pepsicola Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 my kupiliśmy komplet szelki i obroża Amiplay i jestem bardzo zadowolona, a poza tym to zapraszam do podpisu Quote
diabelkowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 do nas doszly szelki te policyjne tym razem wieksze i z napisem ochrona ;) bo stare ma marta i posluzyly nam kilka dobrych lat i nie sa w zlym stanie ale jednak wole wieksze ;) 4 cm ]:-> Quote
Diora Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='chi23']A jaką wozę, Diora?[/QUOTE] Exclusive Sirius. Zakochałam się w niej po uszy :D Chcę czarną Quote
Chantell Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 doszła nam rogzowa obroża lekkie i miękkie pomarańczowa :) Jest super! :) Quote
diabelkowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 no tasze ochroniarskie ;) jak wstanie nie wygladaja masywnie ale stojace wyszly zamazane zdjecia :( [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9216/sdc15123.jpg[/IMG] [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/8687/sdc15114.jpg[/IMG] przynajmniej te wieksze sie o lokcie nie obijaja :) Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 wlasnie wrocilam z zoologa i przezywam szok zdjecia pozniej zrobie kupilam szelki skteboard rogza czy jakos tak ale nie o to chodzi Lki niby sa do ponad 70 w klacie a moja suka ledwo w nie wlazla!! i to ze starej seri sa wiec albo moj pies sie rozrosl bardzo mocno albo te Lki robia coraz mniejsze ;D Quote
Chantell Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to Wy macie rogza w zoo? oO' też kceeeee! Quote
Diora Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 U mnie też można kupić Rogza w zoologicznym, nie ma za to nigdzie RD. A szkoda. Mam skalę porównawczą i dochodzę do wniosku, że Rogz bardzo niekorzystnie wypada przy RD - przy codziennym użytkowaniu mechaci się i strzępi. RD wciąż wygląda jak nowe (jedyne ślady użytkowania to ryski na klipsach i klamerkach). Ja już raczej zrezygnuję z zakupów czegokolwiek z Rogza. Jestem zachwycona Wozą :) Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Chantell']to Wy macie rogza w zoo? oO' też kceeeee![/QUOTE] no w 5 zoologach :) [quote name='Diora']U mnie też można kupić Rogza w zoologicznym, nie ma za to nigdzie RD. A szkoda. Mam skalę porównawczą i dochodzę do wniosku, że Rogz bardzo niekorzystnie wypada przy RD - przy codziennym użytkowaniu mechaci się i strzępi. RD wciąż wygląda jak nowe (jedyne ślady użytkowania to ryski na klipsach i klamerkach). Ja już raczej zrezygnuję z zakupów czegokolwiek z Rogza. Jestem zachwycona Wozą :)[/QUOTE] ja tez!! mowie tu o wozie ;D rd nam nie apsowalo ;/ rogz jak dla mnie lepszy Quote
Agnes Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Diora']U mnie też można kupić Rogza w zoologicznym, nie ma za to nigdzie RD. A szkoda. [/QUOTE] a wiesz jakie wtedy by byly ceny RD? dolicz sobie - producent + nadwyzka sklepowa = rogz ;) Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Chantell']to Wy macie rogza w zoo? oO' też kceeeee![/QUOTE] no w 5 zoologach :) [quote name='Diora']U mnie też można kupić Rogza w zoologicznym, nie ma za to nigdzie RD. A szkoda. Mam skalę porównawczą i dochodzę do wniosku, że Rogz bardzo niekorzystnie wypada przy RD - przy codziennym użytkowaniu mechaci się i strzępi. RD wciąż wygląda jak nowe (jedyne ślady użytkowania to ryski na klipsach i klamerkach). Ja już raczej zrezygnuję z zakupów czegokolwiek z Rogza. Jestem zachwycona Wozą :)[/QUOTE] ja tez!! mowie tu o wozie :lol: rd nam nie pasowalo :roll: rogz jak dla mnie lepszy Quote
Chantell Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 lool... ja mam tylko 5 zoologów w miescie :/ Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Chantell']lool... ja mam tylko 5 zoologów w miescie :/[/QUOTE] a w jakim meiscie mieszkasz? my mamy z 2p jak nic , ale tylko 5 takich pozradnych ze wszystkim mamy 10 nowych wzorow trixie, tylko 3 w necie sa z tego ;p Quote
Chantell Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 noo Nowy Sącz... w sumie to nie "Aż" takie zadupie... u nas może 2 są porządne..no ale nie tak jak u Ciebie Quote
Onomato-Peja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='gops']a w jakim meiscie mieszkasz? my mamy z 2p jak nic , ale tylko 5 takich pozradnych ze wszystkim mamy 10 nowych wzorow trixie, tylko 3 w necie sa z tego ;p[/QUOTE] Gdzie to można zobaczyć? Daj jakieś foty ;) Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Gdzie to można zobaczyć? Daj jakieś foty ;)[/QUOTE] ja to widzialam nowe wzory w katalogu trixie od glownego dystrybutora z bydgoszczy, w necie poszukaj Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Gdzie to można zobaczyć? Daj jakieś foty ;)[/QUOTE] chyba nigdzie nie mozna zobaczyc , tzn ja w necie nie widzialam ja ich nie kupilam bo moja suka zrywa trixie ale sa w zoologu seria troche jak pupz z rogza blekitna i rozowa i w jasniejsze lapki , ta szare w motyle zolte , czarna z biala mozaika taka sliczna, 2 kraty brazowa i zielona trixie sie postaralo :) moze wroce do tego sklepu po szelki w motyle ceny ciut wieksze niz za stare wzory , ale do przezycia Quote
Chantell Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :)Katie- Dodam zdjęcia, ale jeszcze muszę lecieć się pouczyć oO' Quote
Lucky. Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No to Meg w biedronach . [IMG]http://i46.tinypic.com/7312li.jpg[/IMG] Quote
Lucky. Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Bo to do zdjęcia O.o Przecież nie zrobię zdjęcia jak obroża jest zakryta sierścią nie ... ? Quote
Pestka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [url]http://i46.tinypic.com/7312li.jpg[/url] Fajnie nawet te biedrony na rudym wyglądają :cool3: Quote
Recommended Posts