kosu32 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']wiecie, mam dwa sprzeczne pomysły ;-). psy najbardziej zazwyczaj kochaja nie tych, co znosza smakołyki (od tego w końcu jest niewolnik, hehe), ale tych, co psa ignorują. nawet nie patrzą na niego. może to jest wyjście dla tomka? ignor dla miszki, a jak podejdzie to głask od niechcenia ale jest jeszcze druga mietoda - pyszności na dłoni, które trzeba zlizywać. np pasztet lub w/w serek :-).[/QUOTE] Dobrze kombinujesz :) Quote
Agmarek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']wiecie, mam dwa sprzeczne pomysły ;-). psy najbardziej zazwyczaj kochaja nie tych, co znosza smakołyki (od tego w końcu jest niewolnik, hehe), ale tych, co psa ignorują. nawet nie patrzą na niego. może to jest wyjście dla tomka? ignor dla miszki, a jak podejdzie to głask od niechcenia ale jest jeszcze druga mietoda - pyszności na dłoni, które trzeba zlizywać. np pasztet lub w/w serek :-).[/QUOTE] SBD masz rację. Trzeba wszystkiego spróbować. Mojej koleżanki suka nienawidzi jak się ją ignoruje i zawsze siada obok mojego TZ-a i ślini mu spodnie, bo on jako jedyny ignora jej wali :evil_lol: Szansa natomiast na ignora reaguje wzrokiem "uff...nareszcie dał mi spokój", a jak smakołyk w ręku się znajdzie to piszczy i płacze, bo chciałaby, ale się boi :roll: i patrzy na mnie tymi swoimi ślepiami wzrokiem "co ja mam zrobić" Ech...ta moja niereformowalna sucz :evil_lol: Quote
mru Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ja tam też nie lubię, jak ktoś jest dla mnie słodki i milusi ;) Quote
NiJaSe Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 tez mi ten ignor po glowie chodzi , takie olewanie jest prowokujace i budzi ciekawosc a u niektorych ( czyt.Niya) wrecz oburzenie , moze faktycznie przez jakis czas niech tomek ja olewa totalnie , niech traktuje ja jak powietrze , wiecie jakby nie bylo Miszka to w koncu kobieta a baby nie lubia byc nie widziane ;) Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='mru']ja tam też nie lubię, jak ktoś jest dla mnie słodki i milusi ;)[/QUOTE] mru, czy mogłabym Cię prosić o zrobienie banerku dla Lemona z tego wątku? [url]http://www.dogomania.pl/threads/175316-Nie-wiem-czy-dotrwa-do-rana-KonajAE-cy-owczarek-z-ulicy[/url] Bardzo pięknie proszę Quote
mru Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 jasne :) lece powiedzcie, jak jest w Celestynowie? bo mamy z TZtem kilka kocy/kołder do zabrania z lecznicy tam im nie są potrzebne - to takie psie kołdy i koce, do kojców wewnetrznych czy w Celestynowie to się przyda? i czy zwierzakom? i kto tam bywa? Quote
NiJaSe Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='gusia0106']mru, czy mogłabym Cię prosić o zrobienie banerku dla Lemona z tego wątku? Bardzo pięknie proszę[/QUOTE] hehe a potem bedziesz dla niej slodka i ja wymiziasz ;) Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='NiJaSe']hehe a potem bedziesz dla niej slodka i ja wymiziasz ;)[/QUOTE] Zignoruję ;) Quote
kosu32 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='mru']jasne :) lece powiedzcie, jak jest w Celestynowie? bo mamy z TZtem kilka kocy/kołder do zabrania z lecznicy tam im nie są potrzebne - to takie psie kołdy i koce, do kojców wewnetrznych czy w Celestynowie to się przyda? i czy zwierzakom? i kto tam bywa?[/QUOTE] Jak w Celestynowie ??? Przepełnienie - zbyt dużo psiaków i ogromne potrzeby, a adopcji tyle co kot napłakał ... Każda adopcja na wagę złota. Jeśli macie coś do oddania dla psiaków - polecam się. Może uda mi się podskoczyć tam w kolejny weekend. Jeżdżę tam raz czasem dwa razy na miesiąc - to około 80 km od miejsca w którym teraz mieszkam. Quote
mpati123 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A gdzie mieszkasz? Przejeżdżasz przez Garwolin? Jak tak, to czy mogłabym się kiedyś zabrać... Quote
kosu32 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='mpati123']A gdzie mieszkasz? Przejeżdżasz przez Garwolin? Jak tak, to czy mogłabym się kiedyś zabrać...[/QUOTE] Niestety nie - zupełnie inna strona. Ty od siebie masz do Celestynowa "rzut beretem", ja śmigam aż z Trasy katowickiej (droga na Wrocław). Quote
kosu32 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='mpati123']A gdzie mieszkasz? Przejeżdżasz przez Garwolin? Jak tak, to czy mogłabym się kiedyś zabrać...[/QUOTE] Ale nie trać nadzieji - może jednak znajdzie się ktoś z Twoich okilic kto będzie mógł Cię podrzucić do Celestynowa. Quote
Aga-33-76 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Miszko urwisko, całuję Twojego pięknego pysia :) Quote
kosu32 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='mpati123']Szukam wciąż takiej osoby... :)[/QUOTE] A szukałyście na Dogo kogoś z okolic Kołbieli i Mińska Mazowieckiego ??? Quote
Awit Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ciekawe jak Miszka będzie się czuła gdy zobaczy jutro tyle ciotek:-) Quote
kosu32 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Posłuchajcie - w weekend jak odetchnę (mam przynajmniej taką nadzieję), zrobię dokładne rozliczenie z wpłat na Miszkę. Pamiętam o tym-ale ciągły brak czasu zwala mnie z nóg... Quote
lilk_a Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 poszukuję kogoś z Korabiewic lub okolic , trzeba sprawdzić czy nie ma tam zaginionej Szurki, podobno jest tam podobny do niej pies , wysłałam maila ze zdjęciem jakiś czas temu, ale nie mam odpowiedzi:( Quote
kosu32 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='lilk_a']poszukuję kogoś z Korabiewic lub okolic , trzeba sprawdzić czy nie ma tam zaginionej Szurki, podobno jest tam podobny do niej pies , wysłałam maila ze zdjęciem jakiś czas temu, ale nie mam odpowiedzi:([/QUOTE] Ja zaglądam wciąż na wątek Szurki z nadzieją że się znajdzie. Wydaje mi się że [B]Negri2008 [/B]działa w tym schronisku (ale głowy nie dam sobie uciąć). Ona ma też kontakt z [B]Laura1108. [/B] Quote
L/Olka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 a ja chciałam zauważyć, że już się zaczął piątek :eviltong::cool1: i że to już dziś :multi: i że siem cieszem :) Quote
Aga-33-76 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Baw się szampańsko Miszko z cioteczkami i wujaszkami !!! Quote
lilk_a Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='kosu32']Ja zaglądam wciąż na wątek Szurki z nadzieją że się znajdzie. Wydaje mi się że [B]Negri2008 [/B]działa w tym schronisku (ale głowy nie dam sobie uciąć). Ona ma też kontakt z [B]Laura1108. [/B][/QUOTE] dzięki , napisałam do Negri , laura nie przyjmuje pw Quote
Sylwia K Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Zapytam Laurę czy tam jeździ, reportaż środowy był jednak kręcony w 2008 roku, więc to nie była Szurka na nim... Tak czy siak jeśli ktoś tam jeździ to mógłby sprawdzić, czy tam jej nie ma A tymczasem Roleczko wygłaskaj ode mnie rudzielca Ja jakoś jej nie wypatrzyłam w schronisku:oops: Jak dobrze, ze kossu zwróciła na mała uwagę:loveu: Quote
Kociabanda2 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 :loveu: Hej dziewczęta i chłopcy!! Nie chcecie przypadkiem pięknych zwierzakowych kalendarzy na nadchodzący rok?? :loveu: [SIZE=1] kalendarz A3 + gratis = 20zł ![/SIZE] [SIZE=1]Pieniążki przeznaczone będą na pomoc dla niewidomego Heniutka[/SIZE] :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175263-kalendarze-WYBIERZ-MIA-KA-na-2010-rok-na-NIEWIDOMEGO-olbrzyma-Hena-do-koA-ca-roku[/URL] :Rose: Quote
mru Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 o no właśnie, nie chcecie? :) są w nim psiaki, kotki, owieczki, króliczek i konik i w ogóle :) Quote
Recommended Posts