Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='mosii']na dzień dzisiejszy brakuje [B][U]363zł[/U][/B][/QUOTE] [quote name='TERESA BORCZ']wczoraj do mosii przekazała 300,- pln.[/QUOTE] Czyli za wesoło nie jest. Potrzebne jest rozpisanie deklaracji stałych i szukanie brakujacych Quote
jola_li Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Ninka - jeśli nie możesz lub nie chcesz prowadzić tego wątku ---- przekaż go komuś innemu........ Wiem, że dzisiaj logowałaś się na dogo....... Prosimy o rozliczenia, o informacje ------------- o jakikolwiek sygał.... NAM WSZYSTKIM BARDZO ZALEŻY NA REMIKU........................ Quote
Cajus JB Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Tak mi właśnie brakowało jakiegoś wątku. Nie skojarzyłem, że Remika. Jakieś informacje by się przydały i deklaracje przede wszystkim. Quote
jola_li Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 NINKA........................ PROSZĘ, rozlicz się i przekaż komuś prowadzenie wątku..... POWRÓT DO SCHRONISKA TO DLA REMIKA WYROK.................................. Quote
A.R.S. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dawno mnie tu nie było... dużo nieścisłości się tu zrobiło. Ja wpłaciłam 5.11 listopada na konto Niny 100zł... mam nadzieję, że trafiły do Remika :roll: Quote
jola_li Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 A może ktoś ma kontakt z Mosii? I wpłaty mogłyby iść bezpośrednio do hoteliku?...... Przepraszam, że tak sobie głośno kombinuję, ale - jak Wy wszyscy - niepokoję się o los Remika... Tak bardzo nie chciałabym, zeby wrócił do schroniska..... Quote
Saphira Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Przykre to bardzo, ale nie pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją. Dlatego zawsze zwracam uwagę czy dana osoba rozlicza wpłaty i wydatki. Niestety różnie to bywa....... Quote
jola_li Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Ja mam jednak nadzieję, że ten wątek zostanie rozliczony... I proszę nie zapominajmy o Remiku.......... Quote
Paulina_mickey Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jeśli chodzi o prowadzenie, to można poprosić moda o zmianę prowadzącego. A jesli chodzi o mosii to ona jakiś czas temu w swoim podpisie miała podany numer telefonu. Quote
Cajus JB Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 W nocy zrobię nowy banerek. Bardziej wymowny. Quote
TERESA BORCZ Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 kontaktowałam sie z mosii i z Ninką. Ninka posłała 300 zł ale jeszcze coś tam wisi Mosii jak wynika z postu. ponieważ ma trudności trzeba by ja ktoś zastapił, aby sprawa była przejrzysta. zadzwonię jeszcze raz do mosii i zapytam jak się czuje REMIK i uspokoję jeśli chodzi o fundusze, nie są zagrożone absolutnie i mam nadzieję że wszystko się ustabilizuje. NINKI komputer jest w naprawie. Mam nadzieję że NInka rozliczy cały wątek na adres mailowy którejś z nas.W końcu nie możemy REMIKA ZOSTAWIĆ NA PASTWĘ LOSU PRZY TAKIEJ ILOŚCI WSPANIAŁYCH SPONSORUJĄCYCH CIOTECZEK I WUJASZKOW. Quote
LACRIMA Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Źle się dzieje, jeśli osoba, która wyciąga psa ze schroniska, zakłada jemu wątek i angażuje w pomoc inne osoby nie potrafi dźwignąć sprawy lub jest po prostu nieodpowiedzialna. Bez względu jednak na sytuację Remik przez cały czas pobytu u mosii otoczony jest należytą opieką. Został również wykastrowany i obcięte zostały wilcze pazury (jeden miał stan zapalny). Po zabiegu przebywał ok. tygodnia w szpitaliku przy lecznicy pod opieką lekarza, dostawał antybiotyki i przeciwbólowe. Jest psem średnio przypominającym bernardyna, na pewno z żadnym "moskiewskim" nie ma nic wspólnego. nawet przodków. Wybredny przy jedzeniu jest faktycznie, ale za ciepły makaron z kurczakiem odda serce. Suche rusza sporadycznie. Podczas jedzenia pies musi mieć spokój, a swoje miski pilnuje cały dzień. Chodzi sobie z nimi i przestawia w różne miejsca, lubi zostawić trochę na dnie i sprawdzać, czy nie zginęło. Jest łagodny i posłuszny dla swoich, do obcych ostrożny. Najlepszy do domu, gdzie będzie miał jakieś stałe obowiązki: obszczekiwanie wzdłuż ogrodzenia, dopilnowanie dobytku w nocy. Może mieszkać na zewnątrz, może z ludźmi w domu. Poza znanym terenem bardzo grzeczny i współpracujący, chętnie jeździ samochodem. Dzieci nie, inne zwierzęta ostrożnie. Finanse Remika prowadzi mosii. [B]Bardzo potrzebne są ogłoszenia adopcyjne. Dużo tych ogłoszeń i gdzie tylko się da. [/B] Quote
Saphira Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jeżeli sytuacja jest tak skomplikowana to może niech inna osoba założy wątek Remika i zrobimy przekierowanie. Dalsze utyskiwanie i gdybanie nie ma sensu. Quote
Paulina_mickey Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ponawiam to co napisałam, można napisać do moderatora o zmianę prowadzącego, chyba będzie mniej problemów niż zakładanie do nowa :) Quote
zuzlikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Paulina_mickey']ponawiam to co napisałam, [B]można napisać do moderatora o zmianę prowadzącego,[/B] chyba będzie mniej problemów niż zakładanie do nowa :)[/QUOTE] I to jest bardzo szybka droga rozwiązania problemu...następuje to szybko i bez problemów... a jeśli finanse prowadzi mosii,to też bardzo dobrze...pieniążki wystarczy kierować na jej konto i sytuacja bedzie dla Remika bezpieczna. ps...rozmawiałam z ninką i wydaje mi się,że przejęcie wątku i finansów przez inne osoby, będzie teraz najlepszym rozwiązaniem! Quote
Goś Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 tu gos (ja nie mam dostępu do swojego konta od czasu nowego dogo, ale z pomocą Lazy udało mi się tu dotrzeć). Miałam nadzieję, że sytuacja się wyjaśniła przez ten czas. Chociaż w sumie trochę się wyjaśniła... Z moich wpłat było: 100 - z bazarku portretowego (26.10) 50 - mojej deklaracji październikowej (19.10) 30+20 mojej deklaracji listopadowej (3.11 i 10.11, w dwóch ratach, bo się mi coś pomyliło. z ostatniego zestawienia to 20 zł od Małgorzaty R. to moje, czyli gos) Quote
Ninka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 zapraszam do przejecia watku z powodu mojej nieobecnosci. Rozliczenie 300zl z poprzedniej strony jest aktualne. Nie dostalam wiecej pieniedzy Quote
zuzlikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Ninka']zapraszam do przejecia watku z powodu mojej nieobecnosci. Rozliczenie 300zl z poprzedniej strony jest aktualne. Nie dostalam wiecej pieniedzy[/QUOTE] To może ktoś zdecyduje się na prowadzenie wątku Remika? Quote
jola_li Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='zuzlikowa']To może ktoś zdecyduje się na prowadzenie wątku Remika?[/QUOTE] Myślę o tym... Tylko są 2 problemy ---- 1. niegdy nie prowadziłam wątku, a nie otwiera mi się Regulamin Forum (wielokrotnie próbowałam) i nie wiem jak się do tego zabrać, żeby nie popełnić jakiegoś błędu 2. w grudniu wyjeżdżam na ca 10 dni (nie mam laptopa)... Może ktoś "douczony" się zgłosi, a jak nie --- będziemy myśleć... Nie można zostawić Remika i zaprzepaścić dobrą wolę tylu Osób... Tak czy inaczej -- jestem gotowa do pomocy! Quote
jola_li Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Sprawdzałam ponownie - regulamin nieosiągalny... Edycja w mojej przeglądarce nie działa, ale przypomniało mi się, że na "tę okoliczność" poradzono mi zainstalować inną i tam, na szczęście, działa :-)! Jako domyślną mam tradycyjnie IE (nie lubiany przez dogo). Quote
zuzlikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Sprawdzałam i ja...REGULAMIN niedostępny,ale możesz otworzyć Regulamin pwp i zamieszczania ogłoszeń(mnie się otwierał)...jakoś tak,tam jest też wiele informacji... a co do przegladarek...mnie na IE nie działa i musiałam wgrać Firefoxa...trochę lepiej. Quote
jola_li Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 A gdzie jest ten regulamin pwp? Poproszę link, jesli można... Quote
zuzlikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='jola_li']A gdzie jest ten regulamin pwp? Poproszę link, jesli można...[/QUOTE] Mam problem z wstawianiem linków...nie wszystkie są aktywne,ale próbuję...moze się otworzy!. [URL]http://www.dogomania.pl/announcement.php?f=28[/URL] Quote
jola_li Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Dziękuję! Się otworzyło ;-)! Tylko dalej nie wiem jak to jest z przejmowaniem wątków.... Powinnam mieć możliwość edycji pierwszych postów..... Kurcze, nie mam pojęcia jak się za to zabrać..... HEEEEELP ;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 .[B]..zmiana prowadzącego wątek jest prosta..[/B].wystarczy napisać do moderatora np.Maupy,posta na pw z prośbą o zmianę prowadzącego wątek na Ciebie i nieco umotywować prośbę(Ninka nie ma możliwości prowadzenia wątku).Moderator zrobi to automatycznie i da Ci znać. Myślę,że byłoby to najlogiczniejsze wyjście w tej chwili i w tej sytuacji.Powodzenia! Warto też dobrze poogłaszać chłopaka! Quote
Recommended Posts