ewatr Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Mary Jane wita się z Masterem :loveu: Mary lubi coraz wiecej psiaków --wyrabia sie :evil_lol: Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Truskawa no no..i Masterka zaczeła podrywac...lepiej uważaj bo Dolorcia i Gonia Ci da:eviltong: hihihi Maryla czeka !!!!!! :bluepaw: Quote
k_c Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mary przecież ty masz swojego przystojniaka w boksie :evil_lol: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='matinestka']Truskawa no no..i Masterka zaczeła podrywac...lepiej uważaj bo Dolorcia i Gonia Ci da:eviltong: hihihi Maryla czeka !!!!!! :bluepaw:[/quote] Prędzej Doloreska niż gonia :evil_lol: :evil_lol: Bo ja widze, ze ona z czasem zaczela go identycznie traktować jak Honorcia :evil_lol: A mi sie tak nie zdarzylo wyrażać wobec niego zazdrości jak ONE ;-) [quote name='k_c']Mary przecież ty masz swojego przystojniaka w boksie :evil_lol: :eviltong:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to jedynego w swoim rodzaju!! Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='k_c']Mary przecież ty masz swojego przystojniaka w boksie :evil_lol: :eviltong:[/quote] Mary chyba o tym zapomina...ciekawe dlaczego????:evil_lol::evil_lol::eviltong: :bluepaw: Quote
Aga_Mazury Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mary śliczności....a TY nadal tkwisz na PWP i w schronisku....echhh..co jest Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Prędzej Doloreska niż gonia :evil_lol: :evil_lol: Bo ja widze, ze ona z czasem zaczela go identycznie traktować jak Honorcia :evil_lol: A mi sie tak nie zdarzylo wyrażać wobec niego zazdrości jak ONE ;-) [/quote] ha ha ..biedny Master..tyle kobit wokól niego...a on Bida musi się z nimi wszystkim użerać a jak Gonia wyraża swą zazdrośc o masterka???:eviltong:bo jak narazie to ja wiem jak to słownie robi:eviltong: hihihi :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='matinestka']ha ha ..biedny Master..tyle kobit wokól niego...a on Bida musi się z nimi wszystkim użerać a jak Gonia wyraża swą zazdrośc o masterka???:eviltong:bo jak narazie to ja wiem jak to słownie robi:eviltong: hihihi :bluepaw:[/quote] A najlepsze jest to, ze Dolores praktycznie tak samo sie zachowuje jak Honorcia. Nawet biegac sie jej nie chce za nim tylko czai sie i skacze na niego jak on biega z goopawką :evil_lol: Cii o zazdrości do Masterka to na Masterkowym wąteczku. Tutaj rządzi Królowa Truskawek :loveu: Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Cii o zazdrości do Masterka to na Masterkowym wąteczku. Tutaj rządzi Królowa Truskawek :loveu:[/quote] no jasne...tylko ze cała ta dyskusja toprzez Truskawkową Królową oo!! było podrywać Masterka???:eviltong: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='matinestka']no jasne...tylko ze cała ta dyskusja toprzez Truskawkową Królową oo!! było podrywać Masterka???:eviltong: :bluepaw:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Truskawkowa to Krolowa :p , ma prawo podrywać Mastusia przystojniaka :loveu: Quote
ewatr Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a ja tu moze małe dochodzenie zrobie :eviltong: kto tu kogo podrywa ? bo jak mnie wzrok nie myli to Marylas siedział zamkniety na wybiegu a Masterk go podrywał :evil_lol: Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Truskawkowa to Krolowa :p , ma prawo podrywać Mastusia przystojniaka :loveu:[/quote] Królowa Królową:eviltong:ale żeby taka flirciara z niej była?????:evil_lol: :bluepaw: Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ewatr']a ja tu moze małe dochodzenie zrobie :eviltong: kto tu kogo podrywa ? bo jak mnie wzrok nie myli to Marylas siedział zamkniety na wybiegu a Masterk go podrywał :evil_lol: [/quote] ta ...wiadomo było że Mama weźmie w obroty Bide Masterka...zawsze wszystko spada na niego:shake: :evil_lol::evil_lol:no no:) to moze zostańmy przy kompromisie iż podrywali się nawzajem oo:D:loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='matinestka']ta ...wiadomo było że Mama weźmie w obroty Bide Masterka...zawsze wszystko spada na niego:shake: :evil_lol::evil_lol:no no:) to moze zostańmy przy kompromisie iż podrywali się nawzajem oo:D:loveu: :bluepaw:[/quote] ja to to starsze pokolenie jestem i dla mnie zawsze to lepiej wyglada jak facet podrywa kobitke a nie odwrotnie :diabloti: dlatego tak jej bronie ;) w koncu to leciwa Królowa jest !!! Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ewatr']ja to to starsze pokolenie jestem i dla mnie zawsze to lepiej wyglada jak facet podrywa kobitke a nie odwrotnie :diabloti: dlatego tak jej bronie ;) w koncu to leciwa Królowa jest !!![/quote] może ilepiej...ale teraz takie czasy Mamuś ze Wszyscy mogą robić wszystko:eviltong: AVE RóWNOUPRAWNIENIE!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:buahahahhahahahha :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ewatr']a ja tu moze małe dochodzenie zrobie :eviltong: kto tu kogo podrywa ? bo jak mnie wzrok nie myli to Marylas siedział zamkniety na wybiegu a Masterk go podrywał :evil_lol: Nie, nie, nie! Przeciez oboje byli na wybiegach. Płot ich dzielił, a ten cichy podryw przerwala im Doloreska :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Nie, nie, nie! Przeciez oboje byli na wybiegach. Płot ich dzielił, a ten cichy podryw przerwala im Doloreska :evil_lol:[/quote] no dobra przekonałaś mnie :evil_lol: oboje winni :mad: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hop hop! Marylasku.. biel od niej bije aż razi :loveu: :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Biedna Marylka, tak dlugo juz czeka. Ewa, a moze by Marysie dac do 'Mojego Psa'? Niewidomy mielecki Logo bedzie w sierpniowym wydaniu, moze w kolejnym pojawialaby sie Marylka. Quote
ewatr Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ulka18 napisał(a):Biedna Marylka, tak dlugo juz czeka. Ewa, a moze by Marysie dac do 'Mojego Psa'? Niewidomy mielecki Logo bedzie w sierpniowym wydaniu, moze w kolejnym pojawialaby sie Marylka. juz z Gonia rozpatrujemy obcję Mary w Moim Psie na wrzesień :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 A ja sie zastanawiam czy Marylaska przypadkiem nie byla juz w Moim Psie... :hmmmm: EDIT A jednak jej nie bylo, wiec nie widze problemu podeslac ja razem z Gronislawem na wrzesien. Quote
ewatr Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A ja sie zastanawiam czy Marylaska przypadkiem nie byla juz w Moim Psie... :hmmmm: EDIT A jednak jej nie bylo, wiec nie widze problemu podeslac ja razem z Gronislawem na wrzesien. czyli Marylasek pomaszeruje do gazety ogolnopolskiej :multi: Quote
Recommended Posts