Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']Nie widze foty...ale podejrzewam, że śliczna więc dołączam się do podziekowań :loveu:
..[/QUOTE]

ja widzę, czy ktoś jeszcze nie widzi ?

Posted

[quote name='majuska']

W przytulisku nowy psiak, mały rudy, starszy, wszędzie blizny po pogryzieniach i wybite zęby..podejrzewam, że to czyjś, taki powsinoga, polazł se na suczki i nikt go nie szuka.....[/QUOTE]

piesek zwiał .......

Posted

[quote name='majuska']piesek zwiał .......[/QUOTE]

O cholera, to nie dobrze, bo jak on trafi do Zgłobnia?? a kto to zgłaszał?? Może nie trzeba było go brać, może by wrócił do domu, a tak.....o jeju.....:shake:

Posted

Czasami mam wrażenie, że jacyś złośliwi sąsiedzi dzwonią, żeby zabrać psa, co łazi po wsi, bo im to strasznie przeszkadza, a potem lądują u nas, był już kiedyś taki przypadek, tylko na szczęście ludzie się zgłosili. Szkoda mi tego psiaka, bardzo sympatyczny był, widać było że to czyjś, strasznie chciał wyjść wczoraj, potem leżał smutny w boksie, łapkami drapał o siatkę i bramkę, a teraz co??? czy on biedny trafi do domu??? przecież to kawał drogi, teraz to dopiero będzie bezpański, żeby chociaż był z Boguchwały, a tak.....jeju.....:shake:

Posted

nie wiem kto zgłaszał, Gokomowcy przywieźli, psiak jest w dobrej kondycji, te rany wszystkie są stare, miejmy nadzieje, że wróci do nas, jak Hektorek :D

Posted

[quote name='karolciasz28']Ja też zdjęcia nie widzę. Oby wrócił, bo łatwo mu teraz nie będzie...[/QUOTE]

to wklejam jeszcze raz w inny sposób, widać ? dziwne bo ja poprzednie nadal widzę.

[IMG]http://images39.fotosik.pl/2062/66c653887bf46cab.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/1857/58b2aa3ce831171egen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='figa33']może Hajdi założyć wątek ?
a jak się sprawuje ?[/QUOTE]

załóż figuniu jeśli możesz. Hajdi rozrabia, mnóstwo w niej energii i jest strasznie upierdliwa. Oj, może być ciężko z domkiem pomimo że urodziwa. Niech się Agula wypowie co do jej charakteru ale łatwa adopcja to nie będzie.

Posted

Piękna puszka:loveu:

[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]Tymczasem zapraszam wszystkich na cudny bazarek z pięknymi szkicami:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244163-Szkice-małe-dzieła-sztuki-dla-podopiecznych-z-przytuliska-w-Boguchwale-Do-16-06?p=20941432#post20941432[/url][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Figuś wątek można Hajdi założyć, ale to wariatka, ADHD, oszołom, szał ciał :evil_lol: ot takie jest moje zdanie, będzie ciężko, oj będzie!!! Bo jeszcze ona ma takie zachowania, że jak ktoś nowy przyjdzie do przytuliska, to ona pokazuje swój charakterek, na spacerze ujada za ludźmi jak wściekła, ja nie wiem jak to socjalizować takiego oszołoma!!!

Posted

Agula dostałm dziś SMSa od Magdy ( która jest teraz na urlopiku za granicą więc nie dzwoniłam tego wyjaśniać ), żeby pooglądac dokładnie Hajdi, Hektora i Terrego, gdyż zastała ich wczoraj razem na jednym wybiegu:crazyeye:..czy Ty wiesz jak do tego doszło ??? ..i że nic właściwie sie nie stało:lol: Tery i Hektor razem:roll::evil_lol:

Posted

Co????? Nic mi nie wiadomo!!! Terry był na wybiegu koło starego kontenera, Hejdi była zamknięta, Wilma na dużym a Bączek na nowym, tak ich zamknęłam w czwartek po południu. To jak Hejdi mogła być na wybiegu i Terri i Hektor??? Poza tym jeśli Magda zastała ich wczoraj rano, to ja w środę nie byłam po południu, więc nie mogę się wypowiedzieć.

Posted

a kto tam jest specjalistą od otwierania furtek ? Wilma chyba ?:lol:
układam właśnie wątek Hajdi , może ona też ma takie zdolności ?:cool3::-D

Posted

Nie sądzę, furtka na małym jest zamykana na specjalny haczyk, więc nie miała jak otworzyć, a boks Hektora cały był wczoraj i zdrowy, więc nie wybił dziury jak ostatnio. Dziwne to....

Posted

zapraszam do Hajdi :lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244185-***-Urodziwa-Hajdi-która-chce-biegać-po-polach-i-łąkach-***?p=20944240#post20944240[/URL]