majuska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Melduję iz ogarnęłam się i zrobiłam porządki w pierwszych postach, sprawdźcie czy wszystko się zgadza i czy foty widoczne. Wstawiam równiez kilka zdjęć dwóch czarnych kociczek z gabinetu, wymagających pilnej adopcji. Na domek czekają dwie czteromiesięczne koteczki, są zdrowe, zaszczepione i odrobaczone, zachwują czystość, bardzo wesołe rozrabiaki . Kontakt : Justynka 602670139 ( mamy ich już dość:eviltong:, pomóżcie rekalmować :) ) Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Elvis ma u mnie,ale jakieś stare.... Pedro ma w miarę świeże, a Belli zrobię nowe z ostatnimi zdjęciami. Quote
figa33 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 karolciasz28 napisał(a):Elvis ma u mnie,ale jakieś stare.... Pedro ma w miarę świeże, a Belli zrobię nowe z ostatnimi zdjęciami. to ja w takim razie zrobię Hajdi i pozmieniam zdjęcia Ogiemu :lol: Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 A Hajdi też u mnie ma, ale zrób Figuś jak możesz :). Quote
figa33 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 karolciasz28 napisał(a):A Hajdi też u mnie ma, ale zrób Figuś jak możesz :). Karolciu , dawno robiłaś ? Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 figa33 napisał(a):Karolciu , dawno robiłaś ? Dawno:oops:. Ale mogę zająć się nią jutro ;). Quote
figa33 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 karolciasz28 napisał(a):Dawno:oops:. Ale mogę zająć się nią jutro ;). Karolciu , Ty i tak dużo ogłoszeń robisz :lol: ja już robię dla Hajdi Quote
Becia66 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 figa33 napisał(a):to ja w takim razie zrobię Hajdi i pozmieniam zdjęcia Ogiemu :lol: o Hajdi nikt nigdy nie dzwonił, dziwne bo to fajna i urodziwa sunia. Ostatnio zrobiłam jej niezłe zdjęcia, proszę uwzględnijcie je w ogłoszeniach. Quote
figa33 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Becia66 napisał(a): Ostatnio zrobiłam jej niezłe zdjęcia z piszczałką :evil_lol: Quote
majuska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Oj dziewczyny, nie wiem co byśmy bez Was zrobiły..jak tu się Wam odwdzięczyć za te ogłoszenia:calus: Quote
majuska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Aha...bo zapomniałam...mamy nowego psa...czarnego a'la labek:roll: ponoć kilka dni sie błąkał po Nosówce, więc marne szanse, że się znajdzie właściciel:roll: Quote
figa33 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 majuska napisał(a):Aha...bo zapomniałam...mamy nowego psa...czarnego a'la labek:roll: ponoć kilka dni sie błąkał po Nosówce, więc marne szanse, że się znajdzie właściciel:roll: ojej ..:shake: choć dla tego psiaka to szczęście , trafić do Boguchwały Quote
asskasiek Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 zapraszamy wszystkich właścicieli psów i nie tylko na super bazarek, z którego ewentualny dochód przeznaczony zostanie na szkolenie Sonii i opłacenie jej hoteliku. https://www.facebook.com/events/1375790809332911/1375808455997813/?notif_t=like Quote
majuska Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 figa33 napisał(a):ojej ..:shake: choć dla tego psiaka to szczęście , trafić do Boguchwały ..podobno "nowy" jest bardzo przyjacielski i łagodny...chociaż tyle Quote
Becia66 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 majuska napisał(a):..podobno "nowy" jest bardzo przyjacielski i łagodny...chociaż tyle i młodziutki, Agula mówila też, że fajnie zaokrąglony więc źle mu nie było. Optowałabym za tym, żeby odszukać jakimś cudem jego właścicieli. Potrzebne jest jego zdjęcie do zrobienia plakatu i to jak najszybciej. Quote
ariete2503 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Jak będą zdjęcia i info to na sobotę mogę wydrukować w kolorze jakieś 15 plakatów. Quote
Agula99 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Nowy piesek jest na prawdę super, wesoły, miły, przyjazny, skory do zabawy, a jadłby za trzech, no i jak dla mnie utytlany, ładna sierść, nie sprawdzałam co prawda czy ma pchły, ale na prawdę dobrze wygląda, no i te bielutkie ząbki, no super pies, aż żal żeby u nas siedział, strasznie szczeka, czasem popiskuje, może on tęskni?? Nawet jakby ktoś go szukał w Nosówce i porozwieszał plakaty to i tak się nie dowiemy, bo niby jak?? No i nazwałam go sobie BRUNO :) nawet reagował :) Quote
ariete2503 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ale jeśli na plakacie podamy info gdzie psiak aktualnie przebywa i numer kontaktowy, to może jednak ktoś się odezwie. Mimo wszystko warto spróbować. Quote
Becia66 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ariete2503 napisał(a):Ale jeśli na plakacie podamy info gdzie psiak aktualnie przebywa i numer kontaktowy, to może jednak ktoś się odezwie. Mimo wszystko warto spróbować. ale potrzeba nam zdjęcia, bodaj jednego, ja nie wiem kiedy do Boguchwały pojadę. Z drugiej strony wkurzające jest to, że mieszkający tam na miejscu nie mogą sobie z tym problemem poradzić. Quote
majuska Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 ariete2503 napisał(a):Ale jeśli na plakacie podamy info gdzie psiak aktualnie przebywa i numer kontaktowy, to może jednak ktoś się odezwie. Mimo wszystko warto spróbować. Jak się napisze, że w przytulisku, to się boją, że koszty trzeba pokrywać i mogą się nie zgłosić ;) Ktos ma dziś przyjechać sprawdzać, czy to nie jego pies..oby ... Quote
majuska Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Zapraszam serdecznie na nasz nowy bazarek !!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/248517-Srebro-zwierzakowe-gadżety-na-psy-z-Boguchwały-Do-17-11-godz-21?p=21511135#post21511135 Quote
Becia66 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Wróciłam właśnie ze Słociny i chciałam w tym miejscu bardzo podziękować mojej przyjaciółce Urszuli R. za zorganizowanie zbiórki dla naszych psiaków w jednej z klas w Szkole Podstawowej nr 5 w Rzeszowie. Dzięki Ulcia za pamięć i dobre serce, wiedziałam że na ciebie zawsze można liczyć.:loveu: Po rozpakowaniu w domu, na dnie jednej z reklamówek znalazłam w małej kopertce 10zł, kupię za to mięsne batony dla psiaków.:loveu: Quote
majuska Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Oj ile dobra ! Dziękujemy serdecznie!!!! Quote
Becia66 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 majuska napisał(a):Ktos ma dziś przyjechać sprawdzać, czy to nie jego pies..oby ... ten ktoś był ale to niestety nie jego pies. Quote
Agula99 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 O znowu dostaliśmy jakąś zieloną piszczałkę w prezencie :) Kurcze, szkoda że nie jego pies, tak mi szkoda tego Bruna, on taki fajny, dziś tak popiskiwał, pewnie tęskni....wypadł z boksu, sikał, robił kupę, czyste psisko...dlaczego nikt go nie szuka??? :shake: Quote
Recommended Posts