Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Majuska serdeczne gratulacje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ściskam Majuskę i Małą:loveu::loveu::loveu: Ciumki!

A co do poprzedniego tematu to podpisuję się pod wszystkim co napisała każda z dziewczyn. Zrobiłyście tyle dobrego, dlaczego ma się to skończyć, te zwierzaki Was potrzebują. Trzymajcie się!

Posted

Jesteśmy już w domku, wszystko dobrze...jak sie ogarnę to coś więcej napisze....na razie dziękuję Wam z całego serca za dobre słowa i gratulacje:loveu:....łzy mi ciekną ....

Posted

majuska napisał(a):
Jesteśmy już w domku, wszystko dobrze...jak sie ogarnę to coś więcej napisze....na razie dziękuję Wam z całego serca za dobre słowa i gratulacje:loveu:....łzy mi ciekną ....

Fajnie, że już jesteście. Pokażesz nam córeczkę w wolnej chwili?

Posted

Majuska ! Jak fajnie ,że już w domu jesteście !:loveu::calus:
Córcia niech się zdrowo chowa !
I niestety , ale nie darujemy Ci , foty muszą być !:cool3::lol:

Posted

Wstawiam na szybko fafule Pati:

reszta będzie pewnie na FB jak się ogarnę:)))
Trzymajcie ciotki kciuki cobym wróciła szybko do "normalności", do Was i do psiaków, bo na razie mam mały "sajgonik". Jeszcze raz dziękuję za gratulacje :)

Posted

figa33 napisał(a):
no tak...ciągle będą nowe psiaki ...ech...

szkoda mi teraz tych błąkających się, idzie zima, już lepiej niech trafią do przytuliska to przynajmniej dach nad głową będą mieć i regularne jedzenie.