anita_happy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 wysłałam wasz watek z pieskami do ludzi, kt pytali o naszego DORO owczarek niemiecki /taki dobry mix/ żałuję, ze dziewczyny zdjeły ogłoszenia DORO z afiszu..bo telefonów było duzo.. na konto DORO poszły juz 4 psy!!!! mam domek dla owczarka niemieckiego /szczylek, podrostek/ jak m panstwo nie odpowiedzą odn 3 latka, kt podesłałm...to sie odzywamm do was Quote
erka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Anita_happy, oczywiście podsyłaj , co masz , bo u nas psiaków dostatek. Jeżeli chodzi o mixa ON-ka, to mamy jeszcze 3-letnią , bardzo fajną sunię na dt w Katowicach. A to prośba o pomoc, jaką dostałam ze Starachowic. [CENTER][B][FONT=Times New Roman]APEL DO LUDZI Z DOBRYM SERDUSZKIEM.[/FONT][/B][/CENTER] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W zimie została znaleziona w śniegu suczka z dopiero co urodzonymi małymi szczeniakami. Na szczęście udało się je uratować. Pieski urosły i pilnie poszukują nowego domu. Niestety my nie możemy ich zatrzymać ponieważ mamy już kilka psiaków. Bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu nowych domów by maluchy nie spędziły reszty życia w schronisku, tylko przez bezmyślność ludzi, którzy porzucili bezbronną suczkę w ciąży. Domu szuka również matka szczeniąt. Jest bardzo przyjazną i spokojną suczką jednak nadal ma smutne oczy. Pomóżcie je uratować.[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Szczeniąt jest pięć. Są przeurocze. Trzy suczki i dwa pieski. Suczka ma około 3 lat i wabi się Mała.[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Prosimy o pomoc wszystkich ludzi, którym nie jest obojętny los tych bezbronnych zwierzaków.[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Możliwy transport lub pomoc w transporcie.[/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]KONTAKT : Nr Tel. 505 – 719 – 082 e-mail : [/SIZE][/FONT][EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/EMAIL][/B] Quote
erka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Andzia69 wsatwi zdjęcia , jakie dostałam, bo jakos nie mogę. Quote
andzia69 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='erka']Andzia69 wsatwi zdjęcia , jakie dostałam, bo jakos nie mogę.[/QUOTE] maluszki [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3341/maluchyb.jpg[/IMG] mamusia [IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3805/maman.jpg[/IMG] czyli sądząc po mamusi będą raczej małymi psiakami...ale biorąc pod uwagę jaka wielka jest sunia od Moli u Maady może być różnie;) Quote
divia_gg Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No ale dogami raczej sie nie stana;) Powoiedzcie ze mam racje, bo juz nic pewnego nie jest;) Wiec idac średnią, to takie max do kolana. Fajniusie, ale takie...kundelkowe. Tak zawodowo kundelkowe. Quote
erka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Sunia jest przed kolano, prosiłam o więcej zdjęć. Divia_gg, przecież prawie wszystkie, które ogłaszamy, to kundelkowe:). Quote
divia_gg Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [QUOTE] Divia_gg, przecież prawie wszystkie, które ogłaszamy, to kundelkowe[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG].[/QUOTE] Wiem Erko, ale te jakos...bardziej kundelkowe. Nie mowie ze brzydkie bo ja akurat jestem fanka kundelkow. A suczka to juz w ogole moj typ. Ale te tak jakos wybitnie takie wlasnie;) Quote
Maada Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zgadzam się z divią.. nijak się ich nie da podciągnąć pod jakąś nobliwą rasę ;) Ale po doswiadczeniach z Moli, która byla opisywana jako jamniczkowata albo ratlerkowata wręcz to lepiej się na jakiekolwiek podciągania nie kusić ;) Bo Mika to sznaucerek jak się patrzy i przez ten tydzień urosła już chyba z 2 cm. Ale.. good news! (odpukać oczywiście).. w czwartek wiozę ją do DS!!!! Andzia, chętna na Mikę jest z Allegro, bardzo Ci dziękuję za ogloszenie - proszę Cię podaj mi link do oferty. Quote
Maada Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 I tak sobie myślę, że one tez moga byc po 2 ojcach a w każdym razie z tych jaśniejszych wyrosnie coś kompletnie innego niż z tych ciemniejszych.. Quote
divia_gg Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zapraszam na bazarek na Albinke...Kazdy grosik sie liczy, wiec goraco zapraszam i do zakupow i do podnoszenia: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182739-Psiakowo-rA-A-nistowo-Na-AlbinkAE-psiego-AnioA-ka-Potrzeba-ok-5000-zA-by-mogA-a-A-yAE?p=14382148#post14382148[/URL] Quote
ewelinka_m Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Miałam trochę problemów z komputerem...i kilka dni byłam bez niego... ale Guciowi jutro nową serię strzelę na krakowskie strony ;) Quote
MartynaP Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 czy szczeniaki z pierwszej strony aktualnie szukaja domow??? szukam szczeniaka docelowo małego Quote
divia_gg Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wszystkie aktualne sa ja najbardziej. Moze tylko Mika od Maady nie bardzo, ale to jutro bedzie wiadomo, bo Maada cos o DS wspominala... Quote
MartynaP Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='divia_gg']Wszystkie aktualne sa ja najbardziej. Moze tylko Mika od Maady nie bardzo, ale to jutro bedzie wiadomo, bo Maada cos o DS wspominala...[/QUOTE] aha wiekszosc tych ktore wydaja mi sie małe posłaąłm pani szukajacej psa Quote
erka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ewelinko_m, jeżeli będziesz robiła Guciowi, to może od razu napisz, że dom z ogrodem, ale oczywiście nie do budy. I może krótką historię ,że szczeniak bezdomnej suni, że ją zabrali z rodzeństwem, a on uciekł w pola i był tam sam kilka dni przerażony, dlatego teraz jest troche lękliwy jeszcze ,że potrzebuje spokojnego miejsca, bez małych dzieci, których sie boi. Najlepiej by było, gdyby było towarzystwo drugiego psa. W domu Gucio jest misiem przytulakiem, zachowuje czystośc , juz wogóle nie załatwia sie w domu, nie niszczy, jest bardzo spokojny i cichy. Quote
andzia69 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='erka'] W domu Gucio jest misiem przytulakiem, zachowuje czystośc , juz wogóle nie załatwia sie w domu, nie niszczy, jest bardzo spokojny i cichy.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczególnie wieczorem:diabloti: Quote
erka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ojoj, no rzeczywiśćie, Gucio cały dzień jest cichutką trusią, a wieczorem, jak już jest cisza za oknem, to zaczyna harce z moimi psami.:eviltong: Quote
erka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Wczoraj byłam w odwiedzinach u Albiego, bo mieszka teraz niedaleko mnie. Wszystko w porządku, teraz ma na imie Fred, ma do towarzystwa 6-letnia suczkę ,wysterylizowaną, która bardzo mu matkuje:). Tak go pilnuje ,że nie z bardzo wolno mi było wygłaskać. Albi krótki okres siusiania na łóżko ma juz za soba, ale pani nie robiła problemu z tego powodu. Myślałam wczesniej,że on jest w wieku Gucia, ale jest młodszy, bo Gucio juz ma prawie wszystkie stałe ząbki, a Fred dopiero część, tak ,ze ma teraz ok. 4 mies. Niestety zapomniałam aparatu i fotek niet. Quote
erka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dzięki ewelinko_m, jak teraz nie będzie odzewu to się:flaming:. Quote
divia_gg Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No moze ewelinkowe beda szczesliwsze. OBY bo az dziw ze chlopak nie jest jeszcze u siebie.... Quote
erka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dzisiaj był nareszcie telefon w sprawie Gucia, z Krakowa, ale mieszkanie w bloku. Jest tez sunia do towarzystwa, ale chyba nie wysterylizowana. Powiedziałam pani, że szukam dla niego domu z ogrodem i dlaczego. Mam nadzieję,ze jeszcze ktos sie zadzwoni, powiedziałam pani, że jeżeli dom z ogrodem sie nie znajdzie, to sie odezwę. Quote
erka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Gucio czeka dalej na dom z ogródkiem! [URL="http://s730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/?action=view¤t=IMG_6846.jpg"][IMG]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_6846.jpg[/IMG][/URL] Quote
erka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nikt tu nie zaglada, więc sama sobie podniosę szczeniorki, a szczególnie Gucia , dla którego dom jest mega pilny. Quote
ewelinka_m Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Erko w sprawię Gucia miałam 2 dość fajne meile ;) ;) narazie odpisałam i zobaczymy co z tego wyniknie :) a jak Gucio do kotów ? dobrze pamiętam, że oki? Quote
Recommended Posts