Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='divia_gg']Wrzucilam kilka szczylkow na watek szczeniakowy i miedzy innymi dalmasia. Tam podniesiony zostal alarm ze to pointer bardziej. Nie znam sie, ale moze rzeczywiscie...Ja wygooglowalam to bardziej pointerowaty on jest jednak...[/QUOTE]

Jest na dogo jakiś osobny wątek szczylkowy?

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak. Cos chyba na wzork kudlaczy czy mikropsow chyba. Tu sie wrzuca:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-OGLOSZENIA-POTRZEBNE[/URL]

[B]Gucio i Albin wyoglaszani kompletem na malopolskę, ale tez z olxa na inne czy warsza i katowiczak.
NIE ZROBILAM [/B](jak zwykle :oops:)[B] gumtree i cafeanimal, z jakis przerw technicznych ominelam tez bardzi.pl, petsy i kokosy...Wiec jak ktos by mogł. [/B]Jak cos to tekst i wszystkie zebrane zdjecia podesle ma maila, coby nie trzeba szukac;)

Chlopaki [I]wont[/I] do domkow swoich :evil_lol:

Posted

Posłałam dziś panu z Krakowa , który dzwonił po Bazyla zdjęcia szczeniaków, pan w ubiegłym roku uśpił swojego psiaka i stwierdził że najwyższa pora już pokochać jakiegoś piesia , więc może któryś maluch go zachwyci .

Posted

Dzięki dziewczyny:). Widze,że Gabi ma bardzo zły wpływ na Gucia, bardzo udziela mu sie jej strach i boje sie ,że u mnie nigdy nie pozbędzie sie lęków.
Oby ktoś go w koncu zauwazył.

Posted

Posłałam dziś panu z Krakowa , który dzwonił po Bazyla zdjęcia szczeniaków, pan w ubiegłym roku uśpił swojego psiaka i stwierdził że najwyższa pora już pokochać jakiegoś piesia , więc może któryś maluch go zachwyci .

Posted

Dzięki dziewczyny:). Widze,że Gabi ma bardzo zły wpływ na Gucia, bardzo udziela mu sie jej strach i boje sie ,że u mnie nigdy nie pozbędzie sie lęków.
Oby ktoś go w koncu zauwazył.

Posted

Posted

Jakby jeszcze ktoś mógł ogłosić Gucia i Albiego, to bardzo proszę.
Obie adopcje bardzo pilne, a nikt nawet nie zapyta o tak ładne szczeniaczki:(.
Niestety mój dom nie nadaje sie na dt dla wymagających socjalizacji psiaków, kto zna moją Gabusię , wie dlaczego.
Gucio jest już u mnie prawie miesiąc, nie robi żadnych postępów, a niestety przejmuje od Gabi bardzo niekorzystne cechy. Boję się,że jak dłużej będzie miał z nia kontakt, to utrwalą mu się takie lękowe zachowania.

Albi jest w dt u starszej pani, ktora ma chory kręgosłup, ma swoje dwa duże psy i juz sobie nie radzi.

Posted

ok, zaraz zrobię.
Jak wchodze na gumtree i widzę ogloszenia takie jak to:
[URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sprzedam-szczeniaki-Krakow-W0QQAdIdZ187302198[/URL]
to szlag chce mnie trafić :angryy:

Posted

[COLOR=Blue][B]UWAGA!!

zbieramy 1% na zwierzaki będące pod naszą opieką..dzięki dziewczynom z AFN-u możemy zbierać kasę na nasze konto:loveu:

w picie rozliczeniowym należy wpisać:

[SIZE=3]KRS: KRS0000264523 z dopiskiem : psy z kielc
[/SIZE]
dopisek jest bardzo ważny, bo tylko dzieki niemu pieniążki trafią do naszej skarpety!
[/B][/COLOR]

Posted

Zrobiłam nowe gumtree dla Gucia i Albiego:
[url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Przesympatyczne-szczenieta-uratuj-je-przed-bezdomnoscia-W0QQAdIdZ189039639[/url]