Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, no Pusia ogłaszałam,....Niby wiedziała,ze Pusio to Twój ulubieniec, ale .... A ...i tak z tych Kielc to nie będzie tłumów.Jeszcze się nim nacieszysz. :roll: Czoko moge jutro spróbować zrobić. Tylko też na świętokrzyskie? Może na Małopolske? Poza tym bedziesz je przeciez nawzajem promować. Przydałyby sie dwa rejony.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nero już w swoim domku :) -podróż zniósł dzielnie. Jego nowa pańcia jest nim zachwycona - maluszek od pierwszego wejrzenia ich polubił i powitał merdającym ogonkiem. Teraz zwiedza swój domek, poznał już kociczkę i wtula się w swoja nową panią, sowicie rozdając buziaki :loveu: Naprawdę świetna rodzina mu się trafiła. Wieczorem odezwą się na dogo.

Erko żałuj, że nie dałaś im Pusia. :eviltong:

Posted

Savahno pisałam niedawno z dwa zdania o Czoko, bardzo żywiołowa, przebojowa, odważna, bystra, uwielbia zabawy, jest odrobaczona, zaszczepiona, w domu / bo jeszcze nie wychodzi, kwarantanna/ załatwia sie na wyznaczone miejsce.
Możesz ogłosic na Kraków, Warszawę i może Opole, bo ewab pisała, ze beda tam jechac w przyszłym tyg.

Plina na wątku kieleckim podała listę portali, również na Kielce, czy je znasz?

Acha , Fuksik ma teraz zrobione przez nia ogłoszenia, z bazarku, tak,że na razie go nie ogłaszajcie.
Z dorosłych Gloria i Albinka.

Agnieszka24, mam nadzieję ,że dla Pusia też sie dobry domek znajdzie, niech sie Nerusiowi wiedzie:).

Posted

Ściągnęłam sobie o Pusiu info i jakoś nie zarejestrowałam,ze o Czoko też było...:oops:
Widziałam wykaz serwisów o których piszesz i tych co zamieściła wilczka. Od dawna myśle ,żeby zrobic roszadę z i serwisami, ale najpierw trzeba by ocenić, które z tych na jakich ogłaszam są kiepskie a jakoś nigdy nie było za bardzo czasu. Wiesz, taki pakiecik z przygotowaniem trochę zajmuję i po zrobieniu, przelatywałam watki i wyłączałam komputer. A że chciałam ogłaszać na schroniskowym i tu, no to rozumiesz....:shake:
Niedawno zaczęła ogłaszać wilczka i już trochę lepiej było....
A teraz jest nowe,solidne wsparcie:Agata P
Może jakoś uda nam się ten temat ogarnąć. Ja mam skopiowanych mnóstwo serwisów z dogo...Tylko skąd wiedzieć na których warto ogłaszać? No i do każdego się trzeba przyzwyczaić, poznać...A tu ciągle ogłoszonka na cito...:roll:

Posted

miałam kilka tel. z Łodzi o maluchy...ale jak się dowiedzieli, ze psiaki są w Kielcach to nie kontynuowali rozmowy:(... może warto pisać w treści ogłoszeń gdzie są psiaki...bo jednak chyba dobrze by było, żeby ludzie wiedzieli gdzie są psiaki...

Posted

[quote name='andzia69']miałam kilka tel. z Łodzi o maluchy...ale jak się dowiedzieli, ze psiaki są w Kielcach to nie kontynuowali rozmowy:(... może warto pisać w treści ogłoszeń gdzie są psiaki...bo jednak chyba dobrze by było, żeby ludzie wiedzieli gdzie są psiaki...[/QUOTE]
Ja zwykle piszę...;) Choć wypadek przy pracy moze sie zdazyc...:roll: Ostatnio robiłam tylko Pusia na świętokrzyskie...:p

Posted

moja wina bo ja oglaszam na lodz-ale moze organizowac transporty-o nerusia byl z lodzi,do andzi dzwonia czyli jest spore zainteresowanie

a ja dostalam meila z allegro o erki czoko-ale pani chce ja zabrac za granice-co odpisac?

Posted

Treść wiadomości:
Dzien dobry, chcialam sie dowiedziec w jakim wieku sa pieski, czy te dwa czekoladowe to suczki, czy pieski?Czy sa zaszczepione na wscieklizne? Mieszkam za granica, jest to obowizkowe szczcepienie do wylotu.pozdrawiam
m.zak

taka jest tresc

Posted

pytala czy czekoladka to sunia czy piesek,jaka bedzie docelowo i czy jest szczepiona-chodzi przedewszystkim o wscieklizne bo to szczepienie jest konieczne do przelotu zagranicznego bo tam mieszka-tyle napisala a ja jeszcze nic nie odpisalam bo nie wiem co

Posted

Treść wiadomości:
Dzien dobry, chcialam sie dowiedziec w jakim wieku sa pieski, czy te dwa czekoladowe to suczki, czy pieski?Czy sa zaszczepione na wscieklizne? Mieszkam za granica, jest to obowizkowe szczcepienie do wylotu.pozdrawiam
m.zak

taka jest tresc

Posted

Wilczka, szczeniaki mozna szczepić dopiero po ukonczeniu 3 mies. na wściekliznę, a one jeszcze nie mają tyle.
Zresztą nie podoba mi sie ten lakoniczny mail, nie bedziemy sobie zawracac głowy.

Posted

[INDENT]Byłam dzisiaj z moimi potworkami w lesie, dobrze,że są wielkości mojego Ferusia, a on ma 3 ubranka, to pożyczył i maluszkom nie było zimno, choć i tak pogoda była piękna i w słoneczku całkiem ciepło.
To był ich pierwszy dłuższy spacer, bo wczesniej były tylko na chwilke koło bloku. Myślałam,że jak sie tak wyszaleją, to będzie w domu trochę spokoju, ale złudne nadzieje, odpoczywały tylko z dwie godz.:diabloti:.

O Czoko pytała dziewczyna z Kielc, miała jeszcze rozmawiać z mamą i zadzwonić, ale juz nie zadzwoniła.
[/INDENT]

Posted

[B]Nero ma cudowny dom w Krakowie!![/B] :loveu:

Jego pańcia zalogowała się na dogo - świeżutkie info na wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200847-Czoko-Pusio-i-Agatka-SZUKAJ%C4%84-DOM%C3%93W!-Nero-ma-WSPANIA%C5%81Y-DOM!-%29?p=16310781#post16310781[/url]

[IMG]http://farm6.static.flickr.com/5179/5440916329_07d21dc9f5_z.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='wilczka']chyba erka tak sie przejela samotnoscia agatki ze chce ja zabrac og ciebie i dolaczyc do swojego stadka[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti:Chyba bym już wylądowała wjakimś miejscu odosobnienia:eviltong:.

Posted

Czekoladka od DuDziaczka już dawno w domku w Krakowie, ale jeszcze domu szuka ta szczeniorka z chorymi oczkami, imię mi wyleciało.

Niestety zero odzewu nan moje szczeniory, również o tego u Jaagi nikt juz nie dzwoni, a wczesniej było kilka beznadziejnych telefonów:(.

Posted

Były dwa telefony. Jeden z Łomianek pod Wa-wą o Czoko, juz się ucieszyłam, niby wszystko ok. domek z ogrodem, pani chciała przyjechać po sunię w piątek. Powiedziałam o wizycie przedadop. i poprosiłam o adres, pani powiedziała,że się zgadza i wyśle mi adres sms, a ja jej wyślę swój. Ja wysłałam , a pani nie, może sie jeszcze odezwie, ale za bardzo na to nie liczę.

Potem był telefon o Pusia ze Starachowic, no niestety może takie uogólnienia nie są dobre, ale z miasta, gdzie pełno psów bezdomnych na ulicach, a jeszcze więcej mordowanych , każdy chętny jest z mety podejrzany, tym bardziej,że jakies małe dzieci w tle słyszłam, no a przeceiz chodzi o mojego Pusiunia.