Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']A co to jest??? Trochę to brzmi jak niespełna rozumu...sorrki ;)[/QUOTE]

rzecz w tym, że już od dłuższego czasu nie można wystawiać psów bezdomnych na allegro, więc skąd niby to ogłoszenie ?
To wszystko się kupy nie trzyma.

Posted

A ja chciałam szybko zrobić szczeniakom ze 2 ogłoszonka na najpoczytniejszych stronakch, a tu rzeszowiak nie zadziałał, a na tablicy mi sie fota 2 razy ta sama wkleiła i nie moge edytować na razie....łolaboga:shake:

Posted

[quote name='majuska']A ja chciałam szybko zrobić szczeniakom ze 2 ogłoszonka na najpoczytniejszych stronakch, a tu rzeszowiak nie zadziałał, a na tablicy mi sie fota 2 razy ta sama wkleiła i nie moge edytować na razie....łolaboga:shake:[/QUOTE]

majuska wstrzymaj się z ogłoszeniami, jutro będę w przytulisku to zrobię lepsze zdjęcia maluchom.

Posted

no faktycznie z tym allegro to dziwna sprawa , ja na pewno nie robiłam , bo nie można już
taką stroną powiązaną z allegro jest tablica.pl , więc może od nich
ale tak czy siak dziwnie napisane

Posted (edited)

[quote name='figa33']no faktycznie z tym allegro to dziwna sprawa , ja na pewno nie robiłam , bo nie można już
taką stroną powiązaną z allegro jest tablica.pl , więc może od nich
ale tak czy siak dziwnie napisane[/QUOTE]

Skoro to mail to powinien być przy nim adres, z ktorego zostal wyslany.
Można zapytać o to co budzi wątpliwości.
A wlaściwie o którego psa miałoby chodzić. O ile pamiętam to umarla Pani Atosa.
PS
Przejrzałam psy na allegro i zadnego z Przytuliska nie znalazłam.

Edited by barb
Posted (edited)

U nas straszne zatrzęsienie,wszystkie boksy na full. Wczoraj wieczorem przybył jeszcze czarny labrador, ponoć błąkał sie po Mogielnicy. Młody, bardzo przyjazny, zadbany, łagodny, ma czarną skórzaną obróżkę z ćwiekami. Nie wygląda na porzuconego.

Edited by Becia66
Posted

Co do szczeniaków, to na Krosno24 jest następujące ogłoszenie:

[FONT=Verdana]Poszukuje szczeniaka[/FONT]
[TABLE="width: 400"]
[TR]
[TD]Poszukuje szczeniaka (samca) kundelka który wyrośnie na małego pieska wielkości do 30 cm z krótką sierścią.

Kontakt: Tel: 13 4351949
E-mail: [email protected][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Może by tak podesłać kilka fotek tego słodkiego biszkopta i może okaże się, że to szansa na fajny domek ;)

Posted

Byłam dziś po dłuższej nieobecności w przytulisku...jest takie przepełnienie, że hej....cisza i zastój w adopcjach kompletny, a takie słodkie mordki czekają ;(, Becia ma fotki jeszcze jednej małej suni starowinki, potrzebny dla niej domek koniecznie przed zimą, jest przecudna, waży 5 kg, będzie potrzebne dla niej wydarzenie na FB, to chyba jedyna szansa, bo z normalnych ogłoszeń zapewne nic się nie uda. Becia wklei foty to zobaczycie jakie to cudności.

Posted

Od 3 dni w nowym domku jest Rudi, wielka to dla nas radość bo adopcja wydawała się być trudna. Rudi zamieszkał razem z nasza Nutką, nie wiem jak ci ludzie dadzą sobie radę bo to nasze dwa największe przytuliskowe ADHD :diabloti:.

Posted

Guniu żółw już domku nie szuka.
Kotki natomiast mam chwilowo nie ogarnięte. Na pewno jest wciąż Rysiek i drugi rudy kociak, bardzo do niego podobny, oraz kocica z kilkoma maluchami, więc niech ogłoszenia wciąż będą, zawsze jak ktos o malucha zadzwoni, to się mu dobierze jakiś egzemplarz ;) Postaram się przy najbliższej wizycie u Justynki dokładnie pofocić obecny skład załogi ;)

Ufff...ogarnęłam pierwsze posty :)

Posted

GuniaP napisał(a):
Minni zamiesciłam u nas i na fejsie.
Czy zółw i kotki z gabinetu jeszcze domu szukają ?

Guniu, zauważyłam, że w dziale szukających domu jest jeszcze Frotka, a jej też juz nie ma w przytulisku.

Posted

przepraszam za offa ale mam komunikat, mam nadzieje ze nie pogonicie?!
Gdybyście cos wiedziały, dajcie znac, prosze!
POSZUKIWANY!!!!!! RIKO!

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pilnie szukamy Psiaka[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zaginął RIKO[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Riko to ok 2 letnie pies w typie labradora, zaginał w czwartek (06.09) w godzinach popołudniowych w miejscowości Zagórz niedaleko Sanoka. Relacja świadków - Widziana była kobieta, która przedstawiła sie jako turystka powracająca z Bieszczad (pod sklepem w Zagórzu) pod pretekstem umieszczenia psa w przytulisku w Sanoku zwabiła psa do samochodu, przywiązała psa sznurkiem w bagażniku i zabrała. Pies do Sanoka nie trafił! Pies miał czerwoną obrożę. znak szczególny: ma mała blizna po ugryzieniu około trzy centymetry powyżej nosa Ktokolwiek widział Riko proszony jest o kontakt telefoniczny! [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Prosimy o udostępnianie ![/FONT]
[FONT=Times New Roman]tel do STOnZ 501428255, 602558442, 604782151[/FONT]
[FONT=Times New Roman]na RIKO czeka zrozpaczona rodzina!

[/FONT]