Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chi23']Heh... Ja nic więcej nie kupuję. Ostatnio przy okazji świątecznych porządków znalazłam resztę obróżek i nie jest ich dużo: tylko 4!! ale i tak nie wiem którą założyć Gabi na spacer. Czekam aż ktoś coś kupi i pokaże. Obstawiam że Marta pierwsza coś kupi;)[/QUOTE]
hehe juz mam cos na oku, ale pokaze jak przyjdzie :P

Posted

[quote name='vege*']Tu na allegro były, aukcja już zakończona, ale można napisać do tego kogoś może jeszcze je ma:
[URL]http://www.allegro.pl/item851559090_kantarek_kantar_halti_obroza_uzdowa_dla_psa.html[/URL]

A tu są na futrzakowie
[URL]http://www.futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=2915[/URL]

[B]gops[/B] jakiego pitmana zamówiłaś :-)[/QUOTE]

dzieki!!!
o te kolorowe wlasnie mi chodizlo !
jestes wielka
a pitmana moro w lapki te rozowo szare:)

Posted

[quote name='Marta_Ares']hehe juz mam cos na oku, ale pokaze jak przyjdzie :P[/QUOTE]

Pokażesz jak przyjdzie ale teraz powiedz chociaż co to takiegio;)
Jeszcze mam jedno pytanie: Jak wybieracie obroże na spacer??

Posted

nie ma za co ;-)
To był chyba pierwszy link na google, albo drugi, już nie pamiętam :D a który kolor zamierzasz zamówić tego kantarka? :-)
ładny ten pitman, co zamówiłaś :-) a jak u niego z wytrzymałością, bo tak patrzę i drogi wcale nie jest :D

Posted

[quote name='chi23']Pokażesz jak przyjdzie ale teraz powiedz chociaż co to takiegio;)
Jeszcze mam jedno pytanie: Jak wybieracie obroże na spacer??[/QUOTE]

haha
pod kolor bluzki
zartuje :) biore pierwsza lepsza najczesciej, zalezy tez jaki spacer
jak wiem ze bloto i pies bedzie sie tarzal ,plywal i taplal w kaluzach ubieram mu ciemne obroze i takie ze wiem ze je dopiore po spacerze
a jak wiem ze ladna pogoda i idziemy np w miasto to zkaladm jakis ladny komplet :)

Posted

[quote name='vege*']nie ma za co ;-)
To był chyba pierwszy link na google, albo drugi, już nie pamiętam :D a który kolor zamierzasz zamówić tego kantarka? :-)
ładny ten pitman, co zamówiłaś :-) a jak u niego z wytrzymałością, bo tak patrzę i drogi wcale nie jest :D[/QUOTE]

kolor kantarkow to chyba wezme czerwony i czarny
a pitman to super sprawa! polecam
idealny na blotne spacery , myje je szczota , nie oszczedzam a wygladaja jak nowe
bardzo porzadne

Posted

Aha, rozumiem. Szczerze powiem że Gabi nosi jedną obroże cały czas... bo ją najbardziej lubię :D To taka szczenięca, czerwona i w ogóle najzwyklejsza z giełdy ale sprawdza się najlepiej;)

Posted

[quote name='chi23']Aha, rozumiem. Szczerze powiem że Gabi nosi jedną obroże cały czas... bo ją najbardziej lubię :D To taka szczenięca, czerwona i w ogóle najzwyklejsza z giełdy ale sprawdza się najlepiej;)[/QUOTE]
jesli pierzesz ja czesto to nie widze przeciwskazan zeby nie nosic jednej
ale ja widzac psa na ulicy w starej brudnej i rozwalajacej sie obrozy mam ochote zwrocic uwage wlascielowi ;/
albo idzie pies na rogzie z tym ze ten rogz wyglada jak szmata bo jest brudny

Posted

Ale tą obroże zakładam Gabi tylko na spacery, a zniszczona nie jest prawie wcale. Większość ludzi nie zwraca uwagi na smycze i obroże swoich psów, tylko po prostu kupują raz i zakładają psu... pies nie powinien chodzić w zniszczonej i starej obroży :/

Posted

[quote name='chi23']Ale tą obroże zakładam Gabi tylko na spacery, a zniszczona nie jest prawie wcale. Większość ludzi nie zwraca uwagi na smycze i obroże swoich psów, tylko po prostu kupują raz i zakładają psu... pies nie powinien chodzić w zniszczonej i starej obroży :/[/QUOTE]

nie znam Twojego psa, moze to moj jest jakis inny hehe
ale u mnie gdybym jedna obroze pies nosil na kazdy spacer bez prania to bylaby do wyrzucenia po tygodniu :)
a obroze piore po 2 spacerach mniejwiecej , czasami musze po jednym bo jest tak brudna

Posted

Albo masz hiperaktywne i wszędobylskie psy albo... gdzie chodzisz z psami na spacery?? Ja mieszkam na wsi i obroża w ogóle nie jest brudna po spacerach a chodzimy nad jeziorka, piaszczystymi (błotnistymi) drogami a po deszczu to już w ogóle :)

Posted

[quote name='chi23']Albo masz hiperaktywne i wszędobylskie psy albo... gdzie chodzisz z psami na spacery?? Ja mieszkam na wsi i obroża w ogóle nie jest brudna po spacerach a chodzimy nad jeziorka, piaszczystymi (błotnistymi) drogami a po deszczu to już w ogóle :)[/QUOTE]

hehehe
moja suka po spacerze zawsze jest cala brudna a po desczu to juz wogole
kazda kaluza zaliczona i kazda mozliwosc pobawienia sie w najwiekszym blocie
szrpaniny z innymi znajomymi psami ,przewalanki i tzrzanie w blocie
moja suka bawi sie jak wiekszasc psow ,ale tereny mamy swietne, daja mnostwo mozliwosci pobrudzneia sie :)

Posted

[quote name='gops']hehehe
moja suka po spacerze zawsze jest cala brudna a po desczu to juz wogole
kazda kaluza zaliczona i kazda mozliwosc pobawienia sie w najwiekszym blocie
szrpaniny z innymi znajomymi psami ,przewalanki i tzrzanie w blocie
moja suka bawi sie jak wiekszasc psow ,ale tereny mamy swietne, daja mnostwo mozliwosci pobrudzneia sie :)[/QUOTE]

Nie wiem jak Gabi to robi że ma brudne tylko podwozie i łapy a reszty nie. Chociaż teraz pada śnieg u nas i mokra to ona jest cała:)

Posted

Pies to nie człowiek, nie musi mieć zawsze czystej i pachnącej obroży ;) Ja akcesoria psie piorę jak mi się przypomni, na co dzień są brudne i śmierdzą i ani mi ani psu to specjalnie nie przeszkadza. :cool3: Szelki z EzyDoga są już zmechacone, straciły kolor, nie da się ich doprać i nie zamierzam ich wyrzucać, bo są świetne, chociaż nie wyglądają już tak ładnie jak kiedyś. Więc nie przesadzajcie, bo psu w jednej, brudnej obroży nie dzieje się krzywda :p

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Pies to nie człowiek, nie musi mieć zawsze czystej i pachnącej obroży ;) Ja akcesoria psie piorę jak mi się przypomni, na co dzień są brudne i śmierdzą i ani mi ani psu to specjalnie nie przeszkadza. :cool3: Szelki z EzyDoga są już zmechacone, straciły kolor, nie da się ich doprać i nie zamierzam ich wyrzucać, bo są świetne, chociaż nie wyglądają już tak ładnie jak kiedyś. Więc nie przesadzajcie, bo psu w jednej, brudnej obroży nie dzieje się krzywda :p[/QUOTE]
ja nie tweirdze ze dzieje sie mu krzywda
mowie ze wyglada poprostu brzydko
ja lubie jak moj pies wyglada ladnie, i po to mam tyle roznych obrozy aby zakladac je stosownie do sytuacji i sapceru :)
po co byloby mi 15 brudnych obrozy
ja piore kazda obroze osobno mneijwiecej co 2 spacery bo mam alergie na psia siersc , ale nawet jakbym nie miala to nie wyobrazam sobie majac iles tam obrozy aby wszystkie byly brudne ;D

Posted

Widział gdzieś ktoś w necie te nowe Trixie?

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/243/8d4fea5354fba202.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/239/35387949f4edb383.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/243/a9541df4517afca1.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/239/8b4a331ff0505e6c.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Pies to nie człowiek, nie musi mieć zawsze czystej i pachnącej obroży ;) Ja akcesoria psie piorę jak mi się przypomni, na co dzień są brudne i śmierdzą i ani mi ani psu to specjalnie nie przeszkadza. :cool3: Szelki z EzyDoga są już zmechacone, straciły kolor, nie da się ich doprać i nie zamierzam ich wyrzucać, bo są świetne, chociaż nie wyglądają już tak ładnie jak kiedyś. Więc nie przesadzajcie, bo psu w jednej, brudnej obroży nie dzieje się krzywda :p[/QUOTE]

Ja rowniez nie widze w tym nic strasznego...
sama mam pelno obrozy jasne/ciemne ale jakos nie wyobrazam sobie tak czestego prania, ja piore wszystko raz na 2-3 miesiace, chyba ze pies wytarza sie w czyms smierdzacym

Ares wogole nie brudzi obrozy, biega po krzakach itp, a rogz funky retro dalej jak nowa wyglada:eviltong:

Gops, pytalam o neta, bo u mnie tez moge sobie zamowic kazdy z wzorkow Trixie, ale ceny kosmiczne

Posted

[quote name='Marta_Ares']Ja rowniez nie widze w tym nic strasznego...
sama mam pelno obrozy jasne/ciemne ale jakos nie wyobrazam sobie tak czestego prania, ja piore wszystko raz na 2-3 miesiace, chyba ze pies wytarza sie w czyms smierdzacym

Ares wogole nie brudzi obrozy, biega po krzakach itp, a rogz funky retro dalej jak nowa wyglada:eviltong:

Gops, pytalam o neta, bo u mnie tez moge sobie zamowic kazdy z wzorkow Trixie, ale ceny kosmiczne[/QUOTE]
wychodzi na to ze to moj pies tak bardzo brudzi
co ja wzielam pod sowj dach ..a moglam kupic yorka :)

kosmiczne? u nas ceny normlane. za szelki 20mm 30zl jak w necie obroza 15zl , sa tez zapinane u gory szelki troszke tansze . nie powinno u was byc drozej :)

Posted

wiem, wiem, ze oklepane, no, ale co ja poradze? :eviltong:

[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/7021/p1040166c.jpg[/IMG]

[IMG]http://img30.imageshack.us/img30/1662/p1040167y.jpg[/IMG]

[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/3306/p1040185.jpg[/IMG]