figa33 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Becia66 napisał(a):ten ktoś był ale to niestety nie jego pies. wielka szkoda... Quote
SZPiLKA23 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Poszukiwany maly szary kotek dla kolegi :) Quote
majuska Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 rozumiem, że nie chodzi o zwykłego burego pręgowanego ? Quote
SZPiLKA23 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Raczej wlasnie o takieg buraska chodzi ma nie byc rudy przede wszystkim ;) Quote
majuska Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Szpilka jest taka mała szaro-bura kociczka Inka u Magdy na tymczasie, postaram się dostarczyc Ci jakies zdjęcia. Co do kotków, to te dwie małe czarne łobuziary z gabinetu, znalazły wspólny dom, to był totalny fuks :) Wczoraj tez pojechał po raz trzeci do nowego domu Klakier , tym razem dom bez kotów, tylko z grzeczną spanielką, mamy nadzieję, że to wreszcie to :) Oto "foty poglądowe" nowego labowatego, żywe srebro, ledwo co sie udało mu pstryknąć cokolwiek :) Quote
majuska Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 W przytulisku wciąż jakieś prace trwają, obecnie wymieniane są podłogi w tych najstarszych boksach, wreszcie będzie schludnie, wygodnie, bez zgnilizny i wilgoci. Quote
Becia66 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 jaki piękny ten labkowaty, chyba Bruno Agula go nazwała. Rozumiem że jeszcze tydzień i wystawiamy do adopcji, szkoda że nikt go nie szuka. A kociczki czarne rozrabiary dobrze ze wspólny domek znalazly i Klakier w myśl zasady ,,do trzech razy sztuka''. Quote
figa33 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 cieszę się ,że kociarnia znalazła domy Quote
Agula99 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Bruno pies cudo!!! Najciekawsze jest to, że jak się go wypuści to on stoi tylko przy człowieku, tak przynajmniej jest w moim przypadku, inne jak Hektor to leciały, biegały, a on tylko przy człowieku, chodzi za tobą krok w krok, on musiał mieć właściciela, no i jeszcze czasami popiskuje, wielka szkoda że nikt go nie szukał, co to za właściciele z drugiej strony??? :shake: Quote
ariete2503 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Cudo się tak dziś bardzo konkretnie przymilało; mam teraz całkiem fajne zadrapania na lewym udzie:evil_lol:. Nie wspomnę już o moim "błotnistym" wyglądzie. A pan kierowca z 223 to pewnie myśli, że jakiś menel na etacie dojeżdża z Rzeszowa na inspekcję śmietników (w sobotę też z nim jechałam):evil_lol:. No, ale przecież jeżdżę do GOKOM-u:evil_lol: Alw Bruno cudowny; przytulaśny i towarzyski. Jakby co, to plakaty mogę zrobić z jednym z tych zdjęć, tylko nie wiem gdzie i kiedy go znaleziono i na kogo podać namiar. Quote
Becia66 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ariete2503 napisał(a):Cudo się tak dziś bardzo konkretnie przymilało; mam teraz całkiem fajne zadrapania na lewym udzie:evil_lol:. Nie wspomnę już o moim "błotnistym" wyglądzie. A pan kierowca z 223 to pewnie myśli, że jakiś menel na etacie dojeżdża z Rzeszowa na inspekcję śmietników (w sobotę też z nim jechałam):evil_lol:. No, ale przecież jeżdżę do GOKOM-u:evil_lol: Alw Bruno cudowny; przytulaśny i towarzyski. Jakby co, to plakaty mogę zrobić z jednym z tych zdjęć, tylko nie wiem gdzie i kiedy go znaleziono i na kogo podać namiar. Bruno trafił do nas 4 listopada z Nosówki. Alinko zrób plakaty z tym drugim zdjęciem, lepiej jedno zdjęcie większe i wyraźne niż kilka mniejszych. Quote
majuska Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 (edited) Alinko znaleziony tak powiedzmy 4.11. w Nosówce koło sklepu spożywczego, może być namiar na mnie jak coś ;) Szpilko jest taka mała śliczna Inka, 3 i pół miesiąca u Magdy, troszke łobuziara, ale czyściutka, zdrowa, no i jest bardzo ładna,fajne szaro-bure jasne umaszczenie ( nie ma zdjęc niestety) oraz cztery 2-miesięczne szaro-bure kocurki u takiej p. Izy, też do wydania, bo je zgarnęła z jakiegos wora i odchowuje. Jakby co sterylka Inki na koszt gminy w gabinecie w Boguchwale może być jak podrośnie. Edited November 11, 2013 by majuska date znalezienia poprawiłam Quote
ariete2503 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Też myślałam o tym drugim zdjęciu, może uda mi się znaleźć w pracy kogoś z Boguchwały lub okolic, to poproszę, żeby podrzucili plakaty. Mam napisać, że znajduje się w przytulisku, czy tylko, że jest w Boguchwale i numer kontaktowy? Quote
SZPiLKA23 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Czy doszly jakies smakołyki z Maceda? Quote
Becia66 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 (edited) SZPiLKA23 napisał(a):Czy doszly jakies smakołyki z Maceda? ja nic o tym nie wiem ale gdyby coś doszło to pewnie majuska by napisała... Edited November 12, 2013 by Becia66 Quote
SZPiLKA23 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Tak to jest, deklarowac i nie zrealizowac, pewnie bedzie u mnie w tym tygodniu to moze wreszcie cos uzyskam Quote
majuska Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Ja nic nie wiem, no ale jak na adres przytuliska wysłane to duża szansa, że nie doszło, bo nie miał kto odebrać ;) Quote
SZPiLKA23 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Nooo niestety Majusko, byla wczoraj i powiedziala ze wyslala na adres przytuliska, mowilam ze nikt tam nie siedzi caly dzien, no zobaczymy co dalej bedzie Quote
Becia66 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 SZPiLKA23 napisał(a):Nooo niestety Majusko, byla wczoraj i powiedziala ze wyslala na adres przytuliska, mowilam ze nikt tam nie siedzi caly dzien, no zobaczymy co dalej bedzie skoro to była paczka to ktoś to musiał odebrać i złożyć podpis, na pewno nie był to nikt z przytuliska bo byśmy o tym wiedziały. Quote
Agula99 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Dzisiaj mama jednej z naszych wolontariuszek przywiozła rzeczy ze zbiórki w szkole w Lutoryżu, trochę karmy, trochę przysmaczków, makarony, wielką kołdrę, zabawki! Dziękujemy! Czy ktoś zrobiłby jakieś podziękowanie z fotkami naszych psiaków? Wiem, że kiedyś robiła to GuniaP. Wypadałoby im wysłać, albo przekazać przez wolontariuszki. Quote
Becia66 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='Agula99']Dzisiaj mama jednej z naszych wolontariuszek przywiozła rzeczy ze zbiórki w szkole w Lutoryżu, trochę karmy, trochę przysmaczków, makarony, wielką kołdrę, zabawki! Dziękujemy! Czy ktoś zrobiłby jakieś podziękowanie z fotkami naszych psiaków? Wiem, że kiedyś robiła to GuniaP. Wypadałoby im wysłać, albo przekazać przez wolontariuszki. Bardzo cieszymy sie z każdej zbiórki, ja dostałam drugą transzę rzeczy ze szkoły nr5 w Rzeszowie i jutro rano zawożę wszystko do przytuliska, a jest naprawdę tego sporo :multi: Agula napisz w jakiej formie podziękowac / komu? szkole ? klasie ? wychowawcy ?/ to Gunia zrobi od razu dwa bo ja już u niej zamówiłam. Quote
SZPiLKA23 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Becia66 napisał(a):skoro to była paczka to ktoś to musiał odebrać i złożyć podpis, na pewno nie był to nikt z przytuliska bo byśmy o tym wiedziały. Moze paczka wroci :-/ jakby nie mogla mi dac do reki tego Quote
majuska Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 SZPiLKA23 napisał(a):Moze paczka wroci :-/ jakby nie mogla mi dac do reki tego a jeszcze byś sama zjadła te przysmaki :D Quote
figa33 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 o to ho ho !! , psiaki będą miały tyle smakołyków i zabawek !! super !:loveu: Quote
Recommended Posts