Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patrze na te zdjecia, patrze.....gdyby Marylka miala inne zęby, to na pewno mialaby juz domek...a tak to zniszczone nosówka zęby dodaja jej niestety lat ...straszna szkoda :placz: tak piękna, snieżnobiała sunieczka :loveu:

Posted

[quote name='psiulka']Oj Mary nie chciała się z psiulką przywitac :P

HOPSA! :multi:

bo Psiulka za rzadko Królową odwiedza ;)

a Królowa swoje prawa ma :eviltong:

Aga ja juz nie wiem sa chyba jakieś zaklęte psy
których mimo bezsprzeczej urody i dobrego charakteru nikt nie wybiera :shake:
Marylka była przeciez lubiana w Mielcu i jest autentycznie lubiana u nas w Kundelku przez pracowników i wolontariuszy .......jest śliczna
/no bo chyba co do tego to juz nikt nie ma wątpliwosci? /

i nikt jej nie wybiera :-(

i to Erka nie dlatego ,ze nie wydajemy psów przez posredników
bo siedziała w Mielcu 4 lata i jakoś tez nikt jej nie wypatrzył :shake:
gdyby znalazł sie dom dla Mary -taki który by sie nia autentycznie zaintresował tobym osobiscie wiozła ja przez cała Polske ...........

Posted

Marylaska to taka fajna i zabawowa suczka , mimo wieku ma takie zagrania jak szczeniak - jak zacznie sie wygłupiac i fikołki robic to można pęc ze smiechu :evil_lol:

wczoraj dała nam pokaz na wybiegu - chyba tak sie ucieszyła z odwiedzin mojej latorosli ktory juz chwile Marylki nie widział i chciała sie przed nim popisac co zreszta sie jej udało :lol: :lol: :lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Marylasie!! :multi:
Czy gonia ma możliwość umówienia się z Tobą na randeczkę w sobote? Moze uda sie lustrzanke zalatwic to Marylas bedzie mial czudną sesyjke :p

o widze ,ze tu sie juz umawiaja bezemnie ;)

ale co tam przeżyje :lol:

Posted

Oj, dziewczyny prawda to okrutna....mam zaległości na dogo, na allegro... Sezon turystyczny się zaczął, wszyscy myślą o wakacjach, no to muszę spełnić ich marzenia, żeby mieli same miłe wspomnienia ( ale rym badziewny mi wyszedł :evil_lol: ) Tak czy siak urobiona jestem, bo zapierd.... taki, że taczek nie ma kiedy załadować NORMALNIE NO!

Posted

Beata J. napisał(a):
Oj, dziewczyny prawda to okrutna....mam zaległości na dogo, na allegro... Sezon turystyczny się zaczął, wszyscy myślą o wakacjach, no to muszę spełnić ich marzenia, żeby mieli same miłe wspomnienia ( ale rym badziewny mi wyszedł :evil_lol: ) Tak czy siak urobiona jestem, bo zapierd.... taki, że taczek nie ma kiedy załadować NORMALNIE NO!

spoko Cioteczko każdy czasem tak ma :evil_lol: grunt zeby wrócic i robic swoje ;)