ewatr Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Krolowa , gwiazda ..........a domu nima :shake: Quote
Ulka18 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Ewa, czy ten zabieg na nózce Marylki jest juz wyznaczony? Czy jednak nie ma koniecznosci jego przeprowadzenia? Quote
ewatr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, czy ten zabieg na nózce Marylki jest juz wyznaczony? Czy jednak nie ma koniecznosci jego przeprowadzenia? U nas w tym momencie ogromny tłum psów i kotów sie robi , juz jest dobrze ponad normę i nie ma mozliwosci izolowania Mary przez tydzien -dwa w dobrych warunkach ...........i jeszcze te upały nie sprzyjają gojeniu sie ran i rekonwalwscencji ! Dlatego szefowa po uzgodnieniu z wetka ustaliła ze ewentualna operacja odbyła by sie na jesieni - nie ma natychmastowej koniecznosci robienia zabiegu / zastanawiaja sie nadal czy to wogole ruszac jak to nie złośliwe i nie rosnie zbyt szybko / ............... na ten moment czekamy cierpliwie co dalej ! Quote
psiulka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jak Ewa już wyzdrowieje to musi zrobić sesję zdjęciową swojej ulubienicy, no nie? :loveu: Quote
ewatr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='psiulka']Jak Ewa już wyzdrowieje to musi zrobić sesję zdjęciową swojej ulubienicy, no nie? :loveu: no tak ;) :p Quote
g_o_n_i_a Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ewatr napisał(a):no tak ;) :p Mamuś, a mogę się wcisnać na Waszą randkę z Mary Jane? :lol: Quote
ewatr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mamuś, a mogę się wcisnać na Waszą randkę z Mary Jane? :lol: ale pytanie :p a jak myslisz kto bedzie te zdjęcia robił ???;) :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ewatr napisał(a):ale pytanie :p a jak myslisz kto bedzie te zdjęcia robił ???;) :eviltong: :bigcool: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Marulka tak smutno wyglada za kratami, nie ten pies :( Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ewa i Gonia były z Marulką, ja w tym czasie byłam u Karusi także Ewcia powinna wstawić zdjęcia ;-) Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Marulka tak smutno wyglada za kratami, nie ten pies :( masz rację Mary za kratami wyglada rozpaczliwie :placz: tak prosi zeby z nia wyjsc na wybieg ........... sztura kraty nosem i wogole denerwuje sie jak to nie jest natychmiast :razz: Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nareszcie mnie wzięły niedobre na ten wybieg ..... wreszcie jest normalnie czyli pychol usmiechnięty :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 O to jest własnie Marylcia jaką znam :loveu: Quote
matinestka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Polarna Truskawo!!!!ten Twó jCzłowiek to chyba zabładził gdzieś po drodze do Ciebie......coś długo ta burza i zawieja trwa.... :( :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://images25.fotosik.pl/19/f062d295a9355ab6.jpg Jaki piękny pychol.... :loveu: Hopaj Mary ! Quote
Recommended Posts