Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wegielkowa']Gutosławy wielkie chłopy się robią:crazyeye:

Tylko tak się wydaje, bo sierść im się robi bujniejsza. Chyba szykują się do zimy.
Coś mi się wydaje, że zamierzają ją spędzić u mnie, bo odzewu z ogłoszeń nadal zero :cry:

[quote name='Linssi']Mag.do, powiedz sama, czyz Elvis nie jest rewelacyjny?? :D

Elvis jest debeściarski :evil_lol: Jadaczka mu się nie zamyka :diabloti: Potrafi dokładnie wyrazić, co ma na myśli :p

z mamuśką:

Posted

Elvis przytyl, wazy nieco ponad 4 kg :) ostatnio, czyli tydzien temu wazyl ok. 3,80 kg ;) Mamuska raczej nie przytyla... Oboje zaszczepieni, a ja zasliniona... Elvis przekimal podroz w obie strony, a mamuska przeslinila sie :P

Posted

erka napisał(a):
Żona górą i Elvisek będzie wkrótce warszawiakiem:).

Zeby tylko sie nie okazalo tak jak w przypadku Lenki... ze pan wcale nie jest przekonany... oby wszystko bylo ok :)

Posted

Juz wczoraj dostalam zdjecia z nowego domku Elviska :) Mysle, ze swietnie trafil. Pani przyjechala z 2 nastoletnimi synami, w aucie cala wyprawka, nawet imie zostawiaja mu to samo ;) a tu fotki ;)

Posted

Ja sie im postaram jednak jakos zrobic, bo czytałam,że tam na tym bazarku kolejka podobno....:roll:
Miałam jeszcze jeden wkleić, ale dziewczyny od sznupków napisały,że to ściema jakas.....:cool3: