Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Melduję iz ogarnęłam się i zrobiłam porządki w pierwszych postach, sprawdźcie czy wszystko się zgadza i czy foty widoczne.

Wstawiam równiez kilka zdjęć dwóch czarnych kociczek z gabinetu, wymagających pilnej adopcji.

Na domek czekają dwie czteromiesięczne koteczki, są zdrowe, zaszczepione i odrobaczone, zachwują czystość, bardzo wesołe rozrabiaki . Kontakt : Justynka 602670139 ( mamy ich już dość:eviltong:, pomóżcie rekalmować :) )

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Elvis ma u mnie,ale jakieś stare.... Pedro ma w miarę świeże, a Belli zrobię nowe z ostatnimi zdjęciami.

to ja w takim razie zrobię Hajdi i pozmieniam zdjęcia Ogiemu :lol:

Posted

figa33 napisał(a):
to ja w takim razie zrobię Hajdi i pozmieniam zdjęcia Ogiemu :lol:

o Hajdi nikt nigdy nie dzwonił, dziwne bo to fajna i urodziwa sunia. Ostatnio zrobiłam jej niezłe zdjęcia, proszę uwzględnijcie je w ogłoszeniach.

Posted

Aha...bo zapomniałam...mamy nowego psa...czarnego a'la labek:roll: ponoć kilka dni sie błąkał po Nosówce, więc marne szanse, że się znajdzie właściciel:roll:

Posted

majuska napisał(a):
Aha...bo zapomniałam...mamy nowego psa...czarnego a'la labek:roll: ponoć kilka dni sie błąkał po Nosówce, więc marne szanse, że się znajdzie właściciel:roll:

ojej ..:shake:
choć dla tego psiaka to szczęście , trafić do Boguchwały

Posted

majuska napisał(a):
..podobno "nowy" jest bardzo przyjacielski i łagodny...chociaż tyle

i młodziutki, Agula mówila też, że fajnie zaokrąglony więc źle mu nie było. Optowałabym za tym, żeby odszukać jakimś cudem jego właścicieli. Potrzebne jest jego zdjęcie do zrobienia plakatu i to jak najszybciej.

Posted

Nowy piesek jest na prawdę super, wesoły, miły, przyjazny, skory do zabawy, a jadłby za trzech, no i jak dla mnie utytlany, ładna sierść, nie sprawdzałam co prawda czy ma pchły, ale na prawdę dobrze wygląda, no i te bielutkie ząbki, no super pies, aż żal żeby u nas siedział, strasznie szczeka, czasem popiskuje, może on tęskni?? Nawet jakby ktoś go szukał w Nosówce i porozwieszał plakaty to i tak się nie dowiemy, bo niby jak?? No i nazwałam go sobie BRUNO :) nawet reagował :)

Posted

ariete2503 napisał(a):
Ale jeśli na plakacie podamy info gdzie psiak aktualnie przebywa i numer kontaktowy, to może jednak ktoś się odezwie. Mimo wszystko warto spróbować.

ale potrzeba nam zdjęcia, bodaj jednego, ja nie wiem kiedy do Boguchwały pojadę. Z drugiej strony wkurzające jest to, że mieszkający tam na miejscu nie mogą sobie z tym problemem poradzić.

Posted

ariete2503 napisał(a):
Ale jeśli na plakacie podamy info gdzie psiak aktualnie przebywa i numer kontaktowy, to może jednak ktoś się odezwie. Mimo wszystko warto spróbować.

Jak się napisze, że w przytulisku, to się boją, że koszty trzeba pokrywać i mogą się nie zgłosić ;) Ktos ma dziś przyjechać sprawdzać, czy to nie jego pies..oby ...

Posted

Wróciłam właśnie ze Słociny i chciałam w tym miejscu bardzo podziękować mojej przyjaciółce Urszuli R. za zorganizowanie zbiórki dla naszych psiaków w jednej z klas w Szkole Podstawowej nr 5 w Rzeszowie.
Dzięki Ulcia za pamięć i dobre serce, wiedziałam że na ciebie zawsze można liczyć.:loveu:
Po rozpakowaniu w domu, na dnie jednej z reklamówek znalazłam w małej kopertce 10zł, kupię za to mięsne batony dla psiaków.:loveu:

Posted

O znowu dostaliśmy jakąś zieloną piszczałkę w prezencie :)
Kurcze, szkoda że nie jego pies, tak mi szkoda tego Bruna, on taki fajny, dziś tak popiskiwał, pewnie tęskni....wypadł z boksu, sikał, robił kupę, czyste psisko...dlaczego nikt go nie szuka??? :shake: