Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']faktycznie jestem do tyłu! rany kobieto, ja ci musze dac namiar na moją babeczkę od tych spraw. recydywa to jednak recydywa.

jestem za niedzielą.[/QUOTE]

no moze faktycznie sie przyda mi tam wsio ryba kiedy :)))

Posted

[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/6956/imgp4267.jpg[/IMG]

Zawsze mi zwieje tan łobus mały! a taka miała pozę, jak moge sprostać Waszym oczekiwaniom jak ona sie boi flesza panicznie?

Posted

Miszka jestes cudna, mam nadzieje, ze mi wybaczysz offa, ale mamy 1000 zl dlugu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00[/url]

Posted

Niewiarygodne, ale był dzisiaj telefon od pani , która proponowała nam oddanie swojego psa, bo identycznie jak Miszka wyglada to może byśmy wzięli....Matko to juz drugi taki telefon w tym stylu. Jeszcze pewnie niejeden dziwak zadzwoni.

Posted

Roleczka gdybyś brała te psiaki, miałabys już trzy i wszystkie prawie identyczne.
To jest właśnie podejście człowieka do psa. Karmią, głaszczą i chętnie oddadzą.

Posted

Rozważna i romantyczna:loveu:
[quote name='kosu32']A kto ma inne zdanie w tym temacie, ze mną będzie mioał do czynienia !!! :mad:[/QUOTE]
I właśnie tak upadła demokracja:eviltong:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Cioteczki a ja prośbę mam - zmieńcie proszę emotkę w tytule na uśmiechniętą , bo co wchodzę na subskrypcje widzę smutną minkę i od razu mi serce zamiera że znowu coś się stało .[/QUOTE]

Mówisz i masz :)
Bardzo proszę - wyjątkowo się mi udało (tym razem) :)

Posted

[quote name='NiJaSe']buuuuuuahahahahahahahahahahahahaha na watku Miszki zaczal rzadzic despotyzm ;p , hehe Kosu z pala w reku jest bardzo wymowna ;p[/QUOTE]

Jestem POTWORNIE [B]STRASZNA !!!
[/B]

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Cioteczki a ja prośbę mam - zmieńcie proszę emotkę w tytule na uśmiechniętą , bo co wchodzę na subskrypcje widzę smutną minkę i od razu mi serce zamiera że znowu coś się stało .[/QUOTE]

o to , to ..... już dawno miałam to napisać buźka powinna być mega uśmiechnięta :):):)

Posted

kosu, wybaczysz mi OT, mam nadzieję...
Zbieramy pieniądze na DT dla Rudzi: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175250-Rudzia-piAE-kna-maA-a-sunia-mieszkajAE-ca-na-ulicy-zbiera-na-hotelik?p=13657381#post13657381[/URL]

Posted

Posłuchajcie - Jednocześnie mam prośbę i propozycje do wszystkich Tych Którzy pomagali w poszukiwaniach Miszki. Powysyłajmy do siebie zaproszenia na Dogo i się wymieńmy kontaktami (numer telefonu + prywatny adres mailowy + numer gg / skype itd.). Poprzeglądałam trochę wątku - ale to nie jest łatwe (wiadomo Dogo różnie działa). Mam już u siebie wypisanych Kilka osób (ich nicki z Dogo), ale boję się czy przypadkiem kogoś nie ominełam. Kolejność - przypadkowa-pisalam tak jak starczało mi Wolnego miejsca na kartce:

Divi Kraków
Rudzia-Bianca Myślenice
kasiulki W-wa
lilka_a Częstochowa
Kinia1984 Wołomin
Aga-33-76 Ząbki
tripti
oska1983 Łask
Ewa Marta W-wa
Kociabanda2 Jabłonna
Soema Sandomierz
NiJaSe W-wa
Agmarek Otwock
Sleepingbyday W-wa
Isadora7 W-wa
kaasik91 W-wa
Awit W-wa
tanitka W-wa
L / Olka W-wa
MRU, W-wa
gusia0106 W-wa
Livka Nieborowice
Nikus Nieborowice
figa33 W-wa
Tundra
Wrzesien-1 Konstancin Jeziorna
izzie1983 W-wa
Ubocze W-wa
emilak
Lulka W-wa

Jednym słowem BRYGADA na 102 !!! - no prawie jednym ...