Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

A ona na taką charakterną, zwinną i sprytną wyglądała?? Po siatce kolejna by łaziła???:shake:..pozostaje mieć nadzieję, że się znajdzie, a może do swojego domu wróciła:roll::roll:

Posted

barb napisał(a):
Uciekła z Przytuliska ? Jak ?

Magda mówiła że przyszła i że już jej nie było, dziury żadnej też nie było. Kurde, nie wiem, ja już nie wierzę że ona tak jak Kaja po siatce....już nie wiem, co mam myśleć.....

Posted

barb napisał(a):
Ciotki, czy mogę się też poczęstować Waszym banerkiem "Psiaki z Boguchwały" ?

co za pytanie barb, będziemy zaszczycone naszym banerkiem w twoim podpisie :loveu:.

Posted

Becia66 napisał(a):
co za pytanie barb, będziemy zaszczycone naszym banerkiem w twoim podpisie :loveu:.

Dziekuję. Tylko podlinkować fachowo nie umiem. Ale Agula też ma link pod banerkiem.

Posted

baster i lusi napisał(a):

Baster i Lusi, dopiero wczoraj pisalyśmy, że dawno Cie tu nie było. Nie wiem czy Ciotki są teraz obecne na dogo?

Zarezerwowalam pakiet dla jednego psiaka. Ciotki wytypują, ktoregoś - to sie wstawi tekst i zdjęcia.

Wielkie dzięki.

Posted

barb napisał(a):

Zarezerwowalam pakiet dla jednego psiaka. Ciotki wytypują, ktoregoś - to sie wstawi tekst i zdjęcia.

Nie doczekalam sie na Ciotki. Wstawilam Felusia. Niech ma zmasowaną akcje ogloszeniową.

A innym będziemy same sukcesywnie dorabiać.

Posted

majuska napisał(a):
Barb bardzo dobrze zrobiłaś, dziękujemy!!!

Ciotce Baster i Lusi dziekujemy za czujność.

Feluś ma juz ma zrobione 22 ogloszenia + te zrobione przez nas.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Nie znam psa, ale po zdjęciach i Waszych opiniach sądzę że ona nie mogła zwiać przez siatkę, takie kruche maleństwo, no coś mi tu nie pasuje:shake:

Czy coś wiadomo w sprawie Inki?

Posted

Niestety Inka się nie odnalazła, przepadła jak kamień w wodę!!! A ty barb w razie czego podawaj byle którego psa, przecież to nie ważne który będzie miał ogłoszenie, ważne żeby znalazł domek, a ogłoszenia każdemu się przydadzą!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
A ty barb w razie czego podawaj byle którego psa, przecież to nie ważne który będzie miał ogłoszenie, ważne żeby znalazł domek, a ogłoszenia każdemu się przydadzą!!!

Dobrze. Na wątku Felusia pisze gdzie są jego nowe ogłoszenia.

Posted

[SIZE="3"]Majowa - gdybyś miała kawałki takiej cienkiej wykładziny to tez przywieź proszę. Potrzeba nam takiej miekkiej żeby zrobić psiakom zasłonki do bud. Została mi jedna z tamtego roku więc zawiesiłam Funi. Ciekawe czy jest jeszcze w całości...:cool3:
Tnę ją na paseczki i zawieszam więc nie może być gruba i twarda.