Dzika_Figa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Słodziutki. Prawie jak mój Carbon. Nie wiem czy Ci pomożemy szukać domu... on już ma dom ;-) Quote
majuska Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Ej nie wygłupiajcie się , on jest tymczasem!!!! ( a Śruba chyba trochę pogniewana jest na mnie:evil_lol: ) Quote
Dzika_Figa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 dobra już dobra, zaraz mu cafeanimala ( yuh jjjjjjjjjjjjjjj - to mój kot, może zrozumiecie, co miał na myśli ) zrobię. Imię jakieś chłopak ma? EDIT: Co powiecie na: Marmur - takie mruczące i męskie... Onyks Atłas Tyfus :roll: Heban Otello propozycja Pani Matki: Hektor Quote
Becia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zaglądnijcie na wątek Nero - są nowe foty. Quote
Dzika_Figa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 a już byłam, widziałam. Beciu, podoba Ci się któraś propozycja imienia dla Majuskowego kotka? Bo Majuska oczywiście się zmyła ;-) Quote
Becia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Dzika_Figa'] Beciu, podoba Ci się któraś propozycja imienia dla Majuskowego kotka? Bo Majuska oczywiście się zmyła ;-)[/QUOTE] Z tych które wymieniłaś optowałabym za Hebanem. Byle nie Tyfus :cool3:.....już lepszy Tytus jak ma być coś w tym rodzaju. Quote
karolciasz28 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Heban lub Otelko. Dzika Figo Kiciuś ma już [B]cafeanmal[/B], resztę jutro bo dziś mi się już nie chce;);) EDIT: cafeanimal ma z imieniem HEBAN. :) Quote
Becia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Myślę że Majuska już coś wymyśli - jakiś Gwożdzik, Wkrętek, Dybel - byle pasowało do Śruby.....:cool3: Quote
majuska Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 No jestem...sory, musiałam "odgruzować" trochę dom , a komp był włączony....nie myślałam wogóle nad imieniem, ale jak już Heban poszedł do ogłoszeń to niech już będzie ten Heban, dziękuję bardzo za ogłoszonka, też coś mu dorobię, szkoda, że na Kundelka nie za bardzo można dodawać teraz, jakby nie było dużo nam te ogłoszenia dawały... Hebanek chyba troszkę tęskni za resztą gromadki, bo mi od czasu do czasu popiskuje, mam nadzieję, że go troche Śrubka zabawi jak się lepiej poznają:) Quote
Florentynka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Majuska rozsądna kobita - wzięła czarnego, mąż z delegacji wróci, powie się że w oczach mu się dwoi, do okulisty wyśle, jakoś to będzie... Quote
majuska Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Jeszcze kilka fotek Hebanka do ogłoszeń: [IMG]http://img823.imageshack.us/img823/1461/kocurek020.jpg[/IMG] [IMG]http://img686.imageshack.us/img686/6673/kocurek021.jpg[/IMG] [IMG]http://img203.imageshack.us/img203/1082/kocurek024.jpg[/IMG] [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/1158/kocurek028.jpg[/IMG] Ogólnie bardzo spokojny i grzeczny z niego kocurek, bardzo źle czuje się sam i woła, aby do niego przyjść, wtula się wtedy i przyjmuje głaski, wielki z niego pieszczoch. Quote
Becia66 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 a dał co pospać w nocy ? Trzeba GuniP podesłać małego do wklejenia na stronkę. Quote
GuniaP Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 :) GuniaP czuwa na stronce i na facebooku juz kicius jest Quote
majuska Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='GuniaP']:) GuniaP czuwa na stronce i na facebooku juz kicius jest[/QUOTE]:calus::iloveyou::Rose: Beciu kitek jest na prawdę strasznie grzeczny, jakby go nie było, spał z córą całą noc Quote
majuska Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [B][COLOR="#0000ff"]Pani Ewa z Krosna ( od naszej Ninki ) poleca nam jeszcze do umieszczania ogłoszeń krośnieńską stronkę Krosno 24 [url]http://www.krosno24.pl/ogloszenia.php[/url] Podobno dużo ludzi tam zagląda koniecznie całą boguchwalską ekipę tam trzeba wrzucić[/COLOR][/B] Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Już próbuję. EDIT: już się zarejestrowałam;) Hebanek dodany na Krosno24. Quote
majuska Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 ja zrobiłam dla Hebana: rzeszowiaka e-search olx- rzeszów szerlok - rzeszów krosno24 Gumtree krakowskie cosik mi się buntuje:shake: Jeżeli chodzi o Kundelka to nijak nie moge sie tam zarejestrować, jest taki dział " oddam w dobre ręce" ale nie wiem jak tam mozna dodac ogłoszenie ( na razie są 2 psiaki tylko dodane ) Quote
majuska Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Karolciu ja mu tez zrobiłam to Krosno:) A idąc za ciosem znalazłam jeszcze: [url]http://www.sanok24.pl/ogloszenia/przegladaj[/url] [url]http://www.jaslo24.pl/ogloszenia/przegladaj[/url] Ja juz tam Hebana wkleję Jakbyś Karolciu miała chwilke to można resztę psiaków pomalutku tam wklejać ;) Quote
Becia66 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='majuska'][B][COLOR="#0000ff"]Pani Ewa z Krosna ( od naszej Ninki ) poleca nam jeszcze do umieszczania ogłoszeń krośnieńską stronkę Krosno 24 [url]http://www.krosno24.pl/ogloszenia.php[/url] Podobno dużo ludzi tam zagląda koniecznie całą boguchwalską ekipę tam trzeba wrzucić[/COLOR][/B][/QUOTE] GuniuP - bardzo dziękuje za czuwanie nad naszą stronką. A co do tych ogłoszeń krośnieńsko-sanockich to myslę, ze dobrze byłoby też umieścić tam zwierzęta Majki. Ma naprawdę fajne, w większości adopcyjne psiaki. Quote
majuska Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 W takim razie jeszcze raz ogarne do kupy te nasze podkarpackie stronki ( poogłaszałam i juz wiem jak to działa ) Na Krosno24.pl oddzielnie się daje Jak wstawimy ogłoszenie na Podkarpacie24.pl to pojawia się ono tez na Sanok24.pl i Jaso24.pl Wystarczy więc na tych 2 stronkach chyba robić : Krosno24.pl i Podkarpacie24.pl Przy okazji zapraszamy na wątek przytuliska Majki w Wysokiej Strzyżowskiej, bo to też niedaleko od nas i pomoc bardzo potrzebna, na tamtym wątku cichutko bywa więc zapraszamy serdecznie wszystkie zaprzyjaźnione ciotki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/142557-Azyl-u-Majki.-Pomoc-pilnie-potrzebna[/url]! Quote
kasiulisiusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='majuska']:calus::iloveyou::Rose: Beciu kitek jest na prawdę strasznie grzeczny, jakby go nie było, spał z córą całą noc[/QUOTE] Aha. czyli bycie strasznie grzecznym, jakby go nie było cechuje sie szarpaniem za włosy, gryzieniem po stopach, wpadanie za łóżko i rozpaczliwe błaganie aby go z tamtad wyciągnąc, nie wiem jakim cudem znalezienie sie w srodku łozka, musialam wstawac, cala posciel zdzierac z łozka i go wyciągac. No okej powiedzmy, ze spał ze mną całą noc, jakby go nie bylo haha :D :)) Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='kasiulisiusia']Aha. czyli bycie strasznie grzecznym, jakby go nie było cechuje sie szarpaniem za włosy, gryzieniem po stopach, wpadanie za łóżko i rozpaczliwe błaganie aby go z tamtad wyciągnąc, nie wiem jakim cudem znalezienie sie w srodku łozka, musialam wstawac, cala posciel zdzierac z łozka i go wyciągac. No okej powiedzmy, ze spał ze mną całą noc, jakby go nie bylo haha :D :))[/QUOTE] :D:D Majuska Ty kłamczuchu,:evil_lol: tak bardzo chcesz się go "pozbyć" z domu zachwalając jaki to on grzeczny?:razz:;) Ogłoszenia Hebana: [B]kupię psa ;) morusek, gumtree, ojej, pineska, cafeanimal, pet world, e-zwierzak, przygarnij zwierzaka, szerlok, kokosy, petsy, najpewniej, e-oferty, [/B] Quote
Dzika_Figa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='kasiulisiusia']Aha. czyli bycie strasznie grzecznym, jakby go nie było cechuje sie szarpaniem za włosy, gryzieniem po stopach, wpadanie za łóżko i rozpaczliwe błaganie aby go z tamtad wyciągnąc, nie wiem jakim cudem znalezienie sie w srodku łozka, musialam wstawac, cala posciel zdzierac z łozka i go wyciągac. No okej powiedzmy, ze spał ze mną całą noc, jakby go nie bylo haha :D :))[/QUOTE] E, to grzeczny był... Moje słodkie kocury tej nocy dały popis... najpierw urządzały dzikie galopady ze szczególnym uwzględnieniem mojego żołądka, oczywiście przynosiły do łóżka wszystkie najbardziej irytująco piszczące zabawki, oczywiście latały do kuchni i robiły tam hałas przynoszący na myśl tłuczenie wszystkich naszych talerzy, a o 6 rano zostałam obudzona ciosem między oczy - kotki zepchnęły mi na twarz stalową butelkę, dwulitrową, pełną wody. Całe szczęście, że nie trafiły niżej, bo pewnie by mi złamały nos... Doceń więc małego Hebanka, który [B]naprawdę się starał być grzeczny[/B] Quote
majuska Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 O Boże jakbym dostała taka butelką to nie wiem...:angryy::mad: Ja tu o Hebanku pisałam, że grzeczny bo ja sie wyspałam i nic o dziwo mnie dziś w nocy nie budziło :) a rano jak zaglądałam do młodej to spali oboje słodziutko. Szydło z wora wyszło już dobrą chwilę po moim wpisie.... Quote
majuska Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Wieści o Muszce: Sunia pojechala do domku do Stalowej Woli , Pani dzwoniła do dziewczyn, że wszystko jest w jaknajlepszym porządku, Muszka ma się dobrze i jest ich oczkiem w głowie. Natomiast były " właściciel" zrezygnował z hodowli (chyba pod naporem surowej oceny przez Justynkę procederu jaki uprawiał) , miał jeszcze druga sunię podobną do Muszki i ją zaadoptowała jakaś Pani z Boguchwały. Trzymajcie kciuki bo dzis maja do mnie przyjechac po południu jacyś Państwo po Hebanka z Głogowa, oby wszystko sie udało.. Natomiast ogłoszona niech będą wciąż bo jest jeszcze Hebanek 2 ;) ( praktycznie identyczny ) Quote
Recommended Posts