią jakoś upchałam do boksu, bo Czesiu jest na wybiegu, ale ta nowa będzie musiała tam zostać, czyli cały czas w baraku....o matkooo :(

Posted

adopcje niby powoli idą , ale szybko przychodzą nowe psy
kurcze , niekończąca się praca
myślałam ,że Tajson wzbudzi szybko zainteresowanie , a tu cisza
Bajer , Dingo nic
może teraz jak Sara się otworzyła można ja będzie ogłaszać , jest bardzo ładna
jutro to nie dam rady , ale w niedzielę poogłaszam od nowa