erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='divia_gg']Wrzucilam kilka szczylkow na watek szczeniakowy i miedzy innymi dalmasia. Tam podniesiony zostal alarm ze to pointer bardziej. Nie znam sie, ale moze rzeczywiscie...Ja wygooglowalam to bardziej pointerowaty on jest jednak...[/QUOTE] Jest na dogo jakiś osobny wątek szczylkowy? Quote
divia_gg Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Tak. Cos chyba na wzork kudlaczy czy mikropsow chyba. Tu sie wrzuca: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-OGLOSZENIA-POTRZEBNE[/URL] [B]Gucio i Albin wyoglaszani kompletem na malopolskę, ale tez z olxa na inne czy warsza i katowiczak. NIE ZROBILAM [/B](jak zwykle :oops:)[B] gumtree i cafeanimal, z jakis przerw technicznych ominelam tez bardzi.pl, petsy i kokosy...Wiec jak ktos by mogł. [/B]Jak cos to tekst i wszystkie zebrane zdjecia podesle ma maila, coby nie trzeba szukac;) Chlopaki [I]wont[/I] do domkow swoich :evil_lol: Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dzięki divia_gg:). Jakby jeszcze ktos mógł na gumtree i cafeanimal, to bardzo prosze:). Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 zaraz je tam powrzucam ;) Gucio ma dodatkowo u mnie świstaka i zaraz Albina tam wstawię. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Posłałam dziś panu z Krakowa , który dzwonił po Bazyla zdjęcia szczeniaków, pan w ubiegłym roku uśpił swojego psiaka i stwierdził że najwyższa pora już pokochać jakiegoś piesia , więc może któryś maluch go zachwyci . Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dzięki dziewczyny:). Widze,że Gabi ma bardzo zły wpływ na Gucia, bardzo udziela mu sie jej strach i boje sie ,że u mnie nigdy nie pozbędzie sie lęków. Oby ktoś go w koncu zauwazył. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Posłałam dziś panu z Krakowa , który dzwonił po Bazyla zdjęcia szczeniaków, pan w ubiegłym roku uśpił swojego psiaka i stwierdził że najwyższa pora już pokochać jakiegoś piesia , więc może któryś maluch go zachwyci . Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dzięki dziewczyny:). Widze,że Gabi ma bardzo zły wpływ na Gucia, bardzo udziela mu sie jej strach i boje sie ,że u mnie nigdy nie pozbędzie sie lęków. Oby ktoś go w koncu zauwazył. Quote
Maada Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ja też wyslałam Albina i Gucia na zapytanie z gumtree Buby i Rysia Quote
mag.da Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Czy bazarki z imionami dla szczeniaków Koni i opatowskich już się zakończyły? Bo nie mogę znaleźć linków. Quote
divia_gg Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jeszcze Aga dziala do 1 marca. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180129-Chcesz-chrzeA-niaka-WejdA-i-wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-do-01-marca[/URL] Quote
Maada Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 zapraszam na wątek "moich" szczeniaczków Koni - bannerek w podpisie Quote
erka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dalej zerowe zainteresowanie szczeniaczkami:(. Jedna osoba nagrała mi sie na pocztę o Gucia, ale beznadzieja:(. Quote
erka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jakby jeszcze ktoś mógł ogłosić Gucia i Albiego, to bardzo proszę. Obie adopcje bardzo pilne, a nikt nawet nie zapyta o tak ładne szczeniaczki:(. Niestety mój dom nie nadaje sie na dt dla wymagających socjalizacji psiaków, kto zna moją Gabusię , wie dlaczego. Gucio jest już u mnie prawie miesiąc, nie robi żadnych postępów, a niestety przejmuje od Gabi bardzo niekorzystne cechy. Boję się,że jak dłużej będzie miał z nia kontakt, to utrwalą mu się takie lękowe zachowania. Albi jest w dt u starszej pani, ktora ma chory kręgosłup, ma swoje dwa duże psy i juz sobie nie radzi. Quote
erka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu szczeniaków! Quote
divia_gg Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ewelinka miala robic, ale nie wiem czy zrobila. Ale nie ma sie co czaic - jak mozesz to zrob. Od przybytku glowa nie boli;) Quote
Maada Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ok, zaraz zrobię. Jak wchodze na gumtree i widzę ogloszenia takie jak to: [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sprzedam-szczeniaki-Krakow-W0QQAdIdZ187302198[/URL] to szlag chce mnie trafić :angryy: Quote
ewelinka_m Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 zrobiłam gumtree zarówno dla Albina jak i dla Gucia, ale tak jak piszę divia zawsze się przyda: ) Quote
ewelinka_m Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [COLOR=Blue][B]UWAGA!! zbieramy 1% na zwierzaki będące pod naszą opieką..dzięki dziewczynom z AFN-u możemy zbierać kasę na nasze konto:loveu: w picie rozliczeniowym należy wpisać: [SIZE=3]KRS: KRS0000264523 z dopiskiem : psy z kielc [/SIZE] dopisek jest bardzo ważny, bo tylko dzieki niemu pieniążki trafią do naszej skarpety! [/B][/COLOR] Quote
Maada Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zrobiłam nowe gumtree dla Gucia i Albiego: [url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Przesympatyczne-szczenieta-uratuj-je-przed-bezdomnoscia-W0QQAdIdZ189039639[/url] Quote
Recommended Posts