psiulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cioteczki Ewa i Kinga były dzisiaj razem ze mną i Madzią na wybiegu z Marulką :loveu: Biała nie wiedziała do kogo ma iść, tyle tych cioć ją odwiedziło ^^ Pobiegała sobie i pośmiała się do nas :loveu: Prosimy o zdjęcia!! Quote
ewatr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='psiulka']Cioteczki Ewa i Kinga były dzisiaj razem ze mną i Madzią na wybiegu z Marulką :loveu: Biała nie wiedziała do kogo ma iść, tyle tych cioć ją odwiedziło ^^ Pobiegała sobie i pośmiała się do nas :loveu: Prosimy o zdjęcia!! Mary to jest królowa uśmiechu :loveu: :loveu: :loveu: na widok tylu znajomych Ciotek dostała autentycznej głupawki :eviltong: Marylciu czy tylko my widzimy w tobie ta suuuuuuuuuper sunię ??? z uśmiechem od ucha do ucha :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://images23.fotosik.pl/20/3149e8b793b20b67.jpg Widzę obdzieranie kłaczków było... :loveu: Marylkooo, gdzie Twój Domek? Quote
ewatr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Cambel']Widzę obdzieranie kłaczków było... :loveu: quote] praca zespołowa ,ze tak powiem ;) bo obedrzeć Marylasa z zimowiej szaty to trzeba kilka osób do roboty :p Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ewatr napisał(a):Cambel napisał(a):Widzę obdzieranie kłaczków było... :loveu: praca zespołowa ,ze tak powiem ;) bo obedrzeć Marylasa z zimowiej szaty to trzeba kilka osób do roboty :p No ma tej sierści :loveu: Faktycznie, trochę pracy trzeba... Ale potem fajno tak. ;) Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='ewatr'] Matko, to naprawę ja? :roflt: :roflt: Marylka po domek hops!! Quote
ewatr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='psiulka']Matko, to naprawę ja? :roflt: :roflt: no przecież Cię nie widać :eviltong: Ciiiiiiiiiiii nikt nie pozna ;) a to Marylcia na tle klatek ..........niestety :placz: Quote
Ulka18 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Ewa, jesli Marylka meczy sie w zimowym futrze, to trzeba jej podac NNKT. Moja Kostaryka tak chodzila w zimowym kozuchu, jak powiedzial dr Komorowski, niestety za pozno sie dowiedzialam o tych nienasyconych kwasach tluszczowych i zostal tylko fryzjer :wink: A te boksy w Kundelku to takie piekne sa, gdzie tam mieleckim boksom do nich :look3: Quote
ewatr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Ulka18']Ewa, jesli Marylka meczy sie w zimowym futrze, to trzeba jej podac NNKT. Moja Kostaryka tak chodzila w zimowym kozuchu, jak powiedzial dr Komorowski, niestety za pozno sie dowiedzialam o tych nienasyconych kwasach tluszczowych i zostal tylko fryzjer :wink: A te boksy w Kundelku to takie piekne sa, gdzie tam mieleckim boksom do nich :look3: dzięki za podpowiedz :loveu: z tymi kwasami - dopytam tu na miejscu jeszcze co i jak .......my Marylaska skubiemy co kilka dni i nie jest tak zle ale faktycznie jeszcze do tej pory nie wymieniła całego futra na letnie :shake: A boksy i nie tylko one to faktycznie sa porządne bo maja rownież drugie tyle w budynku i tam psiaki śpią na paletach i kocach ..........ale jednak to nie dom i nie panskie łóżeczko :eviltong: Quote
matinestka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Truskawkowa Polarna na pierwszą:bluepaw:uciekaj bo Cie oskubią do reszty :evltong:...a tak na marginesie to powinna to być juz Wiśniowa Maryla:eviltong: :bluepaw: Quote
Beata J. Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Najpiękniejsza Królowa ponownie na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=214084727 Quote
g_o_n_i_a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='matinestka']Truskawkowa Polarna na pierwszą:bluepaw:uciekaj bo Cie oskubią do reszty :evltong:...a tak na marginesie to powinna to być juz Wiśniowa Maryla:eviltong: :bluepaw: A czemu Wiśniowa? :evil_lol: Zajada sie po cichu wiśniami? :evil_lol: Bry Marylciu :p Ciociu Beato - dziekujemy za Allegro :multi: Quote
Ulka18 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='ewatr']dzięki za podpowiedz :loveu: z tymi kwasami - dopytam tu na miejscu jeszcze co i jak .......my Marylaska skubiemy co kilka dni i nie jest tak zle ale faktycznie jeszcze do tej pory nie wymieniła całego futra na letnie :shake: Dr Komorowski mowil, ze duzo psow sie meczy w tym roku, bo zima byla lagodna i nie bylo duzej roznicy temperatur i nie bylo bodzca do zrzucenia zimowych futer. Te kwasy NNKT mozna w kazdym zoologicznych kupic np. Gammolen. Moja Kostaryka jest jak nowo narodzona po tym fryzjerze. Marylce na pewno tez jest goraco. Quote
ewatr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ulka18 napisał(a):Dr Komorowski mowil, ze duzo psow sie meczy w tym roku, bo zima byla lagodna i nie bylo duzej roznicy temperatur i nie bylo bodzca do zrzucenia zimowych futer. Te kwasy NNKT mozna w kazdym zoologicznych kupic np. Gammolen. Moja Kostaryka jest jak nowo narodzona po tym fryzjerze. Marylce na pewno tez jest goraco. zaraz zakupimy :lol: bo sie własnie wybieram do sklepu i do weta a ile to sie tego daje psiakowi ? od wagi zależy? Quote
Ulka18 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ewa, kazdy preparat ma inne stosowanie, ale chyba trzeba podawac wg wagi. Na pewno bedzie napisane na opakowaniu. A Marylasek to pod 40tke chyba podchodzi, co nie :cool3: Slusznej budowy jest kobitka jak ciotki ja kochajace :loveu: Quote
ewatr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Ulka18'] A Marylasek to pod 40tke chyba podchodzi, co nie :cool3: Slusznej budowy jest kobitka jak ciotki ja kochajace :loveu: A naści :eviltong: ze 35-37 bedzie laseczka miała na bank ........ jak to mówią jaki pan taki kram :evil_lol: ;) Quote
ewatr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Beata J.']Najpiękniejsza Królowa ponownie na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=214084727 Beatko :loveu: ma prosbe jakbyś zmieniła na aukcji maila do mnie bo mam nowego i lepiej mi chodzi [email protected] Quote
matinestka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Marylas na pierwsza:)prosto z miejsca pachnącej wiśni:eviltong: hahaha:bluepaw: Quote
Recommended Posts