Vailet Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='paulaa.']U mnie w zoologu 2cm dla mojego cockera AmiPlaya kosztuje 15zł, a Rogz ok.40zł, różnica jest raczej znaczna, przymierzam się do wypróbowania jakiejś ich obróżki bo cena zachęcająca. ;)[/QUOTE] u ciebie w slepie są rogzy :crazyeye: ale fajnie są jakieś szelki M? jakie wzory? Quote
Vailet Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 okej, chyba jednak nie będę ryzykować zamawiam barbwire z pro dog, a nie z jakiś nieznanych mi stron ;) mam zdjęcie czarnego labradora i nie zlewa się z sierścią - wręcz przeciwnie :) administrator zoolandi odpisł mi i niestety nie ma moich Retro rex D: tu ten labrador : [IMG]http://i40.tinypic.com/15s99cl.jpg[/IMG] Quote
lawendowa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Znalazłam niestety taki komplet w promocji...:roll: [url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/2899930/komplet-odblaskowy-blekitny-l-obroza--smycz-12m.html[/url][/QUOTE] Oj biedna Ty:P i biedny Duffelek, pewnie nie ma w czym chodzić...:P Quote
Molowe Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Vailet']u ciebie w slepie są rogzy :crazyeye: ale fajnie są jakieś szelki M? jakie wzory?[/QUOTE] no tak Paulina mieszka przecież w Warszawie a tam sprzedają rogzy nawet w kilku zoologach :) a na ul.Herbsta jest nawet salon rogz wchodzisz i nie ma nic innego tylko akcesoria rogz :loveu: Quote
Blackbeauty Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Molowe']a na ul.Herbsta jest nawet salon rogz wchodzisz i nie ma nic innego tylko akcesoria rogz :loveu:[/QUOTE] no salon to za dużo powiedziane :grin: ale tak, jest mały sklepik, sam rogz ;) to własnie tam sie zaopatrywałam ostatnio, sprzedają też na allegro. Quote
vpassione Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Trochę z innej beczki. Czekam od listopada na odpowiedź z activdoga, czyżby nie dochodziły im wiadomości z gmaila? Bo tak mi się zdawało, że czytałam o odpowiedzi w 48h.. choć liczyłam się z tym, że do tygodnia sobie poczekam, jednak to już trochę dłużej trwa. Quote
lawendowa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='vpassione']Trochę z innej beczki. Czekam od listopada na odpowiedź z activdoga, czyżby nie dochodziły im wiadomości z gmaila? Bo tak mi się zdawało, że czytałam o odpowiedzi w 48h.. choć liczyłam się z tym, że do tygodnia sobie poczekam, jednak to już trochę dłużej trwa.[/QUOTE] Nie tylko Ty sobie czekasz ;-) I wydaje mi się, że to nie jest kwestia problemów technicznych, cóż...mnie zniechęcili do siebie. Quote
anna35-1974 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='lawendowa']Nie tylko Ty sobie czekasz ;-) I wydaje mi się, że to nie jest kwestia problemów technicznych, cóż...mnie zniechęcili do siebie.[/QUOTE] Przyznaje,że ja już rok temu czekałam ze 3 tyg na odpowiedź. Quote
Marchewkowy Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No czeka się b. długo na odpowiedź od AD a możesz się też nie doczekać... za rok może dwa <nutki> ;) Jej nie mogę się doczekać dziś chyba rogzy przyjdą bo wczoraj nie doszło nic, awizo też nie znalazłam Quote
NightQueen Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 potwór w choc femine :loveu: [IMG]http://img593.imageshack.us/img593/7815/dsc7168.jpg[/IMG] [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/992/dsc7198t.jpg[/IMG] Quote
Marchewkowy Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 pasuje mu, ale słodki :D i te szare znaczenia na łapkach mmm Quote
anna35-1974 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Marchewkowy']pasuje mu, ale słodki :D i te szare znaczenia na łapkach mmm[/QUOTE] Czemu potwór,toć to słodziak jest. Quote
NightQueen Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Marchewkowy']pasuje mu, ale słodki :D i te szare znaczenia na łapkach mmm[/QUOTE] dzięki ;) [quote name='anna35-1974']Czemu potwór,toć to słodziak jest.[/QUOTE] nie widziałaś go w akcji :diabloti: Quote
Marchewkowy Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 chodziło mi o to że pasuje mu choc femine a nie potwór :P Ile potworek już ma miesięcy? Quote
NightQueen Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Marchewkowy']chodziło mi o to że pasuje mu choc femine a nie potwór :P Ile potworek już ma miesięcy?[/QUOTE] właściwie to jeszcze nie wiadomo, obstawiam ok 3, jest przed wizytą u weta. Zgarnęliśmy go ze SM, bo trafiłby do schroniska, jest na DT dopóki nie znajdzie się właściciel lub nie znajdzie nowego domu. Był bez obroży także dostał rogza ;) Quote
anna35-1974 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='NightQueen']właściwie to jeszcze nie wiadomo, obstawiam ok 3, jest przed wizytą u weta. Zgarnęliśmy go ze SM, bo trafiłby do schroniska, jest na DT dopóki nie znajdzie się właściciel lub nie znajdzie nowego domu. Był bez obroży także dostał rogza ;)[/QUOTE] taki troche labkowy,wrzuć go na forum labkowe,może znajdzie się jakiś chętny domek na niego. Quote
Molowe Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Blackbeauty']no salon to za dużo powiedziane :grin: ale tak, jest mały sklepik, sam rogz ;) to własnie tam sie zaopatrywałam ostatnio, sprzedają też na allegro.[/QUOTE] ja własnie widziałam ich na allegro ale nigdy tam nie byłam niestety :D Quote
Keja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='vpassione']Trochę z innej beczki. Czekam od listopada na odpowiedź z activdoga, czyżby nie dochodziły im wiadomości z gmaila? Bo tak mi się zdawało, że czytałam o odpowiedzi w 48h.. choć liczyłam się z tym, że do tygodnia sobie poczekam, jednak to już trochę dłużej trwa.[/QUOTE] [quote name='lawendowa']Nie tylko Ty sobie czekasz ;-) I wydaje mi się, że to nie jest kwestia problemów technicznych, cóż...mnie zniechęcili do siebie.[/QUOTE] [quote name='anna35-1974']Przyznaje,że ja już rok temu czekałam ze 3 tyg na odpowiedź.[/QUOTE] Naprawdę? :crazyeye: Ja otrzymalam pierwszą odpowiedź chyba po dwóch dniach... Zresztą każdą otrzymywalam szybko. Nie bylo z tym problemu. Może jednak Wasze wiadomości do Nich nie dotarly? Bo to dość... dziwne. :shake: Quote
vpassione Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Keja']Naprawdę? :crazyeye: Ja otrzymalam pierwszą odpowiedź chyba po dwóch dniach... Zresztą każdą otrzymywalam szybko. Nie bylo z tym problemu. Może jednak Wasze wiadomości do Nich nie dotarly? Bo to dość... dziwne. :shake:[/QUOTE] Dzisiaj udało mi się skontaktować przez FB. Ponoć kilka dni temu poszła do mnie odpowiedź, musiała się gdzieś stracić, bo ani w odebranych, ani w spamie nie miałam. Teraz będziemy cierpliwie czekać na komplet :) [B]Marchewkowy[/B], pisałaś coś o szelkach rogzowych, w sumie to nie polecam, górny pasek jest bardzo nieadekwatny do rozmiarów. Moja suka jest "za cienka" na XL, a w Lkach przez wspomniany pasek szelki wpijają się pod pachy. Quote
Vailet Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='sed_']Znalazłam u siebie w sklepie Rogza! :) Może to nie mój wymarzony wzór, ale przecież nie będzie chodził w jednej obroży całe życie :) To na pewno nie ostatnia obroża tego typu :) Dobrze, że znalazłam ją w sklepie stacjonarnym, bo pewnie zamówiłabym w internecie rozmiar S (zmierzyłam ponownie szyję i okazało się że ma 23cm, a nie 26cm), ale sprzedawczyni trafnie zauważyła, że rozmiar S ma kiepskie, zbyt małe zapięcie oraz że może być za mała. Ale ta M-ka pasuje jak ulał :) Tak więc zaczynam swoją przygodę z obrożami od takiej oto: [IMG]http://www.futrzakowo.pl/_var/gfx/67adc2dfa1767654093ca9e19a971a37.jpg[/IMG] Przyznam, że na moim yorku wygląda bardzo fajnie :) Tak 'męsko' ;)[/QUOTE] czekamy na fotki na modelu/ modelce :) Quote
Vailet Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Molowe']no tak Paulina mieszka przecież w Warszawie a tam sprzedają rogzy nawet w kilku zoologach :) a na ul.Herbsta jest nawet salon rogz wchodzisz i nie ma nic innego tylko akcesoria rogz :loveu:[/QUOTE] ale fajniuchnie tam macie :) możecie sb przymierzać ;) są wszystkie aktualne wzory? Quote
Marchewkowy Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 odebrałam rogzy :D Cudne są :D Fotka na szybko bo już ciemno [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-6Nx2WBvRQNg/Tte6gk6kAWI/AAAAAAAAH3s/adrtUotF7v0/s600/DSC_0002.JPG[/IMG] Jutro zrobię lepsze i na futrze ;) Quote
Vailet Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Marchewkowy']odebrałam rogzy :D Cudne są :D Fotka na szybko bo już ciemno [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-6Nx2WBvRQNg/Tte6gk6kAWI/AAAAAAAAH3s/adrtUotF7v0/s600/DSC_0002.JPG[/IMG] Jutro zrobię lepsze i na futrze ;)[/QUOTE] po co Ci 2 sport red? ;) śliczne są :) Quote
Marchewkowy Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Bo jeden chyba przerobie na obroże, zobacze jeszcze ;) Quote
Recommended Posts