Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Dostałam sms

[B]Witam sa szczeniaki a mozliwy dowus do oswiecimia
[/B]/dowus był tak własnie napisany/

Żeby nie zaśmiecać tu wątku, założyłam osobny wątek szczeniaczkom i serdecznie zapraszam
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236135-5-spanielowatych-szczeniaków-podrzuconych-do-przytuliska?p=20009673#post20009673[/URL]

Posted

[quote name='Becia66']Dostałam sms

Żeby nie zaśmiecać tu wątku, założyłam osobny wątek szczeniaczkom i serdecznie zapraszam
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236135-5-spanielowatych-szczeniaków-podrzuconych-do-przytuliska?p=20009673#post20009673[/URL][/QUOTE]

Witam,
dzisiaj rano Wega wyjechała do W-wy[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon11.png[/IMG]

Posted

[quote name='Agula99']Ten listopad to taki smutny miesiąc dla naszego przytuliska...:shake:[/QUOTE]

[B]Dziś odszedł za tęczowy most nasz weteran...dziadzio Dingo.....[/B]

[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/2237/773ebe5f9db2f3e3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='figa33']ech...Dinuś...:-([/QUOTE]

jest nam tak przykro że nie macie pojęcia. Każdy psiak dla nas wyjątkowy, jesteśmy zżyte z nimi i je kochamy, a każde odejście tak bardzo boli...:-(

Posted

[quote name='Becia66']jest nam tak przykro że nie macie pojęcia. Każdy psiak dla nas wyjątkowy, jesteśmy zżyte z nimi i je kochamy, a każde odejście tak bardzo boli...:-([/QUOTE]

to zawsze jest bardzo smutne zwłaszcza jeśli jego życie nie było radosne..., ale napewno czuł się kochany przez Was.

Posted

[quote name='Becia66']miałam dzisiaj 2 telefony
Nie wiem, nie mogę pojąc jak ktoś patrząc na te małe spanielkowate dzieci, chce zgotować im łańcuszkowo - garażowy los.[/QUOTE]
:angryy::mad:

[quote name='Becia66']Dostałam sms

[/QUOTE]
:crazyeye:

[quote name='Jadwinia']nie jest źle, Wega pojechała do Warszawy, Wioletka znalazła dom.[/QUOTE]
:lol:
[quote name='majuska'][B]Dziś odszedł za tęczowy most nasz weteran...dziadzio Dingo.....[/B]

[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/2237/773ebe5f9db2f3e3.jpg[/IMG][/QUOTE]
:-(:-(:-(

Posted

tak sobie myślę ,że FB to jednak potęga cały czas jeszcze , a może jeszcze bardziej niż kiedyś.
Widać to po głosowaniu na Krakvecie . Dogo nie ma już takiej siły sprawczej jak widać .
Nie wiem czy jest odzew ze strony FB przytuliskowej , może to też zależy od aktywności .
Nie mam konta na FB , więc naprawdę mało się na tym wyznaję , ale po tym co się wydarzyło na Krakvecie
to chyba trzeba bardzo wziąć pod uwagę FB .
Allegro odpadło , chyba ,ze jakieś aukcje cegiełkowe , ale i tak nie można ich przecież ciągle robić .

Posted (edited)

jezooooo..wiecie co, Ci ludzie to już potrafią tak osłabić, że się wszystkiego odechciewa, zadzwoniła babka dziś do mnie w sprawie szczeniaków, z rozmowy spoko, zapowiedziała się, że przyjadą z mężem zobaczyć o 17 pieski dzisiaj...no i nasza Agula tam siedziała i tkwiła na tym zimnie, czekała do 17,30 i nie przyjechali, miałam do nich tylko stacjonarny telefon, nie mogłam się skontaktować, bo był nieodbierany....już normalnie szlag człowieka może trafić, Agula sie oczekała, wymarzła....brak słów...szceniaki nadal tkwią, pasiłoy z kilka ogłoszeń chociaz z tymi nowymi fotkami, może cos się uda:roll:

porobiłam porządki w pierwszych postach, wychodzi na to, że mamy 10 psów + 5 szczeniaków ( nie zmieściły mi się i nie wkleiłam ich fotek )

staruszki : Magik, Astro, Muki
suczki w średnim wieku : Wilma, Kaja, Sonia
weteran Terri
parka Majka i Maczo
mini sunia Dejzi - praktycznie nadaje się już do adopcji
..no i piątka maluchów

Edited by majuska
Posted

wiecie co, takiego pomysła mam, tylko sama go nie zrealizuję niestety....u Justynki w gabinecie ( w poczekalni) jest taka tablica korkowa, no i jest ona do zagospodarowania...pomyślałabym, że przydałyby sie nam takie małe wizytówki każdego naszego psiaka, myśle o formacie A6: fotka, krótki opis i kontakt, mając takie cóś, mogłabym się zobowiązac do prowadzenia naszej stowarzyszeniowej "gazetki ściennej" w gabinecie, oprócz "wizytówek" każdego z psiaków info o naszych potrzebach, nr konta i takie tam ;) niby duzo osób o przytulisku wie, ale niekoniecznie wiedza jakie tam sa psy, czasem w poczekalni ktoś może zobaczyć fotę jakiegoś psiaka i go cos za serducho pociągnie...no i wogóle może nowe osoby się też stąd dowiedzą o naszych potrzebach....potrzebowałabym kogoś kto nam zrobi takie miniplakaciki z pieskami no i pomoc w wydruku tego

Posted

Dzika_ Figo kochana nasza, witam cie serdecznie z powrotem, nawet nie wiesz jak nam ciebie brakowało. Zapraszam cie więc i wszystkich innych na ekskluzywny bazarek przedświąteczny

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236236-Ekskluzywny-bazarek-przedswi%C4%85teczny-Prezenty-masz-z-g%C5%82owy?p=20020565#post20020565[/url]

Posted

[COLOR=#0000cd][SIZE=4]Kto żyw POMOCY!!! M[SIZE=4]amy 4 kole[SIZE=4]jne szczeniaczki, około 6 tygodni, bidulce [SIZE=4]zapchlone[SIZE=4], zawszone, u nas z 2 [SIZE=4]-3 tygodnie muszą jeszcze pos[SIZE=4]iedzieć, ale potem trzeba zebrać siły i ogłaszać[SIZE=4]!!!! Kto może niech tłucze ogłoszenia [SIZE=4]naszym spanielom, [SIZE=4]niech chociaż one znajdą jak najszybciej domki!!! POMÓŻCIE PROSIMY!!!! [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Posted

Myślę, że trzeba się też zabrać jak najszybciej za małą Deizy, ona to jest pies ideał, prawdziwa dama nakolankowo, kanapowo- łóżkowa, kochana, grzeczna, na spacerkach cudnie chodzi! Kto ma namiary na mikropieski, kto tam wstawiał? Może ją tam wstawicie, może by pomogli???
Przyznam, że jestem dzisiaj załamana.....:placz:

Posted

brać to się pewnie i trzeba ale co z tego jak kulejemy ze zdjęciami. U mnie kicha - podczas robienia bazarku coś stało sie z moją kartą pamięci z aparatu albo z samym laptopem i karta nie przerzuca mi zdjęć na laptop. Podłamana jestem trochę bo nie wiem jak to ugryźć, kogo prosić o pomoc i co tak naprawdę zaszwankowało. Jak laptop to kicha. Bazarku nie skończyłam i trochę rzeczy zostało już nie wklejonych.

Posted

Wiem Beciu, rozumiem, ale fotki naszyk spanielków są nowe więc tu problemu nie ma, nie wiem jak tam z fotami Deizy, bo te maluchy, które dziś przywieziono, to i tak muszą u nas posiedzieć, więc z dwa tygodnie mamy. Niech by nasze spanielcie domki znalazły plus Deizy, bo jak bidula da radę w te mrozy??