Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki Ewa i Kinga były dzisiaj razem ze mną i Madzią na wybiegu z Marulką :loveu: Biała nie wiedziała do kogo ma iść, tyle tych cioć ją odwiedziło ^^ Pobiegała sobie i pośmiała się do nas :loveu: Prosimy o zdjęcia!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Cioteczki Ewa i Kinga były dzisiaj razem ze mną i Madzią na wybiegu z Marulką :loveu: Biała nie wiedziała do kogo ma iść, tyle tych cioć ją odwiedziło ^^ Pobiegała sobie i pośmiała się do nas :loveu: Prosimy o zdjęcia!!

Mary to jest królowa uśmiechu :loveu: :loveu: :loveu: na widok tylu znajomych Ciotek dostała autentycznej głupawki :eviltong:

Marylciu czy tylko my widzimy w tobie ta suuuuuuuuuper sunię ???

z uśmiechem od ucha do ucha :lol:

Posted

[quote name='Cambel']Widzę obdzieranie kłaczków było... :loveu:

quote]

praca zespołowa ,ze tak powiem ;)
bo obedrzeć Marylasa z zimowiej szaty to trzeba kilka osób do roboty :p

Posted

ewatr napisał(a):
Cambel napisał(a):
Widzę obdzieranie kłaczków było... :loveu:

praca zespołowa ,ze tak powiem ;)
bo obedrzeć Marylasa z zimowiej szaty to trzeba kilka osób do roboty :p

No ma tej sierści :loveu: Faktycznie, trochę pracy trzeba... Ale potem fajno tak. ;)

Posted

[quote name='psiulka']Matko, to naprawę ja? :roflt: :roflt:

no przecież Cię nie widać :eviltong: Ciiiiiiiiiiii nikt nie pozna ;)

a to Marylcia na tle klatek ..........niestety :placz:

Posted

Ewa, jesli Marylka meczy sie w zimowym futrze, to trzeba jej podac NNKT.
Moja Kostaryka tak chodzila w zimowym kozuchu, jak powiedzial dr Komorowski, niestety za pozno sie dowiedzialam o tych nienasyconych kwasach tluszczowych i zostal tylko fryzjer :wink:

A te boksy w Kundelku to takie piekne sa, gdzie tam mieleckim boksom do nich :look3:

Posted

[quote name='Ulka18']Ewa, jesli Marylka meczy sie w zimowym futrze, to trzeba jej podac NNKT.
Moja Kostaryka tak chodzila w zimowym kozuchu, jak powiedzial dr Komorowski, niestety za pozno sie dowiedzialam o tych nienasyconych kwasach tluszczowych i zostal tylko fryzjer :wink:

A te boksy w Kundelku to takie piekne sa, gdzie tam mieleckim boksom do nich :look3:

dzięki za podpowiedz :loveu: z tymi kwasami - dopytam tu na miejscu jeszcze co i jak .......my Marylaska skubiemy co kilka dni i nie jest tak zle ale faktycznie jeszcze do tej pory nie wymieniła całego futra na letnie :shake:

A boksy i nie tylko one to faktycznie sa porządne bo maja rownież drugie tyle w budynku i tam psiaki śpią na paletach i kocach ..........ale jednak to nie dom i nie panskie łóżeczko :eviltong:

Posted

[quote name='matinestka']Truskawkowa Polarna na pierwszą:bluepaw:uciekaj bo Cie oskubią do reszty :evltong:...a tak na marginesie to powinna to być juz Wiśniowa Maryla:eviltong:

:bluepaw:
A czemu Wiśniowa? :evil_lol: Zajada sie po cichu wiśniami? :evil_lol:

Bry Marylciu :p

Ciociu Beato - dziekujemy za Allegro :multi:

Posted

[quote name='ewatr']dzięki za podpowiedz :loveu: z tymi kwasami - dopytam tu na miejscu jeszcze co i jak .......my Marylaska skubiemy co kilka dni i nie jest tak zle ale faktycznie jeszcze do tej pory nie wymieniła całego futra na letnie :shake:
Dr Komorowski mowil, ze duzo psow sie meczy w tym roku, bo zima byla lagodna i nie bylo duzej roznicy temperatur i nie bylo bodzca do zrzucenia zimowych futer.
Te kwasy NNKT mozna w kazdym zoologicznych kupic np. Gammolen.

Moja Kostaryka jest jak nowo narodzona po tym fryzjerze. Marylce na pewno tez jest goraco.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dr Komorowski mowil, ze duzo psow sie meczy w tym roku, bo zima byla lagodna i nie bylo duzej roznicy temperatur i nie bylo bodzca do zrzucenia zimowych futer.
Te kwasy NNKT mozna w kazdym zoologicznych kupic np. Gammolen.

Moja Kostaryka jest jak nowo narodzona po tym fryzjerze. Marylce na pewno tez jest goraco.

zaraz zakupimy :lol: bo sie własnie wybieram do sklepu i do weta a ile to sie tego daje psiakowi ? od wagi zależy?

Posted

Ewa,
kazdy preparat ma inne stosowanie, ale chyba trzeba podawac wg wagi. Na pewno bedzie napisane na opakowaniu.
A Marylasek to pod 40tke chyba podchodzi, co nie :cool3:
Slusznej budowy jest kobitka jak ciotki ja kochajace :loveu:

Posted

[quote name='Ulka18']
A Marylasek to pod 40tke chyba podchodzi, co nie :cool3:
Slusznej budowy jest kobitka jak ciotki ja kochajace :loveu:

A naści :eviltong: ze 35-37 bedzie laseczka miała na bank ........
jak to mówią jaki pan taki kram :evil_lol: ;)