Becia66 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='majuska']Nie widze foty...ale podejrzewam, że śliczna więc dołączam się do podziekowań :loveu: ..[/QUOTE] ja widzę, czy ktoś jeszcze nie widzi ? Quote
baster i lusi Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Becia66']ja widzę, czy ktoś jeszcze nie widzi ?[/QUOTE] ja też nie widzę. Quote
majuska Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='majuska'] W przytulisku nowy psiak, mały rudy, starszy, wszędzie blizny po pogryzieniach i wybite zęby..podejrzewam, że to czyjś, taki powsinoga, polazł se na suczki i nikt go nie szuka.....[/QUOTE] piesek zwiał ....... Quote
Agula99 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='majuska']piesek zwiał .......[/QUOTE] O cholera, to nie dobrze, bo jak on trafi do Zgłobnia?? a kto to zgłaszał?? Może nie trzeba było go brać, może by wrócił do domu, a tak.....o jeju.....:shake: Quote
figa33 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='majuska']piesek zwiał .......[/QUOTE] oj , szkoda , blizny , zęby wybite , lekkiego życia to nie ma ... Quote
Agula99 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Czasami mam wrażenie, że jacyś złośliwi sąsiedzi dzwonią, żeby zabrać psa, co łazi po wsi, bo im to strasznie przeszkadza, a potem lądują u nas, był już kiedyś taki przypadek, tylko na szczęście ludzie się zgłosili. Szkoda mi tego psiaka, bardzo sympatyczny był, widać było że to czyjś, strasznie chciał wyjść wczoraj, potem leżał smutny w boksie, łapkami drapał o siatkę i bramkę, a teraz co??? czy on biedny trafi do domu??? przecież to kawał drogi, teraz to dopiero będzie bezpański, żeby chociaż był z Boguchwały, a tak.....jeju.....:shake: Quote
figa33 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 no faktycznie:shake: , nigdy nie wiadomo co ludziom do głowy przyjdzie.. Quote
Agula99 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='figa33']no faktycznie:shake: , nigdy nie wiadomo co ludziom do głowy przyjdzie..[/QUOTE] I co ta psina będzie teraz robić??? Quote
majuska Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 nie wiem kto zgłaszał, Gokomowcy przywieźli, psiak jest w dobrej kondycji, te rany wszystkie są stare, miejmy nadzieje, że wróci do nas, jak Hektorek :D Quote
karolciasz28 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ja też zdjęcia nie widzę. Oby wrócił, bo łatwo mu teraz nie będzie... Quote
Becia66 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='karolciasz28']Ja też zdjęcia nie widzę. Oby wrócił, bo łatwo mu teraz nie będzie...[/QUOTE] to wklejam jeszcze raz w inny sposób, widać ? dziwne bo ja poprzednie nadal widzę. [IMG]http://images39.fotosik.pl/2062/66c653887bf46cab.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/1857/58b2aa3ce831171egen.jpg[/IMG] Quote
baster i lusi Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Teraz widzę .Puszka cudna i oby do puszeczki dużo kaski wpadło.Becia dzwoniłaś do fotograf? Quote
Becia66 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='figa33']może Hajdi założyć wątek ? a jak się sprawuje ?[/QUOTE] załóż figuniu jeśli możesz. Hajdi rozrabia, mnóstwo w niej energii i jest strasznie upierdliwa. Oj, może być ciężko z domkiem pomimo że urodziwa. Niech się Agula wypowie co do jej charakteru ale łatwa adopcja to nie będzie. Quote
majuska Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Piękna puszka:loveu: [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]Tymczasem zapraszam wszystkich na cudny bazarek z pięknymi szkicami: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244163-Szkice-małe-dzieła-sztuki-dla-podopiecznych-z-przytuliska-w-Boguchwale-Do-16-06?p=20941432#post20941432[/url][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
baster i lusi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='baster i lusi']Becia dzwoniłaś do fotograf?[/QUOTE] ustalone coś? Quote
Becia66 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='baster i lusi']ustalone coś?[/QUOTE] jesteśmy wstępnie umówione na wtorek 18.06 lub sobota 22.06. Quote
Agula99 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Figuś wątek można Hajdi założyć, ale to wariatka, ADHD, oszołom, szał ciał :evil_lol: ot takie jest moje zdanie, będzie ciężko, oj będzie!!! Bo jeszcze ona ma takie zachowania, że jak ktoś nowy przyjdzie do przytuliska, to ona pokazuje swój charakterek, na spacerze ujada za ludźmi jak wściekła, ja nie wiem jak to socjalizować takiego oszołoma!!! Quote
majuska Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Agula dostałm dziś SMSa od Magdy ( która jest teraz na urlopiku za granicą więc nie dzwoniłam tego wyjaśniać ), żeby pooglądac dokładnie Hajdi, Hektora i Terrego, gdyż zastała ich wczoraj razem na jednym wybiegu:crazyeye:..czy Ty wiesz jak do tego doszło ??? ..i że nic właściwie sie nie stało:lol: Tery i Hektor razem:roll::evil_lol: Quote
Agula99 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Co????? Nic mi nie wiadomo!!! Terry był na wybiegu koło starego kontenera, Hejdi była zamknięta, Wilma na dużym a Bączek na nowym, tak ich zamknęłam w czwartek po południu. To jak Hejdi mogła być na wybiegu i Terri i Hektor??? Poza tym jeśli Magda zastała ich wczoraj rano, to ja w środę nie byłam po południu, więc nie mogę się wypowiedzieć. Quote
figa33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 a kto tam jest specjalistą od otwierania furtek ? Wilma chyba ?:lol: układam właśnie wątek Hajdi , może ona też ma takie zdolności ?:cool3::-D Quote
Agula99 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Nie sądzę, furtka na małym jest zamykana na specjalny haczyk, więc nie miała jak otworzyć, a boks Hektora cały był wczoraj i zdrowy, więc nie wybił dziury jak ostatnio. Dziwne to.... Quote
figa33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 zapraszam do Hajdi :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244185-***-Urodziwa-Hajdi-która-chce-biegać-po-polach-i-łąkach-***?p=20944240#post20944240[/URL] Quote
Recommended Posts