Shetanka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Będę na 100% w oby dwa dni :D na całą piątkę zagraniczna obsada, super :D Quote
Teba Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 My naszą obecność uzależniamy od obsady sędziowskiej jak dokonają podziału gr. VI... Quote
Kisses Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Będę na pewno w sobotę i być może w niedziele :D Quote
panbazyl Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 a ja jak nie pojadę na wystawy za granicę to pewnie przyjadę do Krakowa - bo jak na razie zagraniczne wygrywają u mnie z krajowymi! Quote
Konrado Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Jest już rozpiska na rasy : [url]http://www.zkwp-krakow.pl/[/url] Quote
Kisses Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jak miło :D Zniknęli sędziowie na MP - będzie zmiana, czy po prostu ich nie umieścili przy nowej rozpisce? Quote
Asiaczek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Konrado']Jest już rozpiska na rasy : [url]http://www.zkwp-krakow.pl/[/url][/QUOTE] Jezeli wszystko dobrze się ułozy (finanse), to my będziemy:) pzdr. Quote
Kisses Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [B]Katik[/B], czyli warto z Cairnem tam? Bo ja się zastanawiam, czy Womba brać, ale to jeszcze kwestia załatwienia noclegu... Quote
katik Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Kisses'][B]Katik[/B], czyli warto z Cairnem tam? Bo ja się zastanawiam, czy Womba brać, ale to jeszcze kwestia załatwienia noclegu...[/QUOTE] Co masz na myśli. Wystawa jak każda jedna, fajny, duży teren, tłoku nie ma. Quote
katik Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nie mam pojecia, nigdy się nad tym nie zastanawiam. Sędzia zagraniczny, nie byłam jeszcze u niego więc zawsze warto poznać opinii kogoś innego. Quote
karola&gacek Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 My będziemy debiutować w baby. Także zapraszam fotografów na ring pinczerów miniaturowych :cool3: Quote
Musiałek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ja bede ;) jednak tym razem bez psów jako siła robocza na ringu ;)) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Musiałek']ja bede ;) jednak tym razem bez psów jako siła robocza na ringu ;))[/QUOTE] Aż tak daleko Was zawiało do pomocy...?:) Pzdr. Quote
panbazyl Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='karola&gacek']My będziemy debiutować w baby. Także zapraszam fotografów na ring pinczerów miniaturowych :cool3:[/QUOTE] to chyba jedna z trudniejszych grup. wiem coś o tym po debiucie z moim szaleńcem! Zyczę sukcesów i spokoju! Quote
karola&gacek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='panbazyl']to chyba jedna z trudniejszych grup. wiem coś o tym po debiucie z moim szaleńcem! Zyczę sukcesów i spokoju![/QUOTE] Optymistycznie podchodzę do tego, podobno sędzia ma super podejście dlatego wybrałam Kraków na debiut (później Wrocław gdzie będzie Niemiecki sędzia, konkurencje może będziemy mieć w klasie :) ) Quote
panbazyl Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='karola&gacek']Optymistycznie podchodzę do tego, podobno sędzia ma super podejście dlatego wybrałam Kraków na debiut (później Wrocław gdzie będzie Niemiecki sędzia, konkurencje może będziemy mieć w klasie :) )[/QUOTE] to dobrze! :) mój szaleniec nawarczał na konkurencję, i zamiast biegać skakał. na szczęscie nie obsikał sędziego :) Ogólnie debiut uważam za udany i u nas! :) Quote
Musiałek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Asiaczek']Aż tak daleko Was zawiało do pomocy...?:) Pzdr.[/QUOTE] hehehe ;)) wiesz ze ja lubie eskapady ;)) Quote
Recommended Posts