Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matinestka']Truskawa no no..i Masterka zaczeła podrywac...lepiej uważaj bo Dolorcia i Gonia Ci da:eviltong: hihihi

Maryla czeka !!!!!!

:bluepaw:[/quote]
Prędzej Doloreska niż gonia :evil_lol: :evil_lol: Bo ja widze, ze ona z czasem zaczela go identycznie traktować jak Honorcia :evil_lol: A mi sie tak nie zdarzylo wyrażać wobec niego zazdrości jak ONE ;-)

[quote name='k_c']Mary przecież ty masz swojego przystojniaka w boksie :evil_lol: :eviltong:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I to jedynego w swoim rodzaju!!

Posted

[quote name='k_c']Mary przecież ty masz swojego przystojniaka w boksie :evil_lol: :eviltong:[/quote]

Mary chyba o tym zapomina...ciekawe dlaczego????:evil_lol::evil_lol::eviltong:
:bluepaw:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Prędzej Doloreska niż gonia :evil_lol: :evil_lol: Bo ja widze, ze ona z czasem zaczela go identycznie traktować jak Honorcia :evil_lol: A mi sie tak nie zdarzylo wyrażać wobec niego zazdrości jak ONE ;-)

[/quote]

ha ha ..biedny Master..tyle kobit wokól niego...a on Bida musi się z nimi wszystkim użerać

a jak Gonia wyraża swą zazdrośc o masterka???:eviltong:bo jak narazie to ja wiem jak to słownie robi:eviltong: hihihi

Posted

[quote name='matinestka']ha ha ..biedny Master..tyle kobit wokól niego...a on Bida musi się z nimi wszystkim użerać

a jak Gonia wyraża swą zazdrośc o masterka???:eviltong:bo jak narazie to ja wiem jak to słownie robi:eviltong: hihihi
A najlepsze jest to, ze Dolores praktycznie tak samo sie zachowuje jak Honorcia. Nawet biegac sie jej nie chce za nim tylko czai sie i skacze na niego jak on biega z goopawką :evil_lol:

Cii o zazdrości do Masterka to na Masterkowym wąteczku.
Tutaj rządzi Królowa Truskawek :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Cii o zazdrości do Masterka to na Masterkowym wąteczku.
Tutaj rządzi Królowa Truskawek :loveu:[/quote]

no jasne...tylko ze cała ta dyskusja toprzez Truskawkową Królową oo!! było podrywać Masterka???:eviltong:

Posted

[quote name='matinestka']no jasne...tylko ze cała ta dyskusja toprzez Truskawkową Królową oo!! było podrywać Masterka???:eviltong:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Truskawkowa to Krolowa :p , ma prawo podrywać Mastusia przystojniaka :loveu:

Posted

a ja tu moze małe dochodzenie zrobie :eviltong: kto tu kogo podrywa ?

bo jak mnie wzrok nie myli to Marylas siedział zamkniety na wybiegu a Masterk go podrywał :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Truskawkowa to Krolowa :p , ma prawo podrywać Mastusia przystojniaka :loveu:[/quote]
Królowa Królową:eviltong:ale żeby taka flirciara z niej była?????:evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']a ja tu moze małe dochodzenie zrobie :eviltong: kto tu kogo podrywa ?

bo jak mnie wzrok nie myli to Marylas siedział zamkniety na wybiegu a Masterk go podrywał :evil_lol:

[/quote]

ta ...wiadomo było że Mama weźmie w obroty Bide Masterka...zawsze wszystko spada na niego:shake: :evil_lol::evil_lol:no no:)

to moze zostańmy przy kompromisie iż podrywali się nawzajem oo:D:loveu:

Posted

[quote name='matinestka']ta ...wiadomo było że Mama weźmie w obroty Bide Masterka...zawsze wszystko spada na niego:shake: :evil_lol::evil_lol:no no:)

to moze zostańmy przy kompromisie iż podrywali się nawzajem oo:D:loveu:

ja to to starsze pokolenie jestem i dla mnie zawsze to lepiej wyglada jak facet podrywa kobitke a nie odwrotnie :diabloti:
dlatego tak jej bronie ;) w koncu to leciwa Królowa jest !!!

Posted

[quote name='ewatr']ja to to starsze pokolenie jestem i dla mnie zawsze to lepiej wyglada jak facet podrywa kobitke a nie odwrotnie :diabloti:
dlatego tak jej bronie ;) w koncu to leciwa Królowa jest !!![/quote]

może ilepiej...ale teraz takie czasy Mamuś ze Wszyscy mogą robić wszystko:eviltong:
AVE RóWNOUPRAWNIENIE!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:buahahahhahahahha

Posted

[quote name='ewatr']a ja tu moze małe dochodzenie zrobie :eviltong: kto tu kogo podrywa ?

Nie, nie, nie!
Przeciez oboje byli na wybiegach. Płot ich dzielił, a ten cichy podryw przerwala im Doloreska :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Nie, nie, nie!
Przeciez oboje byli na wybiegach. Płot ich dzielił, a ten cichy podryw przerwala im Doloreska :evil_lol:[/quote]

no dobra przekonałaś mnie :evil_lol: oboje winni :mad:

Posted

Biedna Marylka, tak dlugo juz czeka.

Ewa, a moze by Marysie dac do 'Mojego Psa'? Niewidomy mielecki Logo bedzie w sierpniowym wydaniu, moze w kolejnym pojawialaby sie Marylka.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Biedna Marylka, tak dlugo juz czeka.

Ewa, a moze by Marysie dac do 'Mojego Psa'? Niewidomy mielecki Logo bedzie w sierpniowym wydaniu, moze w kolejnym pojawialaby sie Marylka.

juz z Gonia rozpatrujemy obcję Mary w Moim Psie na wrzesień :lol:

Posted

A ja sie zastanawiam czy Marylaska przypadkiem nie byla juz w Moim Psie... :hmmmm:

EDIT

A jednak jej nie bylo, wiec nie widze problemu podeslac ja razem z Gronislawem na wrzesien.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A ja sie zastanawiam czy Marylaska przypadkiem nie byla juz w Moim Psie... :hmmmm:

EDIT

A jednak jej nie bylo, wiec nie widze problemu podeslac ja razem z Gronislawem na wrzesien.

czyli Marylasek pomaszeruje do gazety ogolnopolskiej :multi: