Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']wiecie, mam dwa sprzeczne pomysły ;-). psy najbardziej zazwyczaj kochaja nie tych, co znosza smakołyki (od tego w końcu jest niewolnik, hehe), ale tych, co psa ignorują. nawet nie patrzą na niego. może to jest wyjście dla tomka? ignor dla miszki, a jak podejdzie to głask od niechcenia

ale jest jeszcze druga mietoda - pyszności na dłoni, które trzeba zlizywać. np pasztet lub w/w serek :-).[/QUOTE]

Dobrze kombinujesz :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']wiecie, mam dwa sprzeczne pomysły ;-). psy najbardziej zazwyczaj kochaja nie tych, co znosza smakołyki (od tego w końcu jest niewolnik, hehe), ale tych, co psa ignorują. nawet nie patrzą na niego. może to jest wyjście dla tomka? ignor dla miszki, a jak podejdzie to głask od niechcenia

ale jest jeszcze druga mietoda - pyszności na dłoni, które trzeba zlizywać. np pasztet lub w/w serek :-).[/QUOTE]

SBD masz rację. Trzeba wszystkiego spróbować. Mojej koleżanki suka nienawidzi jak się ją ignoruje i zawsze siada obok mojego TZ-a i ślini mu spodnie, bo on jako jedyny ignora jej wali :evil_lol:
Szansa natomiast na ignora reaguje wzrokiem "uff...nareszcie dał mi spokój", a jak smakołyk w ręku się znajdzie to piszczy i płacze, bo chciałaby, ale się boi :roll: i patrzy na mnie tymi swoimi ślepiami wzrokiem "co ja mam zrobić"
Ech...ta moja niereformowalna sucz :evil_lol:

Posted

tez mi ten ignor po glowie chodzi , takie olewanie jest prowokujace i budzi ciekawosc a u niektorych ( czyt.Niya) wrecz oburzenie , moze faktycznie przez jakis czas niech tomek ja olewa totalnie , niech traktuje ja jak powietrze , wiecie jakby nie bylo Miszka to w koncu kobieta a baby nie lubia byc nie widziane ;)

Posted

[quote name='mru']ja tam też nie lubię, jak ktoś jest dla mnie słodki i milusi ;)[/QUOTE]

mru, czy mogłabym Cię prosić o zrobienie banerku dla Lemona z tego wątku?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/175316-Nie-wiem-czy-dotrwa-do-rana-KonajAE-cy-owczarek-z-ulicy[/url]

Bardzo pięknie proszę

Posted

jasne :) lece

powiedzcie, jak jest w Celestynowie?
bo mamy z TZtem kilka kocy/kołder do zabrania z lecznicy
tam im nie są potrzebne - to takie psie kołdy i koce, do kojców wewnetrznych

czy w Celestynowie to się przyda? i czy zwierzakom? i kto tam bywa?

Posted

[quote name='gusia0106']mru, czy mogłabym Cię prosić o zrobienie banerku dla Lemona z tego wątku?

Bardzo pięknie proszę[/QUOTE]

hehe a potem bedziesz dla niej slodka i ja wymiziasz ;)

Posted

[quote name='mru']jasne :) lece

powiedzcie, jak jest w Celestynowie?
bo mamy z TZtem kilka kocy/kołder do zabrania z lecznicy
tam im nie są potrzebne - to takie psie kołdy i koce, do kojców wewnetrznych

czy w Celestynowie to się przyda? i czy zwierzakom? i kto tam bywa?[/QUOTE]

Jak w Celestynowie ???

Przepełnienie - zbyt dużo psiaków i ogromne potrzeby, a adopcji tyle co kot napłakał ...

Każda adopcja na wagę złota. Jeśli macie coś do oddania dla psiaków - polecam się. Może uda mi się podskoczyć tam w kolejny weekend.

Jeżdżę tam raz czasem dwa razy na miesiąc - to około 80 km od miejsca w którym teraz mieszkam.

Posted

[quote name='mpati123']A gdzie mieszkasz? Przejeżdżasz przez Garwolin? Jak tak, to czy mogłabym się kiedyś zabrać...[/QUOTE]

Niestety nie - zupełnie inna strona.
Ty od siebie masz do Celestynowa "rzut beretem", ja śmigam aż z Trasy katowickiej (droga na Wrocław).

Posted

[quote name='mpati123']A gdzie mieszkasz? Przejeżdżasz przez Garwolin? Jak tak, to czy mogłabym się kiedyś zabrać...[/QUOTE]

Ale nie trać nadzieji - może jednak znajdzie się ktoś z Twoich okilic kto będzie mógł Cię podrzucić do Celestynowa.

Posted

Posłuchajcie - w weekend jak odetchnę (mam przynajmniej taką nadzieję), zrobię dokładne rozliczenie z wpłat na Miszkę. Pamiętam o tym-ale ciągły brak czasu zwala mnie z nóg...

Posted

poszukuję kogoś z Korabiewic lub okolic , trzeba sprawdzić czy nie ma tam zaginionej Szurki, podobno jest tam podobny do niej pies , wysłałam maila ze zdjęciem jakiś czas temu, ale nie mam odpowiedzi:(

Posted

[quote name='lilk_a']poszukuję kogoś z Korabiewic lub okolic , trzeba sprawdzić czy nie ma tam zaginionej Szurki, podobno jest tam podobny do niej pies , wysłałam maila ze zdjęciem jakiś czas temu, ale nie mam odpowiedzi:([/QUOTE]

Ja zaglądam wciąż na wątek Szurki z nadzieją że się znajdzie. Wydaje mi się że [B]Negri2008 [/B]działa w tym schronisku (ale głowy nie dam sobie uciąć). Ona ma też kontakt z [B]Laura1108.
[/B]

Posted

[quote name='kosu32']Ja zaglądam wciąż na wątek Szurki z nadzieją że się znajdzie. Wydaje mi się że [B]Negri2008 [/B]działa w tym schronisku (ale głowy nie dam sobie uciąć). Ona ma też kontakt z [B]Laura1108.
[/B][/QUOTE]

dzięki , napisałam do Negri , laura nie przyjmuje pw

Posted

Zapytam Laurę czy tam jeździ, reportaż środowy był jednak kręcony w 2008 roku, więc to nie była Szurka na nim...

Tak czy siak jeśli ktoś tam jeździ to mógłby sprawdzić, czy tam jej nie ma

A tymczasem Roleczko wygłaskaj ode mnie rudzielca
Ja jakoś jej nie wypatrzyłam w schronisku:oops:
Jak dobrze, ze kossu zwróciła na mała uwagę:loveu:

Posted

:loveu: Hej dziewczęta i chłopcy!! Nie chcecie przypadkiem pięknych zwierzakowych kalendarzy na nadchodzący rok?? :loveu: [SIZE=1]
kalendarz A3 + gratis = 20zł ![/SIZE] [SIZE=1]Pieniążki przeznaczone będą na pomoc dla niewidomego Heniutka[/SIZE] :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175263-kalendarze-WYBIERZ-MIA-KA-na-2010-rok-na-NIEWIDOMEGO-olbrzyma-Hena-do-koA-ca-roku[/URL]

:Rose: