Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania&Rudy']Dziewczyny, jeśli chodzi o Miszkę, to ja się w niej zakochałam, ale zanim zdążyłam ją zaadoptować pojawił się mój Rudy, ale śledzę jej losy i wesprę w miarę możliwości. Podajcie nr konta na prv, na razie deklaruję wpłatę jednorazową 50zł.
Czekam :)[/QUOTE]

O jeny !!!

Dziękujemy bardzo :multi:
Sprawdzę dzisiejsze posty i nowinki, by wieczorem zamieścic info na pierwszej stronie wątku.

[B][U][COLOR=black]Co do numeru konta - to udostępnie je jak zbierzemy deklaracje[/COLOR][/U][/B]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do tego czasu będę zaglądać i podnosić :)
sierota tylko, nie umiem banerka pobrać :placz: a czytałam już z 1000 instrukcji, ale będę próbować, co lepszego mam do roboty ;)

Posted

kliknij w lewym rogu 'panel Użytkownika"
potem edytuj sygnaturę

w innym oknie otwórz sobie stronkę z banerkiem
kliknij na niego prawym przyciskiem myszki i trzymaj przeciągając na okno które się pojawiło po tym jak kliknęłaś 'edytuj sygnaturę'
ja nie za abrdzo umiem tłumaczyć:oops:
(w razie czego pokażę Ci na żywo;))

Posted

no czekam na to "na żywo", czekam ;) tyle toreb napakowałam, że mój TZ dziś ledwo do garderoby się zmieścił ;) a że rano było, to odplątując się z kocyków dla schroniskowych psiaków, niezbyt parlamentarnych słów używał :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania&Rudy']no czekam na to "na żywo", czekam ;) tyle toreb napakowałam, że mój TZ dziś ledwo do garderoby się zmieścił ;) a że rano było, to odplątując się z kocyków dla schroniskowych psiaków, niezbyt parlamentarnych słów używał :evil_lol:[/QUOTE]

Ja w takich chwilach udaję że nie słyszę :cool1: od Kosu się nauczyłam :diabloti:
W jakiej dzielnicy mieszkasz? Bo widzę że obie z Otwocka jesteśmy ;)

Posted

No tyle czasu mnie nie było a tu takie zmiany :) bazarek z popierdułkam zbtobie w weekend będze miała chwile. Miszko rudzielcu trżymam za Ciebie mocno kciuki :)

Posted

No tyle czasu mnie nie było, a tu takie zmiany :) bazarek z popierdułkam zrobie w weekend będe miała chwile. Miszko rudzielcu trżymam za Ciebie mocno kciuki :)

Posted

[quote name='Ania&Rudy']no czekam na to "na żywo", czekam ;) tyle toreb napakowałam, że mój TZ dziś ledwo do garderoby się zmieścił ;) a że rano było, to odplątując się z kocyków dla schroniskowych psiaków, niezbyt parlamentarnych słów używał :evil_lol:[/QUOTE]

Dziś wieczorkiem może? Pasowało by wam?

Zapoznałyście już Rudego z Kiką i Bastkiem?:cool3:

Posted

a dziś ok 17?

sorry za off

dziewczyny z Otwocka, poznajecie tego psa?

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ok-warszawy-znaleziono-amstaffke-pilnie-potrzebny-dt-172762/[/url]

Posted

Wiesz co, ja jestem z Kamilą około 17.30 umówiona przy stadionie, więc może tam podjedziesz? Zabieram samochód mojemu chłopu, więc mogę te rzeczy wrzucić do bagażnika i tyle :)
pasi?

a suńki nie kojarzę :shake: z resztą tutaj dużo jest w okolicy, pewnie tyle co jorków, nie sposób spamiętać :(
do nas też się jeden w lato przybłąkał, a potem własciciel, zamiast zadzwonić, jak powieszaliśmy ogłoszenia, rozwalił nam furtkę i sobie pieska zabrał z powrotem :angryy:

Posted

[CENTER]No i nadszedł ten dzień -
zapraszam Cioteczki i Wujaszków na kartkowy
[B]bazarek dla Miszki[/B]
na razie tylko 4 ale dorabiam :lol:

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13432504#post13432504]Hand made kartki- dla Miszki strachulki do 16.11.09 ZAPRASZAMY - Dogomania Forum[/url]

np. taka

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/SvFrgMcAE7I/AAAAAAAAAuA/tZmukNTBEX8/s512/P1300639.JPG[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='lilk_a']i w żadnym przypadku nie spuszczajcie jej ze smyczy i najlepiej na dwóch parach szelek , nie na obroży ...Szurka z Celestynowa po przewiezieniu jej do DT uciekła , pilnujcie Miszki żeby też tego nie zrobiła ;)[/QUOTE]

lilka, która to jest szura? i czy sie znalazła?

Posted

No i nadszedł ten dzień -

[CENTER]zapraszam Cioteczki i Wujaszków na kartkowy
na razie tylko 4 ale dorabiam :lol:[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13432504#post13432504"]Hand made kartki- dla Miszki strachulki do 16.11.09 ZAPRASZAMY - Dogomania Forum[/URL][/CENTER]

[CENTER][B][U][COLOR=red]Rudzia - Bianca [/COLOR][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][B][U][COLOR=red]DZIĘKUJEMY PIĘKNIE !!![/COLOR][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][B][U][COLOR=red]ZAPRASZAMY WSZYSTKIE OSOBY NA BAZAREK !!! [/COLOR][/U][/B][/CENTER]

[CENTER]:multi::multi::multi:[/CENTER]

Posted

[quote name='sleepingbyday']lilka, która to jest szura? i czy sie znalazła?[/QUOTE]

[B][U]Link do wątku Szurki: [/U][/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/szurka-poszukiwana-blagamy-o-pomoc-w-poszukiwaniach-146446/[/URL]

Posted

[quote name='kosu32']No i nadszedł ten dzień -

[CENTER]zapraszam Cioteczki i Wujaszków na kartkowy
na razie tylko 4 ale dorabiam :lol:[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13432504#post13432504"]Hand made kartki- dla Miszki strachulki do 16.11.09 ZAPRASZAMY - Dogomania Forum[/URL][/CENTER]

[CENTER][B][U][COLOR=red]Rudzia - Bianca [/COLOR][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][B][U][COLOR=red]DZIĘKUJEMY PIĘKNIE !!![/COLOR][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][B][U][COLOR=red]ZAPRASZAMY WSZYSTKIE OSOBY NA BAZAREK !!! [/COLOR][/U][/B][/CENTER]

[CENTER]:multi::multi::multi:[/CENTER]

[/QUOTE]

Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu że pożyczyłam zdjęcie :cool3:

Posted

[quote name='sleepingbyday']szit! nie zaprenumeruję wątku, bo mam ponad 200, ale plis, daj mi znać, czy sie znajdzie, na pw. to ważne...[/QUOTE]

Dam znać - obiecuję.
Tylko oby się znalazła ...