Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chciałam przelać moją deklarację dla Kubusia, ale coś mi internetowe konto pko szwankuje dzisiaj. nie chce mnie zalogować!
więc będę próbowała jutro!

Posted

Co do negocjacji.. pani będzie zakładała hotelik z boksami, który pewnie będzie droższy niż 400zł miesiecznie.. wiec i tak w tym momencie 400zł+miejsce w domu jest ok:) pisałam chyba do 10hotelikow jakie znalazłam w necie.. domowe to rzadkosc a jak juz są to 400zł na pewno nie wchodzi w gre...straszne te ceny

Posted

[quote name='Asia_Klero']Co do negocjacji.. pani będzie zakładała hotelik z boksami, który pewnie będzie droższy niż 400zł miesiecznie.. wiec i tak w tym momencie 400zł+miejsce w domu jest ok:) pisałam chyba do 10hotelikow jakie znalazłam w necie.. domowe to rzadkosc a jak juz są to 400zł na pewno nie wchodzi w gre...straszne te ceny[/QUOTE]

To fakt strasznie dużo, a z kasą na dogo to krucho:(
Ale trzeba się starać to dla dobra Kubusia:):):)

Posted

Asiu, ja przy mojej Kostce też mam malutko deklaracji stałych, ale dzięki innym Ciotkom ściągniętym na wątek głównie przez Obraczuś, sypnęło się sporo jednorazowych i jakoś to poszło. Bazarki też jakieś zrobiłam i póki co ciągniemy ten wózek. Ciężko bo ciężko, ale zawsze do przodu. Naprawdę pomyślcie o tym. Wiem, że trzeba myśleć racjonalnie, ale po co on ma siedzieć bidulek w schronie, skoro miejsce czeka?

Posted

[quote name='mala_czarna']Asiu, ja przy mojej Kostce też mam malutko deklaracji stałych, ale dzięki innym Ciotkom ściągniętym na wątek głównie przez Obraczuś, sypnęło się sporo jednorazowych i jakoś to poszło. Bazarki też jakieś zrobiłam i póki co ciągniemy ten wózek. Ciężko bo ciężko, ale zawsze do przodu. Naprawdę pomyślcie o tym. Wiem, że trzeba myśleć racjonalnie, ale po co on ma siedzieć bidulek w schronie, skoro miejsce czeka?[/QUOTE]

Jestem tutaj na prosbę mala_czarna.. kiedyś Asia tez mi o Kubusiu wspomniała.

Niestety deklaracji nie dam, nie mogę. Ani stałej ani jednorazowej.

Ale pomysle.....