sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 faktycznie jestem do tyłu! rany kobieto, ja ci musze dac namiar na moją babeczkę od tych spraw. recydywa to jednak recydywa. jestem za niedzielą. Quote
NiJaSe Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']faktycznie jestem do tyłu! rany kobieto, ja ci musze dac namiar na moją babeczkę od tych spraw. recydywa to jednak recydywa. jestem za niedzielą.[/QUOTE] no moze faktycznie sie przyda mi tam wsio ryba kiedy :))) Quote
roleczka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/6956/imgp4267.jpg[/IMG] Zawsze mi zwieje tan łobus mały! a taka miała pozę, jak moge sprostać Waszym oczekiwaniom jak ona sie boi flesza panicznie? Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Miszka jestes cudna, mam nadzieje, ze mi wybaczysz offa, ale mamy 1000 zl dlugu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00[/url] Quote
roleczka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Tu widać jak sobie połowę wąsa zdrapała jak po kniejach szlajała się. Quote
roleczka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Niewiarygodne, ale był dzisiaj telefon od pani , która proponowała nam oddanie swojego psa, bo identycznie jak Miszka wyglada to może byśmy wzięli....Matko to juz drugi taki telefon w tym stylu. Jeszcze pewnie niejeden dziwak zadzwoni. Quote
mpati123 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No nie...! Ładnie... Ale pani miła, przecież chciała dobrze... :P Quote
roleczka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [IMG]http://img51.imageshack.us/img51/4695/imgp4269.jpg[/IMG]Drugi profil, jak najdalej od przebrzydłego obiektywu Quote
mpati123 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Hehe... Ma rację, przecież on taki STRAAAAAAASZZZZZZZZZZZNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYYY jest... Quote
Awit Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Roleczka gdybyś brała te psiaki, miałabys już trzy i wszystkie prawie identyczne. To jest właśnie podejście człowieka do psa. Karmią, głaszczą i chętnie oddadzą. Quote
kosu32 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Śliczna z Niej dziewczynka i tyle !!! :loveu: A kto ma inne zdanie w tym temacie, ze mną będzie mioał do czynienia !!! :mad: Quote
kaasik91 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Rozważna i romantyczna:loveu: [quote name='kosu32']A kto ma inne zdanie w tym temacie, ze mną będzie mioał do czynienia !!! :mad:[/QUOTE] I właśnie tak upadła demokracja:eviltong: Quote
NiJaSe Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 buuuuuuahahahahahahahahahahahahaha na watku Miszki zaczal rzadzic despotyzm ;p , hehe Kosu z pala w reku jest bardzo wymowna ;p Quote
L/Olka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 aż strach się odezwać ;-) dobrze, że się z nią zgadzam, uff :) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Cioteczki a ja prośbę mam - zmieńcie proszę emotkę w tytule na uśmiechniętą , bo co wchodzę na subskrypcje widzę smutną minkę i od razu mi serce zamiera że znowu coś się stało . Quote
kosu32 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca']Cioteczki a ja prośbę mam - zmieńcie proszę emotkę w tytule na uśmiechniętą , bo co wchodzę na subskrypcje widzę smutną minkę i od razu mi serce zamiera że znowu coś się stało .[/QUOTE] Mówisz i masz :) Bardzo proszę - wyjątkowo się mi udało (tym razem) :) Quote
kosu32 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='NiJaSe']buuuuuuahahahahahahahahahahahahaha na watku Miszki zaczal rzadzic despotyzm ;p , hehe Kosu z pala w reku jest bardzo wymowna ;p[/QUOTE] Jestem POTWORNIE [B]STRASZNA !!! [/B] Quote
lilk_a Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca']Cioteczki a ja prośbę mam - zmieńcie proszę emotkę w tytule na uśmiechniętą , bo co wchodzę na subskrypcje widzę smutną minkę i od razu mi serce zamiera że znowu coś się stało .[/QUOTE] o to , to ..... już dawno miałam to napisać buźka powinna być mega uśmiechnięta :):):) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='kosu32']Mówisz i masz :) Bardzo proszę - wyjątkowo się mi udało (tym razem) :)[/QUOTE] dziękuję , no teraz to i mnie moja zagrypiona mordka się uśmiecha :) Quote
Goś Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 kosu, wybaczysz mi OT, mam nadzieję... Zbieramy pieniądze na DT dla Rudzi: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175250-Rudzia-piAE-kna-maA-a-sunia-mieszkajAE-ca-na-ulicy-zbiera-na-hotelik?p=13657381#post13657381[/URL] Quote
kosu32 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Posłuchajcie - Jednocześnie mam prośbę i propozycje do wszystkich Tych Którzy pomagali w poszukiwaniach Miszki. Powysyłajmy do siebie zaproszenia na Dogo i się wymieńmy kontaktami (numer telefonu + prywatny adres mailowy + numer gg / skype itd.). Poprzeglądałam trochę wątku - ale to nie jest łatwe (wiadomo Dogo różnie działa). Mam już u siebie wypisanych Kilka osób (ich nicki z Dogo), ale boję się czy przypadkiem kogoś nie ominełam. Kolejność - przypadkowa-pisalam tak jak starczało mi Wolnego miejsca na kartce: Divi Kraków Rudzia-Bianca Myślenice kasiulki W-wa lilka_a Częstochowa Kinia1984 Wołomin Aga-33-76 Ząbki tripti oska1983 Łask Ewa Marta W-wa Kociabanda2 Jabłonna Soema Sandomierz NiJaSe W-wa Agmarek Otwock Sleepingbyday W-wa Isadora7 W-wa kaasik91 W-wa Awit W-wa tanitka W-wa L / Olka W-wa MRU, W-wa gusia0106 W-wa Livka Nieborowice Nikus Nieborowice figa33 W-wa Tundra Wrzesien-1 Konstancin Jeziorna izzie1983 W-wa Ubocze W-wa emilak Lulka W-wa Jednym słowem BRYGADA na 102 !!! - no prawie jednym ... Quote
Soema Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Co do Wwa to by się przydały dzielnice, gdzie straszycie :loveu: a ja od święta Sandomierz.. bardziej Kraków.. Quote
Recommended Posts